PDA

View Full Version : Прическа за момче как се прави

wolf23
02-22-2011, 16:51
Здравейте,
Така въпросът ми е как точно се прави конкретна прическа ето линк : http://www.celebritywonder.com/picture/Billie_Joe_Armstrong/BillieJoeArm_Granitz_8131698.jpg опитвал съм по много начини но все не ми се получава и вече незнам какво да правя пробвал съм с лакове гелове и тем подобни и все не ми се получава ако може някой да ми каже как да я направя ще съм много благодарен :):):)

lamoon
02-22-2011, 17:01
хмм... ами първо, според мен, е иправена с преса и после е изтеглена във всички посоки с гел + лак за коса :)

FuckingFreak
02-22-2011, 17:39
гелът блести!

Един съученик се прави така (само че той е с по-къса коса) с пяна, колкото и странно\смешно да звучи

ScarletBite
02-22-2011, 17:46
Ох, моля те... не изпедерастявай така. :( Писнало ми е да гледам лигльовци с по-нежни от моите ръчички и по-сложни от моите фризури.
Ако искаш яка прическа - купи си някакъв гел и си прави косата небрежно разрошена, на бодлички или както там те кефи. Но преси, лакове, бои... оставете това за нас, момичетата. :)

wolf23
02-22-2011, 19:48
сори но тея прически тип таралеж въобще не ми ходят :D винаги съм гледал да съм уникален. Поочти всяко момче си вдигаше косата до преди 4-5 години аз съм си я вдигал 1-2 пъти удома и не ми харесва. А и не мисля че това е неква гейска прическа или нещо такова това е готик стил в българия хората имат много остаряла представа за модерна мъжка прическа което е много жалко :? :? :?

ScarletBite
02-22-2011, 20:06
Виж ся, Вълчо...
Абсолютно всеки в България разправя как другите в България нямали европейско мислене, вкус, представи за прически и т.н.
Първо на първо, в твоята прическа няма нищо уникално, тъй като я копираш от тоя пич от Грийн Дей, дето все му забравям името. Това те прави позьор.
Абе, не е естествено за един мъж да отделя толкова време за външния си вид, без значение на какъв стил е представител. От вас се иска да бъдете силни, здрави, уравновесени, не красивички, сладички и милички.
Всяка (почти) се кефи на стегнати мъжки тела, защото това показва сила. Ама гримирането, лакирането и пресите... с името на който и да е комерс-стил да го наречеш, си подчертава типично женски черти.
Ако се интересуваш повече как е косата ти, отколкото колко можеш да вдигнеш от лежанка или как се поправя нещо електронно, значи... ясно е, нали :)

Filipova75
02-22-2011, 23:43
Виж ся, Вълчо...
Абсолютно всеки в България разправя как другите в България нямали европейско мислене, вкус, представи за прически и т.н.
Първо на първо, в твоята прическа няма нищо уникално, тъй като я копираш от тоя пич от Грийн Дей, дето все му забравям името. Това те прави позьор.
Абе, не е естествено за един мъж да отделя толкова време за външния си вид, без значение на какъв стил е представител. От вас се иска да бъдете силни, здрави, уравновесени, не красивички, сладички и милички.
Всяка (почти) се кефи на стегнати мъжки тела, защото това показва сила. Ама гримирането, лакирането и пресите... с името на който и да е комерс-стил да го наречеш, си подчертава типично женски черти.
Ако се интересуваш повече как е косата ти, отколкото колко можеш да вдигнеш от лежанка или как се поправя нещо електронно, значи... ясно е, нали :)

++++

много добре казано.

FuckingFreak
02-23-2011, 10:52
Виж ся, Вълчо...

+++++++

Определено ти не си измислил нещо уникално и ново, за да казваш на нас че имаме остаряло мислене.. И също така, определено МНОГО МАЛКО момичета харесват готик момчета, що не тръгнеш навън като клошар (чакай, то и това е комерсиално) за да си уникален .. Не е ли по-важно да си харесван, а не да гледаш да изкачаш пред другите с тези недорасли прически

wolf23
02-23-2011, 12:58
не казвам че съм измислил нещо ново 1во аз не съм готик или нещо такова имам си свой уникален стил на обличане а колкото до прическата искам да измисля нещо ново и да си създам нов облик :) не казвам че всички в България имат устаряло мислене но с повечето хора е така пък и основната причина да ме накарате да се разговоря беше че почна да говориш че това е била неква гейска прическа и тея които си правили такива прически били лигльовци с меки ръчички което много ме убиди и да допълня че аз съм си с доста стегнато тяло не съм някъв дето само приказва сладки приказки на момичетата и се лигави , тренирам бокс и все пак не мисля че ако един мъж отделя повече време за външния си вид това не го прави педал или лигльо

пс: тоя пич се казва Били Джо Армстронг вокалист и ритъм китара на грийн дей и за мен е нещо като комир нищо че няма дори средно убразование

RaisedOnRock
02-23-2011, 17:39
Ох,този е Били Джо от Грийн Дей,нали?Страшен е.Страшен!
Какво пък го нападнахте вие?Нека си прави каквито прически иска.Вярно,и на мен не ми е по вкуса за момче,но негова си работа.Ако той се харесва повече с прическа и има по-голямо самочувствие така,защо да не си прави?Заради някакви,които си мислят,че е женствено ли?
Извинявай,че не пиша по темата,но коментарите ме принудиха.

MeLikesPie
02-23-2011, 17:56
Бръкни в контакта - има уникален ефект...

ScarletBite
02-24-2011, 11:45
тоя пич се казва Били Джо Армстронг вокалист и ритъм китара на грийн дей и за мен е нещо като комир нищо че няма дори средно убразование
А, така ли... това обяснява защо не можеш да пишеш грамотно.

wolf23
02-25-2011, 12:31
съжелявам че не мога да пиша кой знае колко грамотно но поне знам как да се държа с хората :P :P :P

BlindedAngel
02-25-2011, 12:40
Пяната не държи мн мн толкова изправена косата, по - скоро с вакса за коса е правена прическата :)