View Full Version : Прическа за момче как се прави
Здравейте,
Така въпросът ми е как точно се прави конкретна прическа ето линк : http://www.celebritywonder.com/picture/Billie_Joe_Armstrong/BillieJoeArm_Granitz_8131698.jpg опитвал съм по много начини но все не ми се получава и вече незнам какво да правя пробвал съм с лакове гелове и тем подобни и все не ми се получава ако може някой да ми каже как да я направя ще съм много благодарен :):):)
хмм... ами първо, според мен, е иправена с преса и после е изтеглена във всички посоки с гел + лак за коса :)
FuckingFreak
02-22-2011, 17:39
гелът блести!
Един съученик се прави така (само че той е с по-къса коса) с пяна, колкото и странно\смешно да звучи
ScarletBite
02-22-2011, 17:46
Ох, моля те... не изпедерастявай така. :( Писнало ми е да гледам лигльовци с по-нежни от моите ръчички и по-сложни от моите фризури.
Ако искаш яка прическа - купи си някакъв гел и си прави косата небрежно разрошена, на бодлички или както там те кефи. Но преси, лакове, бои... оставете това за нас, момичетата. :)
сори но тея прически тип таралеж въобще не ми ходят :D винаги съм гледал да съм уникален. Поочти всяко момче си вдигаше косата до преди 4-5 години аз съм си я вдигал 1-2 пъти удома и не ми харесва. А и не мисля че това е неква гейска прическа или нещо такова това е готик стил в българия хората имат много остаряла представа за модерна мъжка прическа което е много жалко :? :? :?
ScarletBite
02-22-2011, 20:06
Виж ся, Вълчо...
Абсолютно всеки в България разправя как другите в България нямали европейско мислене, вкус, представи за прически и т.н.
Първо на първо, в твоята прическа няма нищо уникално, тъй като я копираш от тоя пич от Грийн Дей, дето все му забравям името. Това те прави позьор.
Абе, не е естествено за един мъж да отделя толкова време за външния си вид, без значение на какъв стил е представител. От вас се иска да бъдете силни, здрави, уравновесени, не красивички, сладички и милички.
Всяка (почти) се кефи на стегнати мъжки тела, защото това показва сила. Ама гримирането, лакирането и пресите... с името на който и да е комерс-стил да го наречеш, си подчертава типично женски черти.
Ако се интересуваш повече как е косата ти, отколкото колко можеш да вдигнеш от лежанка или как се поправя нещо електронно, значи... ясно е, нали :)
Filipova75
02-22-2011, 23:43
Виж ся, Вълчо...
Абсолютно всеки в България разправя как другите в България нямали европейско мислене, вкус, представи за прически и т.н.
Първо на първо, в твоята прическа няма нищо уникално, тъй като я копираш от тоя пич от Грийн Дей, дето все му забравям името. Това те прави позьор.
Абе, не е естествено за един мъж да отделя толкова време за външния си вид, без значение на какъв стил е представител. От вас се иска да бъдете силни, здрави, уравновесени, не красивички, сладички и милички.
Всяка (почти) се кефи на стегнати мъжки тела, защото това показва сила. Ама гримирането, лакирането и пресите... с името на който и да е комерс-стил да го наречеш, си подчертава типично женски черти.
Ако се интересуваш повече как е косата ти, отколкото колко можеш да вдигнеш от лежанка или как се поправя нещо електронно, значи... ясно е, нали :)
++++
много добре казано.
FuckingFreak
02-23-2011, 10:52
Виж ся, Вълчо...
+++++++
Определено ти не си измислил нещо уникално и ново, за да казваш на нас че имаме остаряло мислене.. И също така, определено МНОГО МАЛКО момичета харесват готик момчета, що не тръгнеш навън като клошар (чакай, то и това е комерсиално) за да си уникален .. Не е ли по-важно да си харесван, а не да гледаш да изкачаш пред другите с тези недорасли прически
не казвам че съм измислил нещо ново 1во аз не съм готик или нещо такова имам си свой уникален стил на обличане а колкото до прическата искам да измисля нещо ново и да си създам нов облик :) не казвам че всички в България имат устаряло мислене но с повечето хора е така пък и основната причина да ме накарате да се разговоря беше че почна да говориш че това е била неква гейска прическа и тея които си правили такива прически били лигльовци с меки ръчички което много ме убиди и да допълня че аз съм си с доста стегнато тяло не съм някъв дето само приказва сладки приказки на момичетата и се лигави , тренирам бокс и все пак не мисля че ако един мъж отделя повече време за външния си вид това не го прави педал или лигльо
пс: тоя пич се казва Били Джо Армстронг вокалист и ритъм китара на грийн дей и за мен е нещо като комир нищо че няма дори средно убразование
RaisedOnRock
02-23-2011, 17:39
Ох,този е Били Джо от Грийн Дей,нали?Страшен е.Страшен!
Какво пък го нападнахте вие?Нека си прави каквито прически иска.Вярно,и на мен не ми е по вкуса за момче,но негова си работа.Ако той се харесва повече с прическа и има по-голямо самочувствие така,защо да не си прави?Заради някакви,които си мислят,че е женствено ли?
Извинявай,че не пиша по темата,но коментарите ме принудиха.
MeLikesPie
02-23-2011, 17:56
Бръкни в контакта - има уникален ефект...
ScarletBite
02-24-2011, 11:45
тоя пич се казва Били Джо Армстронг вокалист и ритъм китара на грийн дей и за мен е нещо като комир нищо че няма дори средно убразование
А, така ли... това обяснява защо не можеш да пишеш грамотно.
съжелявам че не мога да пиша кой знае колко грамотно но поне знам как да се държа с хората :P :P :P
BlindedAngel
02-25-2011, 12:40
Пяната не държи мн мн толкова изправена косата, по - скоро с вакса за коса е правена прическата :)