Влез

View Full Version : Къде и как се запознахте с вашата половинка?

lixofana
02-23-2011, 12:10
Къде и как се запознахте с вашата половинка? Разбрахте ли веднага, че искате да сте с него или това стана на по-късен етап?
Аз с моя приятел се запознах на бала му и то съвсем случайно, защото бях поканена в друга компания тогава. Въобще не беше привличане от пръв поглед, но пък от любопитство почнах да излизам с него и така се случи, че вече 2 години :)

marin4itu
02-23-2011, 13:00
Нашата история е малко дълга, но на кратко:
Аз съм от Варна, но тати е от Русе и имам баба, дядо и чичо там. И за Великден 2010 година си отиваме на Русе и аз съм взела приятелка с мен. Бяхме се уговорили с едно момче, с което работихме него лято в един хотел, да се видим, защото той е от Русе и живее в съседния вход на баба ми и той каза, че ще ни води на домашно, като бил приказвал и нямало проблем. И всъщност отидохме в приятеля ми. Цяла вечер купон, на следващия ден разходка из Русе, после пак цяла вечер купон.. При което втората вечер там тогава си имахме това онова (без секс).. и като ни изпращаха приятелят ми ми каза, че ще дойде до Варна. Аз не му повярвах отначало, но той пък наистина взе, че дойде, за да ме види и официално сме си заедно от 17 април 2010г. :smt007

L1n4e7o
02-23-2011, 13:09
Къде и как се запознахте с вашата половинка? ами...ние се запознахме на една бесетка във една детска градина .. :Д той е най-добър приятел на бившия ми....Разбрахте ли веднага, че искате да сте с него или това стана на по-късен етап? мне...изобщо не ми минаваше през главата тогава че е възможно аз и той да сме заедно...но в последствие... се оказа че имаме много общи неща...той ме подкрепи в мноого труден за мен момент...спечелихме ли доверието един на друг и ... всичко стана от самосебе си :)

monttitty
02-23-2011, 13:27
попринцип сме от един квартал и съм го засичала по улиците и спирките, но всичко тръгна от Фейсбук като той ми пусна покана за приятелство и аз естествено приех, защото винаги съм имала симпатии към него :grin:

AuburnKills
02-23-2011, 13:37
Значи...Беше миналата година на голямата екскурзия...
Когато бяхме в автобуса той непрестанно се закачеше с мен и ме предлагаше на другите момчета...

За разбирането, не беше веднага...От закачка се превърна в нещо повече...И ето на, сега сме заедно от три месеца :-)

alex4o
02-23-2011, 13:48
Амии накратко..ние се запознахме в един сайт за запознанства преди 4 години :) Всичко започна абсолютно на шега, просто флирт,но..не след дълго и двамата бяхме сигурни,че винаги ще сме заедно! И така..вече сме заедно от 4 години и няколко месеца и живеем заедно!

VaMpiRKaTaaa
02-23-2011, 16:14
В чата преди около 4-месеца.
Имаме сериозна връзка.

babity
02-23-2011, 16:24
В сайт за запознанства. Ама ме е срам да кажа кой :D Еми... мен още не ме е осенило прозрението, че искам да съм точно с него,ама... нагаждам се някакси.

TheBeliever
02-23-2011, 16:37
Запозна ни общ приятел. Бяхме в една детска градина и той дойде за малко. Нито за секунда не ми мина през ума, че някога би могло да има нещо между нас. В следващите няколко месеца сме се събирали в обща компания по купони, кафета и градинки. Но, отново, не мислех, че може да има нещо повече. Въобще не съм гледала на него по такъв начин.

Искрата прехвърча около половин година след запознанството ни. Всичко се случи за броени дни и никой от познатите ни не вярваше, че може да има нещо между нас - на пръв поглед сме много различни. Но вече две години доказваме противното.

bubkaa93
02-23-2011, 17:30
Къде и как се запознахте с вашата половинка? Ами първо бях го виждала,но не бяхме ме се запознавали.После бяхме на един рожден ден и една моя приятелка,която ходеше с него ни запозна,но аз ходих с друг пък и той ходеше с тая моя приятелка.Но един път се видях ме в Явор (нещо като кафе ),но моя го нямаше пък Блонда била на село нещото такова беше.Та седнах ме на една маса говорех ме и го харесах.Скъсах с моя и след 2-3 месеца признах моите чуства на Янко и след няколко дни той ми предложи и тръгнах ме и до сега сме заедно. :)

shugababe112
02-23-2011, 19:23
Ами лятото бях на дискотека с приятелки и той дойде при мен и се запознахме.Ако трябва да съм честна от тогава знаех,че това е момчето за мен.Писахме си известно време,след което аз бях с друго момче,но този си си го харесвах,затова скъсах с приятеля си заради него без да съм сигурна в чувствата му,но това се оказа най-доброто ми решение някога.Заедно сме от доста време дано продължаваме и занапред така :)

YourBlueEyes
02-23-2011, 19:27
В училище. И за двамата беше любов от пръв поглед :---)

mynichka
02-24-2011, 09:01
В училище. И за двамата беше любов от пръв поглед :---)
същото, обаче в университета

MarkKnight
02-24-2011, 09:48
single съм :-#

kikatta
02-24-2011, 09:59
ами в едно кафе през зимата на 2010 .. аз бях с много приятели и тя дойде с една нейна приятелка .. видах че беше тъжна защото както разбрах по късно от приятелката и че била съсала с гаджето си точо преди да дойдат .. затова отидох при нея и се зознахе лично тка да се каже ние се познавахме и преди (общи приятели имаме) .. тогава започнах да и говора тка ако мога да се изразя по миличко и изведнъж тя ме целуна .. предположих че е заради това че и е много гадно и иска да отмъсти на гаджето си и че е някаква зарибявка .. но следващия ден ми звънна явно приятелката и е дала телефона ми и се оговорихме да измезнеме и тка се случи всичко .. официално ходиме от 24.12.2010.. ;рр

BlindedAngel
02-24-2011, 10:01
Колкото и тъпо да звучи и да съм против тия неща се запознахме в един сайт.Всичко стана случайно - на една от снимките много ми мязаше на Дженифър Лав Хюит и просто й го написах.И от там се почна писане, излизания и т.н.Най - странното е, че тогава бях в период през който е минало всяко момче.Е*е наред различни и така.Пък тя е пълната ми противоположност - тиха, спокойна,мила, добра.А аз съм див, буен, на моменти арогантен, винаги съм бил "лошо момче".Не съм и предполагал че ще стане нещо сериозно м/у нас, макар че си личеше че не сме си безразлични, но ето вече година и половина сме заедно 8-)

apple17
02-26-2011, 23:16
в сайт за запознанства....като се сетя,че се чудех дали изобщо да му отговарям,или да изтрия разговора... а иначе на живо-на автогарата :D той е от друг град и аз го чаках там.Той от началото се държеше мнооого странно все едно "само си губя времето" но в последствие разбрах,че е част от тактиката ;д ...и въпреки че сме от различни градове вече ходим 9 месеца (това е най-дългата връзка и за него,и за мен :D )

NomNomNom
02-27-2011, 07:07
На първия учебен ден в гимназията. Аз се опитвах да запомня имената на останалите хора в класа.
Още в 8ми клас ми се виждаше сладурче, но беше с ярко жълти зъби , малко ретарднат , а и си имах дърто гадже 2,5г. Но в 10ти клас оставих дъртаката заради младото и вече сме си заедно нон-стоп от 1,5г.

LoveYou95
02-27-2011, 07:08
В училище.

BaffaLsc
02-27-2011, 08:02
Ами, със сегашният ми приятел беше много отдавна.. запознахме се , когато аз бях с най - добрата ми приятелка на гости на баба й и леля й в Пловдив.. всъщност, когато го видях веднага разбрах, че искам да бъда с него, защото.. аз просто толкова го харесах на външен вид, но после разбрах и че е много добро момче и с него си струва.. и г/д това е историята, но това беше доста отдавна.. после и аз и той сме имали гаджета, но сега сме пак заедно.. 8-)

garfi94
05-11-2011, 15:51
Ох, историята ни е малко дълга, но ще се опитам да я съкратя.
Значи ние двамата сме от един и същи град и неговите баба и дядо бяха много близки приятели с моите баба и дядо и още като деца сме си играли заедно (това е г/д преди 10 години). По едно време обаче той се премести да учи в друг град близо до нашия и не се виждахме 7-8 години. И се случи така: една обща наша приятелка ни 'запозна' отново на рождения й ден. И два месеца по-късно станахме гаджета (беше ми много интересно да излизаме заедно, заради общото минало и исках да видя дали ще се получи). Вече сме 2 години и 3 месеца заедно :smt007 Честно казано се радвам, че 7-8 години не се бяхме виждали, защото ако бяхме запазили приятелски отношения едва ли сега щяхме да сме гаджета 8-)

wasch0
05-11-2011, 18:01
Бяхме малки. Отидох на екскурзия с техния клас и се целехме с камъни в реката :D Всички го харесваха, не и аз.
Мина време. Станахме НАЙ-ДОБРИ приятели, наистина.
Споделяхме си всяко едно нещо. Бяхме заедно всяка секунда.
И един хубав ден просто се случи. Не го очаквах, но от този ден нататък не съм била по-щастлива. :smt007

obyrkaniq
05-11-2011, 18:17

Ох,знаеш ли,че и аз съм single :D

SparkleKitty
05-11-2011, 18:37
На училище,открадна ме от четвъртия час и двамата се мразехме и не можехме да се търпим,но се бяхме хванали на бас с другите,че ще сме заедно 1 седмица всичко,както трябва ще си прайм и от бъзик тръгна всичко,та после към сериозно и на 6.05 направихме 5 месеца. :smt007

prout1
05-11-2011, 18:41
На шофьорския курс. Абсолютно като гръм от ясно небе се случи, изобщо не очаквах да се влюбя в непознато момиче, ама на, случи се. Флиртът ни продължи доста месеци поради технически причини (тя не си влизаше във фейсбук за да види поканата ми за приятелство, накрая влезе де :D), но след като се видяхме за пръв път този януари, нещата тръгнаха по мед и масло. Много съм щастлив, тя е мила, грижовна, добра, внимателна, допълваме се идеално.

horacio
05-11-2011, 19:15
Добавях си некви хора от даскалото във фб и явно съм добавила и него (изобщо не ми е направил впечатление просто си добавях..) и той ми писа в чата... писахме си 2 часа в тоя скапан фб чат.. после си писахме още 3-4часа в скайп :D Оказа се, че имаме наистина много общи неща. Покани ме на кино (и си казах wtf аз дори не го познавам) и се съгласих :lol: постоянно си пращахме SMS-и... И така излязохме... (на първи април... смятай :D ) прекарахме си супер яко :grin: На втората си среща пак яко си прекарахме (нищо, че трябваше да го чакам 30 мин) иии се целунахме и такам...
Сигурно една година сме се подминавали по коридорите в даскало. Класната ни стая беше една и съща (той беше 10 клас, а аз 8 ) Изобщо не съм очаквала нещо такова :D Били сме толкова близо, но пък и толкова далеч.. некво странно е :lol:

заедно сме от... месец и няколко дни :lol: :lol: :lol:

MuuSiiiCLooVeerr
05-14-2011, 07:57

Ох,знаеш ли,че и аз съм single :D

еха само 2-ма single + me : x :dd

dream1707
05-14-2011, 08:32
Ние по принцип сме от един град... имаме много общи познати и прочие, аз го знаех кой е, но не се познавахме лично.
Официално се запознахме във фейсбук, колкото и странно да звучи ... Тогава се правеха фейсбук партита .. и той беше един от организаторите на това във Велико Търново .. Записването ставаше при него.. и като се записах той ми писа... Почнахме да пишем редовно, видехме се на ФБ партито ... след това на кафе.. ходихме на дискотека заедно .. и в крайна сметка сме заедно от почти 4 месеца... надявам се и още дълго.

Biskfitka
05-14-2011, 22:19
Мии..покрай бишия се запознахме :D

skuck
05-14-2011, 23:50
Технически... майка ми ни запозна... :smt102: . Тя е дъщеря на една бивша колежка на майка. Още като я видях на живо се влюбих!

GossipGir1
05-15-2011, 03:23
В сайт за запознанства :lol: :lol: :lol: :lol: Бях се регистрирала колкото да си губя времето, защото стана така, че имах доста за губене.. иии той ми писа, дори нямаше снимка, ама аз пък му отговорих защото имам слабост към името Александър :lol: и така, залафихме се, писахме си почти цяла нощ, той ме покани да излезем , аз отказах.. обаче той не се отказа толкова лесно и продължи да ме кани в продължение на седмица. На края приех и като се видяхме веднага ме гушна :-o малко по-късно ме и целуна :oops: след това ме заведе на ресторант, после на по бира и така.. след това си писахме и двамата бяхме много очаровани един от друг и решихме , че ще сме заедно :)
3-4 дни след като ми писа за първи път знаех, че го искам :) и така от 2 месеца живеем заедно, а сме заедно общо от 7 :)
П.П. още не мога да повярвам, че сме се запознали в и-нет :lol: 8-)

fUcKsMiLe
05-15-2011, 09:39
В интернет.. имаше общ форонен чат и така.. 8-)

VampireLover3
05-15-2011, 16:04
Беше много романтично. :D В тролей № 88 ;дд .. И все пак колкото и смешно да звучи си бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми. :-)

Siso0o00808
05-15-2011, 17:39
Не сме се запознавали с един мои съученик са най-добри приятели .. Когато един ден бях навън се срещнахме със съученика ми .. и така с неговия приятел много си допаднахме .. така започнахме да си пишем в skype .. после станахме като най-добри приятели всичко си споделяжме .. един ден той сподели с мен че ме харесва .. Аз също много го харесвах и му казах че и аз изпитвам същото към него .. И така станахме гаджета .. :-)

MuuSiiiCLooVeerr
05-21-2011, 17:14
Беше много романтично. :D В тролей № 88 ;дд .. И все пак колкото и смешно да звучи си бяха едни от най-хубавите мигове в живота ми. :-)

ти от Варна ли си :shock: :D