Влез

View Full Version : Най-добрата ми приятелка, идеи ???

happykid93
02-23-2011, 17:43
здравейте :-o ! Ще се опитам да разкажа историята по накратко.
Става въпрос за най-добрата ми приятелка. Поради нейни причини ( които скоро ми станаха известни ) тя ме лъга доста време и в последствие ме заряза доста брутално. :-x :-x :-x :-x :-x Аз естествено проявих самоуважение към себе и не я потърсих ( защото в приятелството ни аз бях тази, която даваше на 100% от себе си, прощавах и забравях, затварях си очите и т.н нали все пак за това са приятелите... :shock: )
Не я потърсих 9 месеца. Инат съм си. Беше ми отвратително. И точно когато най-малко очаквах тя ме потърси говорихме, изясни ми нещата, каза ми че съжалява, че не е искала да постъпва така,но обстоятелствата така са били,че много съм и липсвала,че иска всичко да си е както преди. ( изглеждаше адски искрена )
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Останах шокирана.
За краткия период в който излизаме, нещата се случват прекалено бързо. В смисъл такъв.. все едно нищо не се е било случило, :? но лошата част в мен се изразява последно време доста често и бурно :-D и и напомням това онова ( нейни грешки ) ей така на шега. Знам, че не е приятно, но .. :booooomb: както и да е . Обеди ме, че втори път няма да направи грешката да се влияе,че няма да ме зареже 2ри път.. и така нататък.
Но... :oops: понеже.. малко или много съм си изгубила доверието в нея ( относно това, че няма да позволи да се случи 2ри път .. пак същата история ) и искам по някакъв начин да проверя думите и. Дали са истинност или ... отново някоя опашата лъжа.

Благодаря предварително ..
опитах се да разкажа по-накратко. :-D

ще се радвам да чуя .. идеи :)

VaMpiRKaTaaa
02-23-2011, 18:02
Някой хора могат да те гледат в очите и пак да те лъжат без проблеми.
Просто си го могат.
Умеят го.
Дай и още един шанс,но си имай едно на умда ти е като обеца на ухото.Нямай и 100%доверие.

LaChupacabra
02-23-2011, 18:19
просто си имай 1 на ум...

happykid93
02-23-2011, 18:43
Разбира се :) Аз си имам не едно.. а 2 на ум хехе майтап майтап ама.. то си е така. Благодаря все пак, за отделеното време :) :oops:

Макар, че ми се иска по някакъв начин да проверя колко са истинни нейните думи и обеждения :-o

lixofana
02-24-2011, 06:46
Всеки греши и всеки заслужава втори шанс.. Но трябва да си имаш едно на ум за нея и да не се предоверяваш. Пък времето ще покаже..

ivisweety96
02-24-2011, 12:21
Мога да ти кажа, че имах подобен случай с една "най-добра приятелка", но тогава бяхме в 3-4 клас. Аз й простих първия път, после тя пак ме излъга, пак й простих и следващия път не й простих. Обаче мога да ти кажа, че въобще не ми липсваше, защото я виждах всеки ден в училище, а сега просто си говорим, ако се наложил От друга страна зависи за какво те е излъгала, ако е за нещо дребно й прости, а ако е за по-голямо пак й прости, но както казаха другите "имай си 1 наум". А ако пак те излъже, не й прощавай, защото ако й простиш и втория път това ще се случи и пак и пак. Това е просто моето мнение. Е, дано да се сдобрите. :)

happykid93
02-24-2011, 16:45
:oops: ivisweety96 ние не сме в лоши отношения, а точно обратното. Тя много иска всичко да си е както преди...
Мисля да и дам втори шанс, но в първият случай в който усетя, че нещата няма да са така както тя ми ги описва.. :? няма да я бъде... :х наясно съм, че всички грешим и имаме нужда от втори шанс. Дано поне съумее да го използва по най-добрия начин :-)

ysmivka
02-24-2011, 19:36
Дай и още един шанс, щом ти е била добра приятелка заслужава си да опиташ + това ти се е извинила за предишния път обяснила ти е и т.н. Опитайте пак да си бъдете приятелки. :)

straus
02-24-2011, 20:09
Пак ще бъдете приятелки, но няма да е същото като преди...

SHINee
02-24-2011, 20:12
почти същата история се случи и с мен, само дето 'най-дбрата' отиде при друга.. станаха неразделни.. оптвам се да не го показвам, но доста пъти изпадам в моменти на отчаяние и мъка :( не съм мислила, че така ще стане, точно с мен и че ще се държа така...

съжалявам, че не мога да ти помогна с нищо.. просто исках да го изкажа.. :(

happykid93
02-27-2011, 13:45
Не се притеснявай. Няма проблем. Хубаво е човек да споделя,олеква му.