View Full Version : Деца
djipsito
02-24-2011, 15:30
Здравейте :-D
Реших да направя тема, за това как си представяте вашите деца. Не само на външен вид, а като цяло.
Какви бихте искали да бъдат, как бихте ги възпитали, колко деца искате, как бихте ги кръстили...
Каквото се сетите.. :р
Не знам защо, но си се представям с момиченце с кестенява къдрава коса, кафяви или пъстри очи.. :) Засега ми харесват няколко имена : Деница, Виктория, Милена, Наталия, София, но най - вероятно София. :D Бих я възпитавала с добро, но ако злоупотреби с него директно минавам към строгостта. :D
А ако все пак е момче, бих го кръстила Ангел,Борис, Валентин или Александър. :)
Не знам защо, но не си се представям с повече от едно дете. :D
Иначе бих искала да бъдат лъчезарни; добросърдечни, но и да не се оставят да ги мачкат. Да не бъдат прекалено лигави, но да не бъдат и ПРЕКАЛЕНО сериозни... Абе .. времето ще покаже. :D
DesireToFire
02-24-2011, 16:38
Хмм искам 2 или 3 деца, задължително и момче и момиче :Д. Външният вид зависи и от бащата, които е неясен, така че няма да коментирам :Д Иначе бих ги насърчавала да се стремят към това което искат. Още от малки бих ги записала на някакъв спорт - баскетбол, бойни изкуства, плуване, за момиченцето може и танци или гимнастика. Но това само ако искат де. Аз много съжалявам, че не съм била записана на гимнастика примерно, но не мисля д прехвърлям моите амбиции върху тях. Както и бих ги насърчила да се насочат към музикален инструмент или някаква школа по рисуване. Искам да имат полезни хобита, а не да висят пред компютри и да значт рекламите наизуст. Ще им направя карти в библиотеката. Ще ги възпитам да са напълно откровени и честни с мен, защото мисля, че тези отношения родител-дете са най-добри. И съответно като ми каже, че е пропушил/а няма да им се карам или забранявам, а ще обясня с какво това вреди на здравето им и че ще им докара много повече проблеми. Предпочитам детето ми да ми се обади и да ми каже, колко много е изпило, за да мога да го прибера, а не да ми повръща по градинките и после кой знае как да се прибира. Като излиза да знам къде е, с кого е и кога ще се прибере. Още от малки ще има разясня, че могат да канят в къщи приятелите си по всяко време, с преспиване или без, защото предпочитам да ги опозная. Въобще още мноого неща, които се надявам да не забравя :ДД А колкото до име.. За момче може би Александър, Ивайло, Кристиян. За момиче - Катерина много ми харесва, както и Милена <3, но няма кой знае колко варианти за обръщения.
Greennight
02-24-2011, 16:50
Попринцип силно се колебая дали да имам деца,но ако имам искам да са 2 момчета,или 2 момчета и момиче 8-) Предполагам,че на външен вид ще са със светли очи и кожа-защото цялата рода сме светли(аз съм с пъстри(зелено-кафяво-жълти очи)) и освен,ако майката не е много мургава(аз не си падам по такива) най-вероятно ще са светли... 8-) Искам да ги образовам достатъчно добре и да ги насочвам там,където са добри,за да имат добър старт в живота.От малки ще ги оставя да си изберат и ще ги запиша на някакъв спорт.Тва е в общи линии 8-)
Dimchobg
02-24-2011, 17:19
Аз искам близнаци представям си ги с кестинява коса сини очи аз си мисля да им дават да си правят каквото искат но без да прекаляват
SmilezZz
02-24-2011, 17:20
Тези неща не зависят от самите нас.. Иначе бих искала да имам две деца - момче и момиче или пък близнаци.. За външния вид нищо не мога да кажа,защото това си зависи и от мъжа ми,който е неизвестен..
За имената също не съм мислила,тези неща се решават заедно с човека до теб..
RaisedOnRock
02-24-2011, 17:44
Не възнамерявам да имам деца.
Аз и деца?Аз и съпруг?Това ще е някакъв абсурд... 8-) Става ми смешно :razz: .
RaisedOnRock
02-24-2011, 17:53
Попринцип силно се колебая дали да имам деца,но ако имам искам да са 2 момчета,или 2 момчета и момиче 8-) Предполагам,че на външен вид ще са със светли очи и кожа-защото цялата рода сме светли(аз съм с пъстри(зелено-кафяво-жълти очи)) и освен,ако майката не е много мургава(аз не си падам по такива) най-вероятно ще са светли... 8-) Искам да ги образовам достатъчно добре и да ги насочвам там,където са добри,за да имат добър старт в живота.От малки ще ги оставя да си изберат и ще ги запиша на някакъв спорт.Тва е в общи линии 8-)
Между другото,това,че вие с майката,примерно,сте светли,не означава,че децата ще бъдат такива.
Майка ми и баща ми са тъмни,а аз съм светла.Пълна разлика,все едно,че сме от различни континенти. :lol:
VaMpiRKaTaaa
02-25-2011, 10:49
Искам 3-момчета и 2-момичета.
Да са през 2-3 години.Момичетата може и през 4.
Jumbie483
02-25-2011, 14:58
Ако някой ден реша да имам дете, ще го възпитам така, както смятам за най-добре. Няма да конкретизирам, защото възгледите ми сигурно ще са коренно променени, докато узрея за дете.
Най-важното за мен е да приема мен и баща си като приятели. Важно е да покажем, че детето може да ни има доверие и да споделя с нас всичко, добро или лошо.
Външен вид, пол и т.н. нямат значение!
zlatit0o
02-25-2011, 14:59
Рано ми е да мисля за деца :D
Vikito0o
02-25-2011, 18:19
Момче и момиче :smt007 Симеон и Емилия
Представам си ги русички и двамата.Разликата не искам да бъде мн голяма макс 2-3 год
Greennight
02-25-2011, 18:45
Между другото,това,че вие с майката,примерно,сте светли,не означава,че децата ще бъдат такива.
Майка ми и баща ми са тъмни,а аз съм светла.Пълна разлика,все едно,че сме от различни континенти. :lol:Никога не е сигурно...Именно за това казвам "предполагам".Рядко при съвкупление на негри става скандинавче,да не кажа и никога,както и обратното.А на мен рядко ми се нравят мургави жени,така че най-вероятно ще са поне със светла кожа...
RaisedOnRock
02-25-2011, 19:32
Майка ми и баща ми са тъмни,а аз съм светла.Пълна разлика,все едно,че сме от различни континенти. :lol:Никога не е сигурно...Именно за това казвам "предполагам".Рядко при съвкупление на негри става скандинавче,да не кажа и никога,както и обратното.А на мен рядко ми се нравят мургави жени,така че най-вероятно ще са поне със светла кожа...
:)
Искам да имам момиче и момче или 2 момичета ще ги възпитавам строго но не и прекалено :D няма да ги глезя но искам да са съвсем нормални деца с приятели и да са щастливи както и аз нищо друго неискам... :)
Greennight
02-26-2011, 12:08
:)Тва не значи,че ако ми дойде Джесика Алба да речем ще я пропусна 8-) Иначе при теб предполагам,че ако не родителите,то поне бабите и дядовците са светли,ако и ти си светла.Имам доста познати,които по очи,коса и кожа са се метнали не на родители,а на баби и дядовци :)
RaisedOnRock
02-26-2011, 12:44
^Алба не беше ли...Руса?Или нещо се бъркам? :D
Ами...Баба ми има много светла кожа,но абсолютно всички от родата,които познавам са с тъмни коси и очи и са ниски...
Абе аз да не съм осиновена? :lol: