Влез

View Full Version : Как да го заговоря

Hiphoplove
02-24-2011, 15:51
Здравейте! Ходя на уроци по английски, а от другата група има едно момче, което наскоро започна много да ми харесва. Засичаме се на междучасието, той с неговите приятели отива до лавката и пак си влиза в стаята (или поне последния път направи така), а преди стояха отвън пред стаята, но аз не му обръщах внимание. Аз съм на 14, а той ми се струва на около 17 може би не мога да преценя.Ходя само в неделите ии нямам търпение да го видя :grin: само дето трябва да направя нещо за да се запознаем или поне 1 дума да си разменим. Та исках да ви попитам какво може да направя за да се заговориме. .много искам да се запозная с него, защото все повече започвам го харесвам. :oops: Кажете вие какво мислите :) :) :)

BlueFace
02-24-2011, 16:36
Еми като го видиш пак го заговори.Питай го дали иска да излезете на кафе, разменете си телефон/скайп..Няма как по телепатичн път той да разбере, че го харесваш....

Hiphoplove
02-24-2011, 17:02
емии мен ме е срам да го заговоря, защото той ходи с неговите приятели а и незнам просто аз не съм много добра с момчетата и.. нямам самочувствие и заова не предприемам първата крачка. :shock: :oops:

Hiphoplove
02-24-2011, 17:03
а и досега не съм си говорила с него :)

roninko
02-24-2011, 17:07
Ами ако много се притесняваш може да започнеш от нещо много просто. Примерно да го попиташ да ти развали 5-10 лв, да го попиташ колко е часа, някакви такива прости неща, и след това просто трябва да поддаржаш разговора.

katericArofl
02-24-2011, 17:17
абе най-лесно го завърти на тема за англ.. примерно твоята учителка помолила за някъв учебник примерно нш от сорта.. прецени си там според това, каква е подготовката ви точно, какви са групите и т.н.

TheManTheLegend
02-24-2011, 17:19
Предложи му свирка няма да откаже :D

Phobiaa
02-24-2011, 17:35
Имаш глава,мозък,уста и крака.Друго не ти е нужно да отидеш при него и да го заговориш.

Hiphoplove
02-24-2011, 20:10
Аз също така се чудя дали годите може да пречат, защото незнам той може и да е на 18, въпреки че имах една приятелка, която беше 7 клас и ходеше с мъж над 20 и няколко :shock: :shock:

LoveYou95
02-24-2011, 21:43
Започни с едно просто ,, Как си ? чч и после сама си преценяваш какво да му кажеш. :)
Дръж се мило и естествено.

snekity94
02-25-2011, 02:14
Извинявай н0 Как М0же да си Толкова Глупава и да се Заглеждаш в 17 годишни..и да Очакваш Че Подобен Идиот ще Те Приеме Сериозно? :lol:

nerwna
02-25-2011, 03:30
Извинявай н0 Как М0же да си Толкова Глупава и да се Заглеждаш в 17 годишни..и да Очакваш Че Подобен Идиот ще Те Приеме Сериозно? :lol:

Ставаш досадна,постоянно нападаш .. (; Много ме кефиш колко си комплексирана и съм те забелязала как пасивно-агресивно нападаш другите.Не е задължително да те познавам за да добия представа с кого си пиша , достатъчно е да прочета някои от мненията ти.

Относто по темата-Започни от най простото "Как си?" , "Колко е часа?"
некфи ей такива,и с времето може да се получи :) Никога незнае човек (;

VaMpiRKaTaaa
02-25-2011, 08:24
3аговори го.
Просто е.
Отиваш при него и казваш ''Здрасти.Как си?''.
И от там ще тръгне разговор.

snekity94
02-25-2011, 11:14

Ставаш досадна,постоянно нападаш .. (; Много ме кефиш колко си комплексирана и съм те забелязала как пасивно-агресивно нападаш другите.Не е задължително да те познавам за да добия представа с кого си пиша , достатъчно е да прочета някои от мненията ти.

Интересува Ли Ме Какво Мислиш? :-)

stickyricky
02-25-2011, 11:25
Предложи му свирка няма да откаже Very Happy :grin: :grin: :D :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: епа и аз мислим така.. кажи му ..ей ела ти лапам чушлето и тва е ..а първп можеш да го гледаш предизвикателно..да чакапш погледите ви да се срещнат и като това стане.. да се оближеш :razz: направо се чуда..как може да обръщат внимание на 13 14 годишни..смех в залата

britzy
02-25-2011, 11:32
Snekity94,говорих с модератор и си почти аут.Ако продължаваш-ДО-ВИЖ-ДА-НЕ :):) :-)

ПТ-виж сега.Не го кани на кафе още след първия момент,защото е странно.Ще помисли ,че си се обсебила от него.Кажи му здрасти,вие кво учите по АЕ или се направи на незнаеща и го попитай за нещо от урока.Успех :)

4efo
02-25-2011, 11:41
от всички глупости изредени до тука си мисля че варианта с 10-те лева ще е най-сполучлив

britzy
02-25-2011, 11:45
Оф ами вариантът да спреш да спамиш ?

snekity94
02-25-2011, 13:29
Snekity94,говорих с модератор и си почти аут.Ако продължаваш-ДО-ВИЖ-ДА-НЕ :):) :-)

ПТ-виж сега.Не го кани на кафе още след първия момент,защото е странно.Ще помисли ,че си се обсебила от него.Кажи му здрасти,вие кво учите по АЕ или се направи на незнаеща и го попитай за нещо от урока.Успех :)

хахахаха говорила с модератор :razz: :razz: смешка :razz: Аз съм тази която се оплака от теб На Модератор и..и ако продължадаш да Спамиш - ДоВиЖдАнЕее

п.с Изглеждаш ужаааасно моля Те, от къде това самочувствие :-D

snekity94
02-25-2011, 13:30
Оф ами вариантът да спреш да спамиш ?

кой ко казва Най Голямата Спамерка в форума :razz: :razz:
Има Ли Тема В Която Да Не Си Спамила ?? ГРОЗНИЦО??? :lol: :lol:

BlueFace
02-25-2011, 14:37
snekity94 избиването на комплекси в тийн форуми отдавна се изтърка.Намери си друго занимание ;)

britzy
02-25-2011, 17:02
Говори си,ама аз си лягам с момче всяка вечер,не ти .Хайде :-) :-) ;)

fen7asy
02-25-2011, 17:20
snekity94 - джъст дай енд мейк ауър лайфс ийзи..

wtv.. по темата - ае ей зарибен.. колко е часа? ;DD