PDA

View Full Version : Има ли почва в интернет запознанството?

JoeLeTaxi
02-24-2011, 16:55
Вeчено задаваният въпрос. Много теми съм прочел и стигам до извода, че хората, които дават мнение по този въпрос или много ги мързи и започват да дават супер клишираните отговор, или просто имат много елементарно мислене.
Интересно ми е как става това, да се запознаят в интернет, да направят чат по 4-6 часа два-три поредни дни, да си чуят гласовете, да се влюбат и хоп веднага след като си признаят, че се обичат да се видят.
Океей...може би при всеки е индивидуално усещането и изпитването, но според мен е малко възможно само от няколко часа писане..снимка..чуване по телефон/скайп и да се влюбят, и да си "живуркат" после добре.
Вие как мислите? Въобще случвало ли ви се е? Имам малка наджеда, че отговорите ще бъдат по-различни от други теми, които съм чел, и найстина ми е интересно виждането ви.
Дерзайте...

sasha_90
02-24-2011, 16:59
Случи ми се да ми е приятен чата с непознат и...наяве се оказа,че не е това,за което се е представял.Изводът е,че не можеш да си на 100% кой е от другата страна.Аз поне нямам доверие на никого от чата,след горната случка.

bebolina92
02-24-2011, 17:01
Лично мой опит - половин годишна връзка от интернет запознанство, но не така, както ти си го обяснил... Писахме си една вечер, на другия ден се видяхме иии след 12 дни - хоп... В началото всичко беше с настроение за просто приятели, после беше толкова избързано, но после нещата се поуспокоиха и ето сега, опааа... 8-)
Иначе мисля, че такова влюбване по скайп е доста наивно от страна и на двамата, вярно, някои такива връзки процъфтяват, но не всички. В повечето случаи след като се опознаят реално, след като се видят, решават че ще е най-добре всичко да приключи. Това са лично мои наблюдения.

filmimilmi
02-24-2011, 17:03
Запознанствата са лесни, но ако не прерастнат в живо общуване е абсурдно да се говори за истинска връзка.

DarkTemplar
02-24-2011, 17:11
Най-вече зависи от нагласата. Ако някой от 2мата е силно предубеден и не иска да се стигне до реален контакт, то и връзката става невъзможна. Хубаво е човек да е предпазлив, но е добре и да е поне малко авантюрист. ;)

Случвало ми се е и връзката ми продължи доста време. Но си писахме поне месец преди да се видим.

nepowtorima
02-24-2011, 17:13
Такива връзки могат да просъществуват, обаче само запознанството и общуването докато не са заедно ще бъде нормално да си пишете. Иначе ако няма да се виждат - често или поне да се виждат няма как да стане.

BaffaLsc
02-24-2011, 17:13
Мда, случвало ми се е.. и да, трябва да го изживееш, за да разбереш как става цялата работа.. то става неусетно.. просто си допадате с дадения човек и оттам почва всичко.. в началото нали ' лаф да става ' и те така.. 8-)

fUcKsMiLe
02-24-2011, 17:28
Ами като го преживееш и ще разбереш. :)

Да случвало ми се е и то 2 пъти.
Първият път и-нет връзката траеше 2 месеца,
виждахме се с момчето, беше точно това,
което показа, че е във скайп. Разделихме се,
заради огромното растояние и заради още няколко причини.

Вторият е сега.
Ще видим как ще се развият нещата за напред. <33 :)

Pa3yMeH
02-24-2011, 17:28
Веднъж. Беше EPIC FAIL. Бяхме заедно 3 дена...

jghgh
02-24-2011, 18:03
Получават се връзките, получават се. 8-)
На мен една доста добре ми се получи, въпреки сълзливия край накрая. Но сууупер много си паснахме, все едно бяхме един за друг.

Въпреки всичко ... може би от лошия опит, но аз не искам повече да повтарям това и оставям нещата просто да се случват.

SlowDownBaby
02-24-2011, 20:54
Ами като го преживееш и ще разбереш. :)

Да случвало ми се е и то 2 пъти.
Първият път и-нет връзката траеше 2 месеца,
виждахме се с момчето, беше точно това,
което показа, че е във скайп. Разделихме се,
заради огромното растояние и заради още няколко причини.

Вторият е сега.
Ще видим как ще се развият нещата за напред. <33 :)

И аз така два пъти...първия път,всичко си беше ок..момчето си беше супер,ходихме 5 месеца,нооо...просто не си пасвахме.
И както горният коментар,втория път е сега. :smt007 От половин година сме заедно и се надявам всичко да си продължи така както е. :)
Според мен има смисъл от цялата тая работа с интернет,зависи от това какво търсиш или дали въобще имаш сериозно намерение към нещо,а не само за чата.

krissy7
02-24-2011, 20:55
Аз с гаджето ми се запознах в импулс (колкото и да е тъп тоя сайт) и вече сме заедно година и половина ... хъх

assd
02-24-2011, 21:00
нема

shadow4e
02-24-2011, 21:58
То много зависи и къде го търсиш това запознанство. Сайтове за запознанство не посещавам и ми е глупава идеята. Виж такива от форум ги намирам за напълно нормални и естествени. Дори и да не си виждал снимки, а да ти харесват нечии постове и това да те подтикне към разговор извън него. :)

djipsito
02-25-2011, 00:05
ЪЪ случвало ми се е... без да искам ;р

На времето когато беше модерна мирката, влизах и си губех времето там...ебавах се с който ми падне, даже не им гледах никовете.. цъкам и пиша. И така случайно набарах един дето ми се стори по-различен по начина по който ми отговаряше и се заговорихме... Беше 10 години по-голям от мен :D
И така лафчета всеки ден, като мина повече време почна да ми липсва когато не бях на компа... И стана тя каквато стана. Продължи 2г и половина (без да се виждаме, понеже "имал проблем").. Филма беше голям и се оказа, че за много неща ме е излъгал, дори най-елементарни.
Като спрях сякви връзки с него, няколко месеца след това се видяхме, аз не исках, той дойде в моя град и се натрапи в компанията. Не му обръщах внимание, не исках да знам нищо, не говорих с него..
Сега след толкова време той пак ми пише понякога и още казва, че знача нещо за него и т.н... ама за мен е минало :) От тогава не се връзвам на никой...

Преди година имаше едно момче с което се запознахме реално, забивки всичко си стана както трябва, ама се опознавахме само виртуално, понеже нямал време да излиза... "имал да учи"... Е, излизахме си чат пат в продължение на 1 година, ама не се получи връзка... "не искал"
Вече ми е писнало и си пиша рядко само с приятели и познати...

againstyou
02-25-2011, 11:34
На мен ми трябва много време да започна да харесвам някого с когото се "познаваме" само от интернет.Например 1 или 2 години,но ей така за по 1 ден да си пишеш с някого и вече да си "влюбен" според мен е невъзможно.И въобще любовта по интернет е невъзможна.Харесване,привл ичане-да.

VaMpiRKaTaaa
02-25-2011, 11:36
Да.
Има.

britzy
02-25-2011, 11:37
Случвало ми се е-продължи около месец.Според мен повечето търсят само секс и рядко се получава нещо повече.Но всичко си има своите изключения .А относно запознанство във форум-това е много яко и някак си сладурско :oops: 8-)

kalpazanka
02-25-2011, 11:42
Настоящата ми връзка започна от запознанство в интернет. Пичът ми прописа лични съобщения, завърза се разговор, почнаха се едни многочасови чатове в ICQ и така сигурно 7 месеца, докато го пришпорих да се видим наживо. Първоначално отказа, аз пък се засегнах, на него му стана кофти, искаше да праща цветя и бонбони до вкъщи и най-накрая склони да се видим.
След някой и друг месец заедно ми каза, че не е искал да излизаме, защото се е притеснявал, че ще му допадна, също че нямало да се получи от моя страна и съм щяла да прекратя всякакъв контакт с него. За капак е имал подобен горчив опит с една мацка горе-долу четири месеца преди да се видим и я е загубил като чат-дружка.
Е да, ама не! :D

stickyricky, това да ти е последният подобен пост!