Влез

View Full Version : Прекъснат полов акт

xXTOXiCXx
02-24-2011, 20:49
За пръв път ми се налага да пиша тук.Обикновено не ми се случват "глупости" и така нататък... Както и да е...

Та.. 2 дни след края на цикъла ми с приятеля ми имахе полов акт ... Да кажем,че бяхме на системата "прекъснат полов акт" (не ме критикувайте - знам,че е тъпо..знам,че е безотговорно,но е вече свършен факт ) .. Та... след акта ... когато го изкарваше .. в последния момент имах чувтвото,че усетих нещо да тече... обаче след като го изкара имаше доста обилно количество течност вън.. а още преди да му кажа какво съм усетила говорихме и той каза ,че е усетил да тече ,чак когато се е озовал върху тялото му (бях отгоре) а преди това не е усетил да капе течност или нещо такова... (може да не съм усетила аз като хората при излизането на члена) ... Когато му споделих какво съм усетила ,той също започна да се притеснява... Да оточня.. не използваме тая система за пръв път,до сега не сме имали такъв проблем ... И ни е малко фрапиращо и на двамата ... Та.. чудех се каква е вероятноста всъщност от части да е свършил в мен, да пия ли утре ескапел и въобще... какво да правя .. моля ви дайте някакъв съвет.

ПП. Знам поне със сигурност какво да НЕ правя ... и това е повече да не си позволявам такива глупости ;д

та... ПОМОЩ!

Липсва описателно заглавие.
kalpazanka

mecho8888
02-24-2011, 21:00
Еми ако като ти го е изкарал веднага е започнало празненето значи шанса да е изтекло вътре е много голям. Т.е. ако го е изкарал почти течащ и празненето е започнало директно след изкарването или 1-2 секунди по-късно шанса да те е нацвъкал е огромен.

Според мен му е 99% ясно, но го е страх да си признае.

Ако не е минало времето пини хапчето и да не ти става навик, защото ще ти изникне рог и мустак

xXTOXiCXx
02-24-2011, 21:07
;дд хъх... поне ме развесели .. Амм не е минало.. още 48 часа няма даже... По-добре е да го пия ... Щот' днеска си говорихмее и мислехме да пияя.. той утре ще иде да вземе ... просто в нета се начетох на такива глупости за тея хапчета,че ми се изправи косата ;д и започнах да мисля какво да правя ;х ;д

ThisIsMe
02-24-2011, 21:08
Пиши дата на последната ти менструация ,колко дни ти трае - 3,5,7 ?Продължителност на МЦ?

xXTOXiCXx
02-24-2011, 21:17
Пиши дата на последната ти менструация ,колко дни ти трае - 3,5,7 ?Продължителност на МЦ?

17-22.02 ,, акта беше на 23 ,,, 5 дни ,,, м/у 23 и 28-ми ден ....

не бях в оволация ,ако за това питаш...

mecho8888
02-24-2011, 21:24
;дд хъх... поне ме развесели .. Амм не е минало.. още 48 часа няма даже... По-добре е да го пия ... Щот' днеска си говорихмее и мислехме да пияя.. той утре ще иде да вземе ... просто в нета се начетох на такива глупости за тея хапчета,че ми се изправи косата ;д и започнах да мисля какво да правя ;х ;д

не утре, а още сега ако ще пиеш

има денонощни аптеки

трябва да си дебил за да чакаш някакъв пубертетски очешляк да се наспи и евентуално да дойде ако не реши да се укрие

ThisIsMe
02-24-2011, 21:54

Ако не си била в овулация,няма как да си бременна.

kiki1991
02-25-2011, 07:04

Ако не си била в овулация,няма как да си бременна.

да не е била..и аз мисля че няма как да е...

mey_si
02-26-2011, 12:59
Живота на една яйцеклетка ,която може да бъде оплодена е 36 часа...мах...и това е САМО и ЕДНСТВЕНО ,когато си в овулация...Овулацията настъпва на 14 ден при менструация 28 дни...през останалото време НЯМА ШАНС да забременееш ,особенно 1 ден след края на цикъла ти..3 дни след цикъл обикновенно са най-свободните дни за правене на секс...шанс на забременяване няма. !

kalpazanka
02-26-2011, 14:49
^С тази теория за безопасността веднага след края на менструацията и 3-те дни веднага след края й, познай дали някоя кака няма да стане мама, ако е с МЦ 21 дни и се води по тези твои съвети.

SwEeTMuFFiN
02-26-2011, 19:06
ако е било на 2 ден след като е спряло да ти тече, може да не си бременна, защоро до овулациято е имало поне още 4 дена. все пак колко дни след като ти спре ти идваа :)

kiki1991
02-27-2011, 08:13
Kalpazanka виж че е написала ,,Овулацията настъпва на 14 ден при менструация 28 дни,, всеки си знае колко дена му е менструацията...ако на нея и е 21 да си го сметне!!!

kalpazanka
02-27-2011, 08:18
Божееееееееееееееее, колко мъка има по тоя свят...
kiki1991, хайде, като я защитаваш, почети и помисли:

Живота на една яйцеклетка ,която може да бъде оплодена е 36 часа...мах...и това е САМО и ЕДНСТВЕНО ,когато си в овулация...Овулацията настъпва на 14 ден при менструация 28 дни...през останалото време НЯМА ШАНС да забременееш ,особенно 1 ден след края на цикъла ти..3 дни след цикъл обикновенно са най-свободните дни за правене на секс...шанс на забременяване няма. !
Да не говорим колко е животът на сперматозоидите и дали всъщност тези така безопасни 3 дни при МЦ 28 дни са наистина толкова безопасни, ако е имало изпразване.
Замислете се малко, преди да напишете нещо подобно.
И, мамка му, научете се кое е цикъл и кое менструация, защото от лафове тип менструация 28 дни минава ток през мен!

xinfamous
02-27-2011, 14:18
Та.. чудех се каква е вероятноста всъщност от части да е свършил в мен, да пия ли утре ескапел и въобще... какво да правя

От къде да знаем ние според теб ?

kiki1991
02-28-2011, 10:21
Божееееееееееееееее, колко мъка има по тоя свят...
kiki1991, хайде, като я защитаваш, почети и помисли:

Да не говорим колко е животът на сперматозоидите и дали всъщност тези така безопасни 3 дни при МЦ 28 дни са наистина толкова безопасни, ако е имало изпразване.
Замислете се малко, преди да напишете нещо подобно.
И, мамка му, научете се кое е цикъл и кое менструация, защото от лафове тип менструация 28 дни минава ток през мен!

не искам да споря но съм чела мн из нета за т.н.,,безопасните дни,,аз съм нямала проблем никога,не знам за другите,просто казвам мнение.И момичето което е написало това го знае най вероятно защото е чела,и пише това което знае и тя като мен.Друг е въпроса колко момичета са ставали майки по тези начини..

straus
02-28-2011, 12:16
Ми треаше тогава да бръкнеш да видиш има ли нещо вътре, а иначе 2 дни след цикъл не би трябвало да си в овулация. Знам, че ви е притеснено, но те съветвам да не пиеш хапче ;)

mey_si
03-02-2011, 07:15
2 дни след цикъл няма как да си бременна..това значи да ти дойде 4 дни след като ти е свършило

Ronnan
03-02-2011, 08:08
2 дни след цикъл няма как да си бременна..това значи да ти дойде 4 дни след като ти е свършило

Брои се от началото на менструацията, реално е била в седмия ден от цикъла.