View Full Version : според вас какво е ?
Здравейте :) имам някои опасения и преди посещението при лекаря, реших да чуя вашите мнения :) имам си сериозен приятел... декември месец последно правихме секс без презерватив. Той е категоричен, че не е свъшвал в мен, но въпреки всичко аз се притеснявам... Направих си тест Шуърчек и излезе отрицателен... този месец ми закъсня, но все пак ми дойде... от вчера си усещам корема подут, имам тъпи болки в яйчниците, кръста ме боли :( според вас възможно ли е въпреки всичко да съм бременна? И моля без тъпи коментари... изглежда ми почти невъзможно, но аз по принцип съм си голяма паника и ... :shock: Благодаря предварително! :)
MarkKnight
02-24-2011, 23:29
според мен не си,но за да се успокоиш напълно,отиди на гинеколог или си направи още един тест
malkasladkaku4ka
02-25-2011, 04:07
Здравейте :) имам някои опасения и преди посещението при лекаря, реших да чуя вашите мнения :) имам си сериозен приятел... декември месец последно правихме секс без презерватив. Той е категоричен, че не е свъшвал в мен, но въпреки всичко аз се притеснявам... Направих си тест Шуърчек и излезе отрицателен... този месец ми закъсня, но все пак ми дойде... от вчера си усещам корема подут, имам тъпи болки в яйчниците, кръста ме боли :( според вас възможно ли е въпреки всичко да съм бременна? И моля без тъпи коментари... изглежда ми почти невъзможно, но аз по принцип съм си голяма паника и ... :shock: Благодаря предварително! :)
На мен симтомите при цикъл са ми корема да ми е подут ,да ме боли кръста и да имам тъпи болки в яйчниците :) ,понякога даже и гърдите ми се подуват , така ,че спокойно. Но все пак ако се притесняваш , най-добре отиди на гинеколог ,за да се увериш какво ти е :) Успех :)
dimitar_ak
02-25-2011, 06:26
ПМС, миличка. Не се филмирай
kiki1991
02-25-2011, 06:49
Симптомите който изброй ги имам и аз много често при цикъл,щом не е свършил в теб и ти е дощло се успокой
DarkTemplar
02-25-2011, 09:20
При положение, че ти е дошло, няма как да си бременна. Проста логика.
Аз съм същият филм .. ще ми дойде ли, като ми дойде- дали не е цветна бременност .. Спокойно нищо ти няма :-D Дишай !
getthefuckout
02-26-2011, 08:46
Аз съм същият филм .. ще ми дойде ли, като ми дойде- дали не е цветна бременност .. Спокойно нищо ти няма :-D Дишай !
СЪЩАТА И АЗ !!! :D :D
ognyanova95
02-26-2011, 10:49
не :)
MlqkoSkakao
02-26-2011, 17:24
Дишай, не си бременна :) болките в яйчниците и кръста може да се дължат на ПМС,ако скоро ще ти идва, а за подутия корем не знам. Чичо доктор ще каже.
според мен тези болки са знак че ще ти идва .. и аз съм така .. :P
malkasladkaku4ka
02-26-2011, 18:24
Освен ако няма цветна бременност :) !
DarkTemplar
02-27-2011, 09:31
Освен ако няма цветна бременност :) !
За която шансът е прекалено минимален.
AnotherNiceGuy
02-27-2011, 09:48
Иди на доктор. Относно това, че приятеля ти не е свършил - не е и нужно. Понякога може да се забременее дори от течността, която излиза преди изхвърляне. Навярно не си но на всяка цена иди на доктор.
Децаааа! Защо се филмирате толкова, щом не се е изпразнил в теб няма как да стане, ако все пак не те е излъгал (което е възможно). Значи симптомите не ми се струват чак толкова страшни така да се каже. Може да е цветна бременност, но шанса е минимален. Гледам темата е от февруари, а сега сме април я кажи ще си имаш ли бубулечка?
titinkaa
04-03-2011, 07:48
Тва не са симптоми на бременна.Тея симптоми ги имам,когато ми дойде.