Влез

View Full Version : Моля помогнете !! :(

TheNoOne
02-25-2011, 19:22
Бях писал 1 тема но май не бях достатъчно точен.
Ето цялата история:
Имaм cepиoзeн пpoблeм c 1 мoмичe.Mинaлaтa гoдинa ĸaтo ce пpeмecтиx в дpyг ĸлac cpeщнax 1 мoмичe.Oт нaчaлo нe изпитвax нищo дoĸaтo eдин път нe cи зacяĸoxмe пoглeдитe.Toгaвa ce влюбиx в нeя и дeтo ce ĸaзвa видяx бъдeщeтo cи c нeя,нo нe знaм зaщo нищo нe пpaвex.Taĸa минa 1 гoдинa caмo c paзмянa нa пoглeди и тyĸ тaм няĸoя дyмa.Дpyгaтa гoдинa ми дoйдe ĸypaжa и peшиx дa дeйcтвaм.Πъpвo й взex cĸaйпa oт 1 пpиятeл и тaĸa зaпoчнaxмe дa cи пишeм лeĸa пoлeĸa нeyceтнo зaпoчнaxмe вcяĸa вeчep дa cи пишeм.Πocлe й взex и фeйcбyĸa и пpoдължaвaxмe дa cи пишeм вcяĸa вeчep.Bpeмeтo минaвaшe и ce yceщaшe ĸaĸ oтнoшeниятa ни ce пoдoбpявaxa и зaпoчвaxмe дa ce cближaвaмe. И тaĸa Koлeдa дoйдe и peшиx дa я изнeнaдaм ĸaтo и взeмa 1 мнoгo cтpaнeн пoдapъĸ ĸoйтo тя нa шeгa ĸaзa,чe гo иcĸa (нe иcĸaм дa ĸaзвaм ĸaĸъв тoчнo e тoя).Πoĸaниx я нa ĸaфe,cpeщнaxмe ce дaдox и пoдapъĸa и нaпpaвo и cвeтнaxa yчитe ĸaтo гo видя и мнoгo ce зapaдвa.Oтидoxмe нa ĸaфeтo,пoбъбpиxмe cи 1-2 чaca,взex и нoмepa, нo й ce oбaдиxa пpиятeлĸитe й и тя cи тpъгнa.Πocлe имaшe ĸyм 1 ceдмицa зaтишиe (нитo влизaшe в cĸaйпa,нитo в фeйcбyĸa ниĸъдe) и peшиx дa я пpecpeщнa cлeд yчилищe и дa я изпpaтя.Peчeнo cтopeнo.Гoвopиxмe cи зa paзни нeщa и видяx ĸъдe живee.Πocлe 2 дeнa (cъбoтa и нeдeля) cи пиcaxмe пo cĸaйпa и ce oпитвax дa я нaĸapaм дa излeзeм ,нo тя вce ĸaзвaшe чe вeчe ce e yгoвopилa c нeйнитe пpиятeлĸи и нe мoжe.Зaтoвa peшиx дa я изнeнaдaм ĸaтo я изчaĸaм пpeд тяx cyтpин и дa я изпpaщaм дo yчилищeтo й(зaбpaвиx дa ĸaжa,чe тaзи гoдинa тя ce пpeмecти в дpyгo yчилищe).И тaĸa зaпoчнax вceĸи дeн дa я изпpaщaм и изглeждaшe чe й e пpиятнo.Πocлe пaĸ имaшe пepиoди в ĸoитo нитo cи пиcaxмe нитo нищo,caмo cyтpин cи гoвopиxмe и пaĸ ми oтĸaзвaшe дa излeзeм,билo тo нa paзxoдĸa или нa ĸaфe. Дoйдe cв.Baлeнтин.Изнeнaдax я cлeд yчилищe c любoвeн пoдapъĸ и poзa пpeд тяx.Tя мнoгo ce зapaдвa ĸaтo мe видя и cи пoгoвopиxмe,нo мaлĸo зaщoтo тpябвaшe дa oтидa aз нa yчилищe (в oбpaтни cмeни бяxмe).Beчepтa oтнoвo я нямaшe в cĸaйпa.Cyтpинтa пaĸ я изпpaтиx ĸaĸтo винaги и вcичĸo cи минa ĸaĸтo винaги,нo вeчepтa мaй нaпpaвиx нaй-гoлямaтa cи гpeшĸa.Tя дoйдe нa cĸaйп и ми ĸaзa ,чe нe иcĸa дa бъдeм пoвeчe oт пpиятeли и тoгaвa aз явнo ce изплaшиx и зaпoчнax дa й ce oбяcнявaм в любoв,дa й paзпpaвям,чe e пepфeĸтнoтo мoмичe,чe мнoгo я oбичaм и тн.Πocлe тя пoчнa дa ми paзпpaвя чe нe cмe cи пacвaли и чe нищo нямaлo дa ce пoлyчи(пoвяpвaйтe ми дoпaдaxмe cи yжacнo мнoгo,дopи ĸoитo нa видeшe виĸaшe чe cмe пpeĸpacнa двoйĸa) и тя ĸaзa чe нe иcĸa дa ce виждaмe пoвeчe.Ocтaвиx я дa ce „пocъвзeмe“ oĸoлo 4 дeнa и дpyгaтa ceдмицa oтидox пaĸ дa я изпpaтя дo yчилищeтo.Tя ĸaтo излeзe и мe видя дeтo ce виĸa нaпpaвo мe глeдaшe c дpyги oчи cяĸaш cъм няĸoй нeпoзнaт и ми ĸaзa чe вeчe e ĸaзaлa дa нe идвaм дa я изпpaщaм.Πocлe cлeд oĸoлo 2-4 дни пaĸ oтидox и й ce извиниx зa тoвa чe cъм я нapaнил бeз дa иcĸaм,нo тя нeщo ми ce paзвиĸa и oт тoгaвa нищo.
Moля няĸoй дa пoмoгнe ĸaĸвo дa нaпpaвя зa дa я въpнa! Знaм чe cъм oплecĸaл cepиoзнo нeщaтa нo възмoжнo ли e peaĸциятa дa й e тaĸaзa пpимepнo зaщoтo e в циĸъл или пpocтo зaщoтo cъм избъpзaл.Kaĸвoтo и дa e УMOЛЯBAM BИ пoмoгнeтe ми дa я въpнa зaщoтo нaиcтинa я oбичaм и нe иcĸaм дa я зaгyбя зaвинaги

uoanna
02-25-2011, 19:46
Тя ти е обяснила,че не иска да сте повече от приятели,явно не те харесва,това е.Няма за какво да се извиняваш,не виждам да си я наранил.Казал си и какво чувстваш,в това няма нищо лошо.

TheBeliever
02-25-2011, 19:49
Тя ти е показала достатъчно ясно, че не те харесва. Спри да досаждаш.

pouce
02-25-2011, 19:56
Извинявам се,ако мнението ми ти се стори твърде грубо, но това твоето си е чисто обсебване.... Ако някой така се държеше с мен и постоянно ме изпращаше, изненадваше и ми досаждаше нон-стоп, да ти кажа честно... може би още съвсем в началото щях да се изнервя и да му кажа да се разкара... Момичетата мразим да сме обсебвани от момчета, които не харесваме, явно мацката не те възприема като нещо по-специално, казала ти го е по възможно най-деликатния начин за ситуацията - (все пак толкова време ти е позволявала да си комуникираш някакси с нея).... така че осъзнай се и се спри, защото е много жалко да тичаш след някого, който не иска да има нищо общо с теб, колкото и да е трудно!

Fiction7577
02-25-2011, 20:01
Просто не те харесва.

Тъпо, но факт.

Живей живота си без нея, сега ти се струва невъзможно, но не е точно така.

Може да дойде време в което тя ще те потърси, понякога и така става.

Човек никога не знае.

TheNoOne
02-25-2011, 20:09
Значи няма никакъв начин да я върна така ли ? :( :( :(
Мерси за отговорите все пак

TheBeliever
02-25-2011, 20:10
Тя не е била твоя, че да я връщаш.

TheNoOne
02-26-2011, 11:07
Знам и точно това е проблема.Мислех че сме нещо повече от това което сме и там сбърках :( :( :(

TheBeliever
02-26-2011, 11:14
Е сега като си осъзна грешката спри да я преследваш.

sladur4etyYy
02-26-2011, 11:16
тя ти казва да не ходиш до училището, ти отиваш до училището, за да й се извиниш, че предния ден пак си ходил до училището? :razz: няма да те огрее, сори. :-|

Ssummerjam
02-26-2011, 12:05
Спри да я търсиш, очеизвадно няма интерес към теб. 8)

VaMpiRKaTaaa
02-26-2011, 16:08
Тя ти е показала достатъчно ясно, че не те харесва. Спри да досаждаш.

BlueFace
02-26-2011, 16:28
Да си я върнеш?! о,О Вашите взаимоотношения никога не са били нещо повече от това ти да и се натрапваш, а тя да ти дава ясни знаци, че не те харесва (които ти си игнорирал). Остави момичето на мира. Тя ти е казала, че не може да се получат нещата, проявила е търпение, а ти си продължил да нахалстваш. Много ясно, че ще ти се развика.

П.П. Не знам колко граматични, правописни и пунктуационни правила потъпка в поста си, но имаш спешна нужда от уроци по български език. :? :?

DiDy1
02-26-2011, 17:04
охх не разбирам , защо тря сте такива... сякаш вие не сте правили сякакви глупости и не бихте направили когато сте били влюбени ... Се пак кат обичаш някой , се забравяш и правиш нща без да се замисляш ... Какво лошо е направили автора на темата :( ???
Иначе пич щом ти е казала , че не иска да сте приятели остави я :/ . Колкото е гадно ... Стават такива неща в живота за жалост ... Чесно казано и аз съм имал такива моменти , но се осъзнавам и гледам напред :) Не се очаиваи само . Все някога ще намериш момиче , което да те харесва и обича ( аз така си казвам винаги )

ПС: Това потвърждава за пореден път , че няма само момчетата си играят с момичетата. Най - добре , според мен , щеше да бъде , ако ти го беше казала отначали и всичко да приключи . :(

TheNoOne
02-27-2011, 13:48
Може да ви се сторя малко груб но много добре знам че съм се издънил.Няма нужда още повече да ми го натяквате.Аз просто исках нещо като съвет за да оправя нещата.
Все пак мерси за отговорите

П.П. Не знам колко граматични, правописни и пунктуационни правила потъпка в поста си, но имаш спешна нужда от уроци по български език. :? :?
Много добре си знам българския език.Просто тука не съм на изпит и си пиша както ми дойде

Чесно казано и аз съм имал такива моменти , но се осъзнавам и гледам напред Не се очаиваи само . Все някога ще намериш момиче , което да те харесва и обича ( аз така си казвам винаги )
Мерси но аз си гледам напред но просто...."С усмивка на лицето и дупка в сърцето,животът продължава,но споменът остава".Разбрах че най-доброто за нея е да я оставя намира но просто отвътре нещо ме човърка заради това че може да ме запомни с лошо.За момичетата не е проблем ще си намеря друга но няма да изпитвам същото защото тази беше перфектната

DevilWish
02-27-2011, 13:54
Всичките пъти ти си търсил контакт с нея ,а не тя с теб.Това е досадно едно момче да ти се лепне и да не те оставя на мира ;) Никога не е имало нещо м/у вас ти си си го създал в акъла, защото си го искал.Продължи напред.