View Full Version : Проблем с бившата
Та така ето го и моят проблем. С бившата ми бяхме заедно около месец, месец и половина, но още в началото тя ми изневери. Каза ми, защото била пила. Повярвах и тя ми се молеше за прошка, простих и. Поставих и обаче условия - ако пропие късаме. Знам, знам всички ще кажете как може любовта ви да се крепи на това, но нека продължа. Та такам дойде един период, в който тя беше в болница. Всеки ден ходих при нея и на нея много и харесваше. Излезе от болница и още първия ден тя беше различна. :shock: Давам пример - стоим аз,тя и две общи приятелки и тя ми вика:
- Ти няма ли да си ходиш вече?
Останах шокиран! Седнах на близката пейка и се замислих. Тя като видя, че съм близко се начумери. По-късно разбрах, че същия ден е пушила и е пила. На всичкото отгоре един приятел (имам му огромно доверие) ми каза, че била целувала врата на друг. Скъсах я. Сега проблема ми е, че тя е обсебена по мене, а аз дори не я харесвам. Когато си допаднах с едно друго момиче да го наречем С, тя написа на ръката си I hate С. Какво да направя, за да ме забрави. Казах и, че не я харесвам, а тя започна още повече да ми се тика. Помогнете не знам какво да направя.
Т'ва някакъв фейк ли е?
Е*и смотаната кучка и изобщо не търси логика в поведението й.
Просто е искала да ти се прави на важна, а сега като не сте заедно, няма кого да командва и да прави на луд, освен това сигурно е на принципа "Бившето си е мое, чуждото е общо" и някакви такива истории, и изпитва собственическо чувство, че може да си нежен и внимателен с друго момиче.
Много свежа история, бтв, въпреки че има някакъв трагизъм в нея...
Само да кажа, че не е фейк. Истински случей е...
soul1199
02-25-2011, 21:06
явно си е дала сметка за тебе,след като те е загубила,просто не и обръщай внимание,все някога ще спре
BaffaLsc
02-26-2011, 05:54
Мда, нали знаеш, че човек оценява нещо.. чак, когато го загуби, явно и при нея се е случило така, просто се опитай да се отдалечиш от нея, тя ще те забрави с времето..
SmilezZz
02-26-2011, 06:40
Наистина може да е осъзнала какво е загубила..
Не й обръщай внимание.. Докато разбере,че вече не я харесваш - ще ти досажда така,но като разбере ще спре.. Така,че ти просто се опитай да не бъдеш близо до нея.. :)
Повярвай ми не е осъзнала. Щом след втори шанс да се поправи, не е успяла, значи не е осъзнала.
Оставяй я, ще и писне все някога, пък ако ще и вените да си реже. Блокирай я навсякъде и гледай да не се засичате. Не ходи с новото момиче на места, където си ходил с бившата ти.
Такива, които не знаят какво искат мен лично много ме дразнят.
lubomirky
02-26-2011, 07:47
шамари?
BlindedAngel
02-26-2011, 09:04
^
Много правилно го каза 8-)
eXxXciTeD
02-26-2011, 11:04
Каква е дилемата за теб? Бил си с момиче, което му е все тая за тебе, не си получавал уважение, какво остава за друго. Не знам каква трудност изпитваш да я забравиш. Да прави каквото пожелае, не вярвам да се връзваш на филми за самоубииства и т.н, на бас че сте на 14
tanch3t093
02-26-2011, 12:02
Безраличието е най-нараняващо. Все едно не съществува, а това което е написала на ръката си не и прави чест ... Даже точно обратното :? Жалка работа
BlueFace
02-26-2011, 12:03
^ Много са им 14... :? Да си напишеш на ръката "I hate ..." #-o Това го правят момичетата в началното училище.
sladur4etyYy
02-26-2011, 12:38
^ Много са им 14... :? Да си напишеш на ръката "I hate ..." #-o Това го правят момичетата в началното училище.
не е вярно, правят го всички неориентирани хлапаци, независимо от пол и възраст.
а, като каза това за началното училище, изтръпнах! силно се надявам след време, като водя детенцето си на 1вия учебен ден в 1ви клас (а и в който и да е), да не забележа надпис на китката му ''fuck love, i wanna die''! :razz:
Каква е дилемата за теб? Бил си с момиче, което му е все тая за тебе, не си получавал уважение, какво остава за друго. Не знам каква трудност изпитваш да я забравиш. Да прави каквото пожелае, не вярвам да се връзваш на филми за самоубииства и т.н, на бас че сте на 14
excited аз нямам дилема. Просто попитах как да я накарам да ме забрави. Прави сте, че съм на 13 :D К'вото ще да прай...
BlueFace
02-26-2011, 15:38
Аз ви казах, че са им много 14 8-)
excited аз нямам дилема. Просто попитах как да я накарам да ме забрави. Прави сте, че съм на 13 :D К'вото ще да прай...
Или остави времето да ти помогне, или я нацепи(нареди), ама много кораво, че да разбере тъпия намек, че вече не я харесваш.