PDA

View Full Version : какво му стана

sunshinepp
02-26-2011, 09:22
Едно момче от моето даскало ми писа във фейсбоклука и се запознахме, писахме си и в скайп, снимки, коментари .. а - у
(не ме корете за скайп и фейсбук, мерсии :oops: )
Още на 2рия ден той ме покани на кино, отказах му под претекст , че нямам пари в момента. Той отговори, че не трябва да се притеснявам за парите , но все пак не отидохме на кино. Няколко пъти ме кани да излизаме някъде, но така и не се видяхме. Имаше проблеми с бившата.. трябвало да се обвърже с някоя за да го остави намира.. и й казал, че ходи с Ани от неговото даскало.. ( така се казвам) не знам дали беше намек или си въобразявам.
Един ден се разбрахме преди даскало да се чакаме на спирката на автобусите за да се видим, часа на срещата беше 7 сутринта. Аз бях точна, но го чаках 20 мин, а когато дойде каза "ми аз се успах..." издразних се, но следобяд по ирония на съдбата се срещахме в 1 друг квартал и се прибирахме заедно. Говорихме си разни неща в автобуса , аз се забавлявах доста с него. После ми писа пак няколко пъти един, от които аз отидох да спя в 1 приятелка и седнах за 5мин той ми писа точно като ставах и не можах много да му отговоря и от онази вечер вече няма никакъв интерес.. и тази сутрин му писах, но получих само една емотиконка в отговор.. изведнъж нещо се промени.. явно интереса му към мен е спаднал, а моя се увеличи :x
Чудя се дали да го попитам да излезнем, все пак той ме покани.. как мислите или да не се занимавам?
Има и една подробност :D изявява се като плейбоя на училището, ходил е с доста от различни класове.. и това някак си ме притеснява. :-) :-) :-)

SmilezZz
02-26-2011, 09:50
Явно си е помислил,че не проявяваш същите чувства като неговите.. Все пак веднъж си му отказала да излизате и веднъж не си му писала (естествено,че не си виновна ти затова).. Покани го да излезнете заедно и се разберете.. Попитай го защо се сърди или защо просто изведнъж е спрял да ти пише..

martinkata
02-26-2011, 10:11
Да, попитай го.. дали иска да излезнете.... какво лошо има в това ? Но също така се приготви и да ти откаже... както и ти си направила няколко пъти.. възможно е

sunshinepp
02-26-2011, 10:17
Много се чудя, дали да се занимавам с него изобщо. Ще е хубаво да излезнем, но той вече едва ли иска и най- гадното е , че си оставя загадката защо.. :( не знам какво направих, вярно че се държах леко на дистанция може да е това.

eXxXciTeD
02-26-2011, 11:06
Защо не си отишла на кино с него след като ти харесва?

sladur4etyYy
02-26-2011, 11:10
Явно си е помислил,че не проявяваш същите чувства като неговите... Попитай го защо се сърди или защо просто изведнъж е спрял да ти пише..

какви чувства, какви 5 лева, бе муцка? да го пита защо се сърди? може би трябва да му опече и торта във формата на сърце, на която, с шоколадов топинг, да напише хайку с обяснение за вечна преданост и любов, докато смъртта ги раздели, та и след това. та, все пак той я е добавил във фейсбук!!! :grin:

айде стига глупости, осъзнайте се. момчето не е влагало абсолютно нищо в цялата работа. той просто си търси с коя да тръгне. все тая му е дали ще е Ани, или Пенка от съседния клас. авторке, не му се обяснявай, дръж се, сякаш не забелязваш, че не те отразява, а и се постарай наистина да спре да ти пука. :)

BlueFace
02-26-2011, 12:31
Еми нормално е момчето да си е помислило, че нямаш интерес. Не е изненадващо, като се има предвид, че си му отказала няколко пъти да излезете и си се държала дистанцирано и т.н.

П.П. Ако решиш да го потърсиш все пак имай си едно наум, защото тези "плейбои" не са много надеждни

sunshinepp
02-26-2011, 12:52
За сега прецених, че няма да го търся повече. Ако той иска нещо, знае къде да ме намери, знае ми и скайпа и фейсбука.. нямам желание да се филмирам за глупости. :)
Благодаря на всички за отделеното време. :-)

unstoppable01
02-26-2011, 14:11
Ами според мен това, че не си му писала му е наранило самочувствието. Такива момчета се дразнят на такива неща просто му е странно как няма да му пишеш... има ги всякви. Но да ти кажа не му пиши изобщо ако той наистина те е харесвал определено в момента му поддържаш интереса... и ако не е прекалено горделив ще ти пише :)

VaMpiRKaTaaa
02-26-2011, 15:40
Според мене ти не знаеш какво искаш.
Естествено като си му отказала няколко пъти среща,да му е намалял интереса към тебе.

sunshinepp
02-26-2011, 16:21
Естествено като си му отказала няколко пъти среща,да му е намалял интереса към тебе.

Не е като да не знам какво искам защото в началото когато се запознахме аз нямах интерес към него ;]]

jghgh
02-26-2011, 16:55

Не е като да не знам какво искам защото в началото когато се запознахме аз нямах интерес към него ;]]
Малко ми кифлееш да ти кажа честно.
Хем пишеш тема за него, хем казваш, че повече няма да го търсиш, "за да не се филмираш за глупости", и едва ли не - все едно ти си жертва на ситуацията, ти си преебана, ти си объркана и т.н. :lol:
А нещата са прости - държала си се прекалено дистанцирано, 2-3 отказа и човекът се е отказал. Проста сметка. Сега се чудиш к'во става, ама пак не ти се поема инициатива и едва ли не го чакаш - ако те потърси, потърси. Само че това ще стане на куково лято. Ако го харесваш го потърси ти. Той не е глупак да те търси по 100 пъти и ти все да си намираш оправдания. Ако го харесваше, щеше да намериш време, място и т.н. за да се видите - той сигурно разсъждава така.
Не са прости момчетата ;] Знаят, че някоя, която все си има друга работа, не е прегоряла за тях и се отказват.

Не мисля, че го харесваш. Просто винаги е странно като ти спре вниманието. Чувстваш се леко отрязан, дори да не си 8-)
Остави нещата така вЕрно, щото се съмнявам че го харесваш.
Ако го, повярвай ми, нямаше да си намираш толкова оправдания и още на 1вата покана щеше да намериш пари или да си прежалиш срама и да се видиш с него. Такива сме жените - или всичко, или нищо.
Щом се оправдаваш, това е равно на "Не". Сега не се самонавивай, че го харесваш. Ако е така, щеше да си поне зрънце инициативна.

sunshinepp
02-26-2011, 17:26
Писах темата защото исках да видя различни мнения, скоро не съм писала тема тук. В началото нямах интерес към него.. какъв е смисъла да излизам с човек , който не ми харесва??.. и впоследствие след разговори на живо ми направи впечатление.
Не съм никаква жертва :D това как ти криво разбираш нещата е друго .. просто се чудех какво да правя.
До колкото знам хората пишат теми за да им помогнат , а не да им правят психологичен профил дали кифлеят или не .. стила и какъв да си е право на избор. ;)

jghgh
02-26-2011, 17:30
Помощта понякога идва с някой отровен коментар и е напълно нормално.
Да не говорим, че щом си се наела да отговаряш, значи съм те провокирала и си помислила по някакъв начин над думите ми.

Хубаво е, че ти е направил впечатление. Въпросът с инициативата остава.
Ако го искаш, действай, защото той сигурно вече се е отказал.
Ако смяташ да го чакаш и "ако те потърси, потърси", може да си останеш с чакането.

пп. "Кифла" е състояние на духа, а не стил на обличане 8-)

Успех сега.

sunshinepp
02-26-2011, 17:35
написах психологичен профил .. но както и да е :D
само за едно си права, вероятно наистина не го харесвам ;)

xeyy
02-26-2011, 18:43
Писах темата защото исках да видя различни мнения, скоро не съм писала тема тук. В началото нямах интерес към него.. какъв е смисъла да излизам с човек , който не ми харесва??.. и впоследствие след разговори на живо ми направи впечатление.
Е тва ви е проблема на жените .. защо трябва да някой да ви викне 1482914 пъти на среща,за да излезете с него ........ в крайна сметка тва е просто е няква среща ... не е казано,че щом си излязла с него задължително ще стане нещо. Просто излизаш да се опознаете и ти сама да прецениш кво да правиш .... мн ясно,че ше си изгуби интереса . Но все пак може да опиташ, ако е имал интерес към тебе нищо чудно да се върне обратно!