StreetWitch
02-26-2011, 15:00
Естествено има момче и двамата сме на 17.Да кажем просто,че ходим на едно място където хората развиват някаква дейност.Имахме представление и той се държа много мило с мен не като другите момчета.Но попринцип и другите момчета не се държат гадно с мен.Познаваме се от септември 2010 до сега.Не си говорим много и явно това е една от причините.Бях му писала един път по фейсбоок и това беше някъде 1 седмица преди Нова година.Попитах го къде ще я кара,а той също ме пита къде ще я прекарам да не би да съм имала нещо впредвид.Попита и за една книга какво се разказва в нея.И това беше... Виждаме се един ден в седмицата.Явно проблема е ,че немога да общувам много с хората е някой като ме заговори почваме да си говорим,но трябва отсрещния човек да почне разговора иначе аз няма да се заема да го започна.Освен ако не съм се сетила някоя интересна тема и да знам,че няма да е скучна на другия човек.Не съм някоя с голямо самочувствие или с нормално просто го имам малко.Да кажем нормално момиче нямам някакви комплекси.Да трябва да сте разбрали искам да знам как мога да го накрам да ме хареса или по някакъв начин да го накарам да се поинтересува мъчнико от мене,защотото като не му говоря и той не сяда до мен и не говори.Хората не можеш насила да ги накараш да те харесват това го знам.Ммм това е извинявам се за простия стил на писане,но бързах за да го напиша.И аз да благодаря на тези,които прочетоха моята леко или много тъпичка еднаква историйка.