PDA

View Full Version : Вени под очите

Gally
02-27-2011, 19:28
Може ли някой да ми помогне !! :( Преди 3 месеца забелязах, че под очите ми се появиха синкави вени.. слабо забележими са , но аз много се притеснявам .. мислех че след време ще изчезат,но те не се махат. Ако някой има същия проблем или знае как мога да се справя с тях.. да пише !!! :) :)

Благодаря,предварително !!! [/b]

FuckingFreak
02-27-2011, 19:49
Предполагам, че кожата ти е тънка там и се личат, но все пак ако се съмняваш - дерматолог..

LipSy
02-27-2011, 20:43
Аз съм чувала, че когато кожата ти не е толкова плътна и тогава може да изпъкнат малко или да си проличат. Не мисля, че трябва да се притесняваш. :)

Konstantina
02-28-2011, 05:45
значи имаш нужда да качиш килограми. Ако там имаче нещо друго освен кожа нямаше да се виждат

koni
02-28-2011, 08:10
Можеш да ги прикриеш с грим или да ходиш на специални процедури при опитна козметичка.

FuckingFreak
02-28-2011, 10:47
И за да си спокойна-моите над клепачите се виждат и то доста..

Gally
02-28-2011, 13:09
Ами по принцип кожата ми не е тънка, никъде на друго място не ми се виждат, но ми е страноо как така извееднъж ми се появиха.. преди ги нямах.... като се има предвид,че изобщо не съм слаба.. и не мисля че е от това... :)
Забелязвала съм много хора да ги имат... от моя клас и други мои приятелки ... но те не им обръщат внимание незнам защо толкова го мисля.. :-k

YourBlackDahlia
02-28-2011, 14:44
И аз преди обръщах голямо внимание на това, но после забелязах,че всеки човек ги има ;д просто при някои са по - видими .. слагай фдт, коректор щом толкова те дразнят :) не е нищо притеснително :)

Nappii
02-28-2011, 15:24
и мойте венички под очичките се виждат, но не мисля че е особено притиснително. коректор и всичко е fine 8)

Gally
02-28-2011, 15:35
Охх.. Благодаря ви така съм по-спокойна.... :) :-) :) :) :wink:

Pamaa
02-28-2011, 16:49
Аз пък веднъж като си слагах молив за очи и видях, че ми изпъкват веничките и вече супер много се кефех / прекомерно гледане на TVD :-D / и си написах във ФБ "Имам вампирска вена" или нещо от тоя сорт и на другия ден в даскало по коридорите само ме спират разни и ми викат "Айй. . покажия я тая вена" :lol: :lol: :D

Gally
03-03-2011, 07:52
:D :D :D

Gally
03-03-2011, 08:48
Някой знае ли какво да направя да се махнат... ?? :) :) :)

Gally
03-09-2011, 16:58
Аз имам тъмни кръгове... и вечер преди да си легна слагам във фризера мокра кърпичка от тези дето са за почистване на грим... и на сутринта тя е студена ... та исках да попитам може ли от студеното да ми се получат тези вени под очите.. ??

WaterLilly
03-09-2011, 17:20
Аз имам тъмни кръгове... и вечер преди да си легна слагам във фризера мокра кърпичка от тези дето са за почистване на грим... и на сутринта тя е студена ... та исках да попитам може ли от студеното да ми се получат тези вени под очите.. ??
Не е от студеното, сигурно натискаш прекалено силно. Не трябва да търкаш, а леко да потупваш/допираш с кърпичката.
Тъмни кръгове се оправят като ядеш повече неща, богати на желязо - яйца, черен дроб, маруля, като цяло зелени зеленчуци, плодове, месо.

Flopper
03-09-2011, 18:42
Сигурно си с по-светла и тънка кожа. И аз съм така - прозират ми венички под очите, по ръцете и на деколтето, обаче вече свикнах и не ми пречи. Повечето хора даже не го забелязват. С малко коректор или ФДТ ще ги скриеш, а пък лятото на тен не личат толкова... :)

Greennight
03-09-2011, 18:46
значи имаш нужда да качиш килограми. Ако там имаче нещо друго освен кожа нямаше да се виждатТи чуваш ли се ? Да надебелее в очите ли трябва ? :lol:

Preska
03-09-2011, 22:13
Коректор!!!!!!!!! :D :-D :grin: :) :-) :P :-P