View Full Version : искам просто мнение
здр на всички, доста време мина от както за последно посетих този форум :), та проблема е следният трябваще да ми дойде М на 09.02, а днес вече сме 28-ми и няма нищо, правих си 2 пъти тест през 1 седмица и все беше отрицателен, мислите ли че съм бременна? утре имам час при лекаря, но се чудех какво мислят посетителите на форума. Благодаря предварително !
А имаш ли поводи да си мислиш, че може да си бременна ..
dimitar_ak
02-28-2011, 13:26
Ами зависи кога си правила тестовете.
А имаш ли поводи да си мислиш, че може да си бременна ..
Ммм??
VaMpiRKaTaaa
02-28-2011, 13:50
беше отрицателен
Не си бременна.
Extremescream
02-28-2011, 14:13
Не си бременна. Зависи кога си правила тестовете де, но предполагам няма нищо.
може да не ти идва ,ако си под прекалено напрежение на което да си подложена,стрес ,смяна на климата,промяната във времето,настинка и т н . правила ли си секс и то с презерватив ли е било?пък и 2 теста и то отрицателни ...май няма притеснение за бебче !можеш да идеш на гинеколог ,той най-точно ще ти каже какво ти има
krem4et0
02-28-2011, 15:53
Едва ли можем да ти помогнем повече, отколкото лекаря. И все пак поискай назначение за хормонални изследвания.
тестовете ги направих съответно на първата и втората седмица от закъснението, правих секс, внимавахме, но знаете че и в такива ситуации може да стане , благодаря на всички за отделеното време, лека вечер на всички :)