Влез

View Full Version : Подарък за годишнина

roadrunner
03-01-2011, 07:01
Скоро става една година и се чудя какво да подаря на приятеля ми.. Дали да е неюо символично с нас двамата или нещо само за него
Вие какво подарявате на вашата полоовинка или сте получили на такива поводи? Или какво бихте искали да получите или да подарите

П.П не обичам да подарявам сувенири и такива подаръчета.. Предпочитам по рядко да му купувам неюо, но да е скъпо и стойностно

Ииии още нещо- искамд а кажа, че този човек си има всичко.. абсолютно всичко и затова изборът ми е доста труден

kalpazanka
03-01-2011, 07:42
Любим аромат/парфюм? Книга? Ключодържател/чаша с ваша/твоя снимка? Ваучер за масажи?
Знам ли какви интереси има...

w0sh
03-01-2011, 08:02
Книгата е най-хубавия подарък.

Phobiaa
03-01-2011, 08:06
На колко години сте?

VaMpiRKaTaaa
03-01-2011, 08:22
Парфюм~BOSS.

roadrunner
03-01-2011, 17:16
За парфюм наскоро му подариха + това има малко странен избор за аромати :)

Книгата... еми да и аз бих се зарадвала на книга, но той просто няма много време за четене и трябва да е неюо наистина, което да му прикове вниманието

Иначе предложенията на kalpazanka съм ги обмисляла всички.. Малко са ми банални и скучни честно казано- чаши, снимки :) бла бла бла

Честно казано мислех да направя албум с наши снимки и на всяка от тях под нея да пише нещо...

4efo
03-01-2011, 17:18
Парфюм за нищо на света някой харесват сладки и леки аромати други изискани и тежки шанса да уцелиш е 1:1000 снимки рамки и часовници не могат да ни трогнат ако иска да те види сигурно в тел. Има твои снимки така че и това отпада. Тука половината женси изказвания са за доста изтъркан тип подаръци без да се обиждате дами може за дрехи мебели и аксесоари да имате страхотен вкус ама тука работите са зле. Аз бих ти предложил уикенд някаде ама не със спа процедури а нещо по дедазнам екстремно, също така и момче би се зарадвало на бижу, може да видиш какви са му любимите неща и да му вземеш още едно така де ако има 100 книги значе би се зарадвал на 101-та не му купувай книга в никакъв случай това по горе го дадох само за пример. та така желая ти успех в трудното начинание.

roadrunner
03-01-2011, 17:26
Парфюм за нищо на света някой харесват сладки и леки аромати други изискани и тежки шанса да уцелиш е 1:1000 снимки рамки и часовници не могат да ни трогнат ако иска да те види сигурно в тел. Има твои снимки така че и това отпада. Тука половината женси изказвания са за доста изтъркан тип подаръци без да се обиждате дами може за дрехи мебели и аксесоари да имате страхотен вкус ама тука работите са зле. Аз бих ти предложил уикенд някаде ама не със спа процедури а нещо по дедазнам екстремно, също така и момче би се зарадвало на бижу, може да видиш какви са му любимите неща и да му вземеш още едно така де ако има 100 книги значе би се зарадвал на 101-та не му купувай книга в никакъв случай това по горе го дадох само за пример. та така желая ти успех в трудното начинание.

Е да но това все пак не е личен празник като РД или имен ден.. За рождения ден му подарих бижу, което ми излезе достаааааа соооленичко
Уикенда е изключен заради куп причини..
:booooomb:

4efo
03-01-2011, 17:37
ами дай жокер какви интереси има до колко лв ориентировъчно можеш да дадеш какъв характер има сериозен или е някакъв психопат аз съм си диване и подарък от рода на pocketbike с ръчно нарисуван портрет с аерограф на приятелката ми върху него би ме изстеляло в космоса ама а де шанс нито една до сега не се е сетила за това

anonymous708973
03-01-2011, 17:47
Скъпо и стойностно - ти си ми идол. Сериозно!

Аман от евтини, отбиващи номера, сладникави подаръчета, честно.
Като ще правиш нещо, прави го със стил или не го прави въобще.

Преди година подарихме на баща ми за рождения ден offroad. Взе ме и мен. Уникално беше. Струва 180 лв за 3 часа, близо до София. Не съм наясно с начина на плащане, но съм почти сигурна, че може и с наложен платеж, ако си под 18 и нямаш карта. Можеш и ти да отидеш с него (седалката е баш за двама), хем ще ви е забавно, хем ще сте си двамата на годишнината. Трябват ви стари дрехи. Повярвай ми, не прави грешката да отидеш с кожени ботуши, дънки, които носиш или нещо такова. СТАРИ дрехи.

СЕРИОЗЕН МИНУС: Помисли добре дали гаджето ти ще се справи с такова нещо. Бая натоварващо си е, екстремно е и чат-пат си мислех, че ще паднем в пропастта. Най-малкото, помисли дали гаджето ти е физически способен. Моят е един слабичък, а машината е МНОГО солидна, така че за мен тоя вариант отпада.

Ако искаш да му подариш книга, но не знаеш каква, за да му привлече вниманието, отиваш в Хеликон и взимаш ваучер на избрана от теб сума.
Ваучерите са готини като цяло - можеш да му подариш за любимия му технически магазин, за масаж (има ааадски добри неща и не са гейски, както повечето си мислят), карта за ултра скъпарски фитнес...
Варианти бол. Пари си трябват обаче 8-)

babity
03-01-2011, 18:14
Аааа, моите уважения, колежки, ама за скъпото не съм съгласна. Стилът със сигурност е нещо, което не го продават по магазините и няма как да го купиш. Колкото и много пари да имаш!

На авторката няма да и дам съвет, 'щото аз бих се заровила сама под земята, ако след една година не знам приятелят ми от какво се интересува и какво би му харесало да получи. Един единствен съвет: ако толкова ти е непознат тоя човек просто си сложи блуза с панделка/шнолка с панделка/някъде по теб да има панделка и му подари секс в необичайна обстановка. Просто е адски глупаво да получиш гаден подарък, който крещи "аз изобщо не те познавам и ти купих каквото бих взел/а за малкото ми братовчедче". От опит!

shugababe112
03-01-2011, 18:18
Приятелят ми винаги ми е подарявал много хубави подаръци,защото помни всичко,което съм си харесала.Сети се дали е споменавал нещо.Иначе за мен да му вземеш едни маркови боксерки си е хубав подарък,който и ще си ползва.

iiordanova
03-01-2011, 18:46
Ако обича да чете мисля ,че варианта с ваучера ще е добър.
Може някакъв сребърен пръстен и отвътре да е гравиран с някаква хубава мисъл. Ако пуши - някакви пури и някаква по-луксозна запалка.

kalpazanka
03-01-2011, 19:11
Иначе предложенията на kalpazanka съм ги обмисляла всички.. Малко са ми банални и скучни честно казано- чаши, снимки :) бла бла бла
Извини ме, че не го познавам и не спя с него, а се старая да замажа положението.

Честно казано мислех да направя албум с наши снимки и на всяка от тях под нея да пише нещо...
Мне, изобщо не е банално и скучно, бла бла бла.

Вземи му карта за фитнес, подари му спа процедура, организирай му "Море от любов" или му подари скачане с парашут. Ваучерът за книга също върши прекрасна работа. И няма такова оправдание като "Нямам време за книги".

topeto35
03-06-2011, 11:13
Аз на приятелката ми и купих златен пръстен за 120 лв. а тя ми подари нов телефон (nokia xpressmusic 5800)