Влез

View Full Version : Повече от объркана..

enloquecida
03-02-2011, 08:16
Здравейте.. Честита Баба Марта...
Така де нека да започна..
Аз съм на 16 и си имам приятел от почти 2 години, който е на 18..
В началото - не беше всичко идеално, не е като другите връзки.
С много зор, и много интриги ние започнахме скришом от всички да излизаме...
Това беше много голям проблем за нас. Накрая той ми направи напук и каза на всички, че сме заедно, с извинението, че вече нямал сили да се крие.. Добре направеното, направено, но стигна и до ушите на родителите ми.. Те въобще не бяха съгласни с това да ходя с него, но със стечение на обстоятелствата започнаха да го харесват. През наистина много дрязги и простотии сме минали с него само и само да сме заедно. НО ето, че дойде и момента в който аз започнах малко по малко да не го обичам толкова много. Няма друг, няма причина, просто започна прекалено много да ми досажда. Дори иска нещо от мен, което няма да му го дам скоро- (секс.. - аз съм си обещала, че след 18 години ще го направя, и той ако ме обича ще ме разбере, просто не съм готова).
Той ме обича прекалено много, показва го по дори вече досаден начин, води ме къде ли не.. Глези ме по всякакъв начин и аз го оценявам много. И аз се опитвам да му върна жеста. Толкова много го показва дори един път бяхме се скарали много жестоко и спа пред вратата ми (все се опитва да е максимално близко до мен). Трябваше чрез разбирания и т.н. баща ми да го накара да си отиде, но той не..
И аз много го обичам привързана съм към него, обаче това нахалство вече от него пристъпва граници... Казвам му 'нека да се срещаме и с други хора, не да късаме просто да си имаме време да размислим какво ще правим нататък..' а той ми отвръща, да не искам това от него, прекалено много ме обича не иска и за момент да остане без мен... Този човек не ме разбира за бога... Искам за момент да остана сама, да не ми се бърка в живота... Искам да изляза- той ме спира, казва да му отделя време за него... :shock: Я пак.. -- постоянно съм с него, какво иска повече от мен..

Исках да споделя с някой накратко връзката ми с него.. А и искам да чуя мнение какво мислите за него, защо постъпва така, добре обича ме, но защо не ми дава свобода... Дайте ми съвет какво да правя с него? Как поне малко да се отърва от него, или да го зарежа, но знам, че тогава ще стане още по страшно, няма да ме остави да спа в къщи.. офф.. моля ви за помощ..

jghgh
03-02-2011, 08:55
Тоя е психично болен. Бива романтика, ама тва е някакъв особен сорт неуравновесеност, примесен с отчаяние, защото той самият е отчайващ.
Странно, дали някога ще има шанс за секс с подобно палячовско поведение? Явно затова го иска от теб, защото си му сигурна " " - нали ходите от 2 години, а у.

VaMpiRKaTaaa
03-02-2011, 08:56
Просто му кажи с няколко думи да не те притиска и задушава толкова.

TheBeliever
03-02-2011, 09:07
Това неговото си е чисто обсебване. Кажи му в прав текст всичко това, което написа тук. Нека разбере, че с поведението си те отдалечава от себе си, и че ако продължава в същия дух ще те загуби.

w0sh
03-02-2011, 09:29
Някой му е резнал егото на това момче.

celuvkata
03-02-2011, 09:43
и двамата сте мухъли.

enloquecida
03-02-2011, 09:46
и двамата сте мухъли.

И как тей го реши.??

celuvkata
03-02-2011, 09:51
Ей така...

защото си решила да не правиш секс, но си склонна да предложиш "да се виждате с други хора". Поведение и мислене, което перфектно се вписва в категорията "девствено курве". Но знам, че сега ще зинеш, че не те познаваме и бла-бла, а ти, а пък той... Не ни интересува.

Проблема ви е, че и двамата сте мухльовци и това е.

GD
03-02-2011, 09:56
То бива обича ма това неговата.. много прекалява и да спи пред вратата ти.. хм аз туй унижение никога няма да го направя.А като искаш свобода ми излизай си какво ти пречи. След малко ще кажеш, че като ходиш и до тоалетната е с теб.Ти не ходиш ли на даскало? Да не би да е в твоето даскало???

enloquecida
03-02-2011, 10:06
То бива обича ма това неговата.. много прекалява и да спи пред вратата ти.. хм аз туй унижение никога няма да го направя.А като искаш свобода ми излизай си какво ти пречи. След малко ще кажеш, че като ходиш и до тоалетната е с теб.Ти не ходиш ли на даскало? Да не би да е в твоето даскало???

В моето е да.. :?
Ще трябва да го оставя.. пък каквото ще да става..

GD
03-02-2011, 10:10
Бъди твърда и му покажи че искаш малко свобода. Излизай си междучасията ссъ съучениците си и го избягвай.След даскало идете на кафе с приятели. Ако ти досади му се развикай, защото в един момент ти така се задушаваш и се чувстваш длъжна.Хайде успех. ;)

jghgh
03-02-2011, 10:30
Ей така...

защото си решила да не правиш секс, но си склонна да предложиш "да се виждате с други хора". Поведение и мислене, което перфектно се вписва в категорията "девствено курве". Но знам, че сега ще зинеш, че не те познаваме и бла-бла, а ти, а пък той... Не ни интересува.

И какво като не иска секс до 18? Адмирация за решението й.
А това, че иска да се виждат и с др. хора не значи да си изневеряват - поне аз така го разбрах. Т.е. да не излизат САМО двамата непрекъснато.

enloquecida
03-02-2011, 10:41
Ей така...

И какво като не иска секс до 18? Адмирация за решението й.
А това, че иска да се виждат и с др. хора не значи да си изневеряват - поне аз така го разбрах. Т.е. да не излизат САМО двамата непрекъснато.

Именно това имах в предвид..
Иначе много мерси на тези, които ми прочетоха темата и ми помогнаха.

nepowtorima
03-02-2011, 11:28
Това е егати ужаса.. Съчувствам ти..
Аз не знам някой издържа ли на такова нахалство.
Режи го направо, какво ще му се обясняваш и т.н. .. той е обсебен от теб и трябва да го преживее.. Зависи от човека може да се затвори в себе си, не съм егоист ама да не ти пука, достатъчно ти е съсипвал живота до сега..
Хайде успех :-)

BlueMushroom
03-02-2011, 11:59
Ти хубаво ще го оставиш ама няма да ти се получи толкова лесно.Като гледам колко е обсебен... :-o

VaMpiRKaTaaa
03-02-2011, 11:59
Не му пускаш една година..
Няма да му пуснеш още 2...
И аз да бях,и аз нямаше да те чакам вечно.

AllEyesInMe
03-02-2011, 13:15
Тоя твоя "мъж" е рядък случай да знаеш. 8-)
Ми да ти кажа според мен така само се измъчваш, и освен това пропиляваш дните си задушавайки се във връзка която не искаш вече. Работата е там, че дори и да си дадете време и после пак да опитате мисля, че той си е такъв, вродено му е по такъв начин да си показва любовта...а на теб това не ти изнася ти искаш да сте на малко по - свободни начела, което е разбираемо, поне за мен.
Така че, му кажи или да си дадете малко време или направо да скъсате, няма да има избор просто. :)

BaffaLsc
03-02-2011, 14:28
Според мен можеш само да се радваш, че си срещнала такъв човек, защото явно наистина много те обича и държи на теб, е, да, не бих издържала на нещо подобно, затова те разбирам.. недей да го оставяш, просто поговори с него и му обясни, че те задушава и започва да става досаден, дано помогне.. : )

saskou
03-02-2011, 17:56
Имаш проблем, ясно се вижда. Просто мисля, че подобни неща трябва да се решават от самата теб. Никой, който не познава приятеля ти и теб не може да каже, да остави го не е за теб. И все пак.. така мисля аз!

beachy_bunny
03-02-2011, 20:29
Най-много мразя безхарактерни мъже / момчета .... Как пък не аз ще стоя пред вратата и ... ще се унижавам пред родителите и ... Просто ,защото сме се скарали ... А ти момиче приятелки нещо нямаш ли си ?
Това за секса ми се струва доста глупаво ... ти си с него от 2 години и все още не си готова ... остават ти и още 2 докато направиш 18 и какво след точно 2 години ще си готова ли ? Ставаш на 18 и ставаш и готова ... Един човек като не може да те предразположи ,ако ще и след 15 години с него пак няма да си готова ... + това нали знаеш Няма жена,която да не дава има мъж,който не знае как да си поиска ...
Но за мен ти си си виновна за всичко ... Ти си позволила да се стигне до такава близост ... ти си позволила да нямаш личен живот извън тази връзка

Fiction7577
03-02-2011, 20:47
Кажи му го в прав текст всичко това.

Да е наясно, че не спре ли да се държи по този "задушаващ" начин ще те загуби.

Дайте си време един на друг, ако и това не помогне, го късай.

Попаднала си на странен вид мъж.

Сигурно прави всичко възможно да не те загуби, но не осъзнава какво всъщност върши по този начин.

PrclssRosh
03-02-2011, 21:29
Ти и да го зарежеш, той още дълго ще ти тича подир гъза.. :?

BlueFace
03-02-2011, 23:41
Най-много мразя безхарактерни мъже / момчета .... Как пък не аз ще стоя пред вратата и ... ще се унижавам пред родителите и ... Просто ,защото сме се скарали ... А ти момиче приятелки нещо нямаш ли си ?
Това за секса ми се струва доста глупаво ... ти си с него от 2 години и все още не си готова ... остават ти и още 2 докато направиш 18 и какво след точно 2 години ще си готова ли ? Ставаш на 18 и ставаш и готова ... Един човек като не може да те предразположи ,ако ще и след 15 години с него пак няма да си готова ... + това нали знаеш Няма жена,която да не дава има мъж,който не знае как да си поиска ...
Но за мен ти си си виновна за всичко ... Ти си позволила да се стигне до такава близост ... ти си позволила да нямаш личен живот извън тази връзка

Напълно съм съгласен!

fenkaaa
03-03-2011, 00:24
При нас е същото :)