PDA

View Full Version : Помощ?!Неочаквано се влюбих в .. най-добрата си ПРИЯТЕЛКА!

ann321
03-02-2011, 13:56
Моля ви,някой да ми даде съвет.Не знам какво да правя.Историята е следната - напоследък бързо се сприятелих с едно момиче от класа ми,станахме най-добри приятелки.Проблема - май я харесвам..не знам как стана,извъднъж започнах да гледам на нея по друг начин.Подлудява ме и факта,че харесвам и едно момче,той май също ме харесва,но не мога да спра да мисля за приятелката ми.Ненормално е,знам,че звучи странно,но това е.Мисля си,че е заради бързото сближаване и заради възрастта ( на 14 съм ) и все още не мога да кажа на 100 % какво чувствам.Вие как мислите?

Лично аз не смятам,че съм обратна :D Всимсъл,не съм тръгнала да я опипвам и да правя намеци,просто я харесвам и й имам страшно голямо доверие.Дали ще мине според вас? Ако някой е бил в подобна ситуация да помага. :P :D

edelvaysss
03-02-2011, 15:08
Дишай дълбоко.Не си влюбена.

sexa_na_kompleksa
03-02-2011, 15:10
Според мен, по-скоро не можеш да разграничиш приятелската обич от обичта към любимия. ; ) По-добре пробвай с момчето.

w0sh
03-02-2011, 16:27
Скандален пример за аватар от модератор.

Потресът ми е пълен.

I support gay marriage, if both chicks are hot.

VaMpiRKaTaaa
03-02-2011, 16:35
бъркаш приятелската обич с друго
Точно.

ann321
03-02-2011, 17:38
miminko, виж сега,не се пиша хомосексуална и съм много далеч от мисълта да тръгна да се целувам с приятелки.И другото - станахме много близки за по-малко от месец.Тя започна да "движи" само с мен,да ми споделя много лични неща,да се дължи по-свободно пред мен,отколкото пред другите и явно наистина съм объркала приятелската обич с онова другото 8-) Но като не съм го чувствала преди мисля,че си е съвсем нормално отначало да съм объркана.Аз и затова казах,че я харесвам и й имам доверие,а това,че съм писала влюбена в името на темата - моя грешка.Сигурно и някой от вас е бил в нещо такова,та се сещате за онова странно чувство,когато осъзнаеш,че 5 минути си зяпал някой.Е аз се хващам,че я гледам по 4-5 пъти на ден.

Благодаря за мненията,помогнахте ми малко да се успокоя. :D

againstyou
03-02-2011, 17:42
Като почнете да се пишете хомосексуални на по 14 и да се целувате с приятелки не знам къде ми бъркате... Не си влюбена-или си въобразяваш и както ти казаха- бъркаш приятелската обич с друго, или просто хормоните те тресат и нещо си се объркала... И за колко време точно станахте най-добри приятелки?
Хаха да :lol: :lol: бързат да опитат от всичко,бе.

sasha_90
03-02-2011, 17:51
Бъркаш понятията.Просто ти е приятно да си с нея,но това не означава,че си обратна.

VaMpiRKaTaaa
03-02-2011, 17:55
не знам мода ли е,какво е, но всички момичета изведнъж почнахте да се съмнявате в сексуалността си .
^^ :lol: :lol:
Както на времето беше 'ритуал' Емотата ,онези с дългите перчеми :lol: като на малките кученца..та тия сред тия емота беше станало модерно да си режат вените...

w0sh
03-02-2011, 18:17
Аз тамън минавах на емо и вече не е модерно.

какво е модерно вече?

w0sh
03-02-2011, 18:28
надявах се да не се окаже лезбийство.

Поне съм частично модерен. Имам шанс в дискотеките.

yeeee
03-02-2011, 18:33
Тва е само временно увлечение...тресе те пубертета много здраво

ann321
03-02-2011, 18:56
Надявам се,защото .. тя не е подходяща за мен ;dd Ми явно сега така е модно,всички да имаме някакви такива съмнения,но сме малко момичетата,които наистина чувстваме нещо такова.Другите се правят на готини,защото "видиш ли, го имало тва в някое си сериалче и дай ся да пробваме как ще ми стои да съм обратна" ;d остава ми само да се хвана по-сериозно с момчето и да се отдръпна малко от нея,мисля,че ще проработи,но най-вероятно ще повлияе на приятелството ни. :lol:

bloodyred
03-02-2011, 19:23
Всеки е привързан към приятелите си, нещо си се притеснила, спокойно ;]

ann321
03-03-2011, 18:07
Мерси на всички за коментарите,обаче има и друго.То всъщност оттам ми идват съмненията.Понеже и двете като се разхилим и почваме да се лигавим и да говорим каквото ни дойде на акълите,тя преди време беше казала,че е гей,а оня ден нещо ме хвана през кръста и да ми казва,че е влюбена в мен.Да,разбирам,на шега е,обаче ми става още по-странно като прави така.Абе как да обясня..приятно ми е,като дойде до мене и почне нещо да се лигави или да ме хваща така.Точно това е проблема.Та това включва ли се към приятелската обич? 8-)

NomNomNom
03-03-2011, 18:27
Не 8-)

Ако стане нещо между вас - много хубаво, само да не си преебете приятелството .

Това, че евентуално може да те тресе хормона, или , че е някаква мода, както обясняваха преди мен , не значи, че не трябва да се опита .
Омаловажаването на ситуацията и чувствата ти не е уместно.

ann321
03-03-2011, 18:37
Знаех си! :D Силно се надявам да е от хормона,защото самата аз съм леееко против подобни изпълнения.Не че имам нещо против гейовете и лесбийките де,но не ми харесват такива "опити" за по един път.
"Ако стане нещо между вас" - че какво ще стане,тя само се "ебава" с мене и прави някакви ненормални намеци,обаче нещо и тя май не знае какво има предвид.Не знам вече какво да мисля.Все още има шанс да е приятелка обич,защото то попринцип си ми е хубаво нали така да си се гушкам с най-добрите си приятелки (и не мисля,че това ме прави обратна ;d),но с нея е маалко по-различно.ОФ,не знам.Аз ще си карам по моя си план,да се отдалеча от нея,та да видя,ако спра да чувствам това,значи просто такова увлечение.Ако стане по-зле,значи съм си такава и трябва да го приема..ноо като сравня това,което е с момчето,възможността да съм лесбо е малка :D 8-)

ri41
03-03-2011, 18:53
чувстваш я близка за това, не си обратна

dunce
03-04-2011, 08:45
Моля ви,някой да ми даде съвет.Не знам какво да правя.Историята е следната - напоследък бързо се сприятелих с едно момиче от класа ми,станахме най-добри приятелки.Проблема - май я харесвам..не знам как стана,извъднъж започнах да гледам на нея по друг начин.Подлудява ме и факта,че харесвам и едно момче,той май също ме харесва,но не мога да спра да мисля за приятелката ми.Ненормално е,знам,че звучи странно,но това е.Мисля си,че е заради бързото сближаване и заради възрастта ( на 14 съм ) и все още не мога да кажа на 100 % какво чувствам.Вие как мислите?

Лично аз не смятам,че съм обратна :D Всимсъл,не съм тръгнала да я опипвам и да правя намеци,просто я харесвам и й имам страшно голямо доверие.Дали ще мине според вас? Ако някой е бил в подобна ситуация да помага. :P :D

Привличане вследствие от пубертета. Виж, ако беше по-голяма една тройка да направите щеше да е добра идея. :razz:

XxNymphetaminexX
03-04-2011, 08:54
Ще ти мине... ! По някога на тазио възраст всички бъркат силните приятелски чувства с влюбване,но няма страшно.. иначе всяко момиче има своя "лесбийски период" .. Аз например имаше един период,в който с най-добрата ми приятелка се целувахме и така се учехме да се целуваме по-добре ;д

Иначе винаги съм се чудела какво ли ще е да спя с момиче ;дд ... Но смея да твърдя ,че съм СТРОГО ХЕТЕРО!!!! Просто.. любопитство ;д

ann321
03-04-2011, 13:34
;д Е добре,не ви ли е странно после като мине тоя период?! На мен би ми било супер странно.Все едно сега да целуна това момиче и после всеки ден ще я виждам и винаги ще се сещам.Някак странно.. :D
А вие кво мислите,кво да направя,за да ми мине по-бързо?Не искам да си развалям прителството с нея,но усещам,че ако остана толкова близка с нея,ще е по-трудно да ми мине..не знам вече,толкова е странно.Дано да мине скоро,защото вече почвам да си мисля глупости как да й кажа и такива неща.. :shock:

InloveAgain
03-04-2011, 14:36
Боже 8-) .Не се излагай да тръгваш да й казваш.За годините ти е нормално това нещо,успокой се ще ти мине :lol: .