View Full Version : 16-ти рожден ден идеи?
Transform
03-02-2011, 19:14
Скоро ставам на 16,незнам защо съм се вманиачил че този рожден ден е важен и трябва да има купон,от друга страна не искам да затормозявам родителите ми с много пари,и се чудя какво да правя?
Дайте ми идеи , вие как празнувате вашите рожденни дни и т.н.?
Loooooser
03-02-2011, 19:32
Значи..
Намираш си едно свободно местенце.. някоя къща или апартаментче..
Зимаш 50 лева купуваш ефтин алкохол.. правиш некфи сандвичи ..
записваш 2 диска на Софи Маринова и си готов! :lol: :lol: :-P
Това е горе доло .. целта е да се понапият да им е забавно и после седмици да не могат да се погледнат един друг /демек да се запомни/.. това от мен! :oops:
DesireToFire
03-03-2011, 06:17
Аз не съм затормозавала наще, а се получи супер якото, въпреки че то като си с компания няма как да не е :Д Просто се изнесоха за една вечер да спят в едни приятели. Купиха хранителни продукти, чипсове, пуканки, руска и млечна салата (уж за всеки случай, но всичко се изяде), някакви соленки, няколко сока, кола, спрайт, уговорено количество алкохол и това беше. Излязоха към 6, дойдоха няколко приятелки да ми помогнат за сандвичите. а сутринта само голямо чистене падна, но нямаше големи щети :Д А и предопредете съседите.
XxNymphetaminexX
03-03-2011, 08:58
Ммм да.. наистина! Най-добре е някой свободен апартамент (а.к.а. отзивчив приятел .. или твоя собствен) Другия вариянт е някъде на кръчма с готово меню,но пък не е толкова забавно... А щом още нямаш 18 може да ги заведеш и някъде на детска...
Ако кажеш в какъв бюджет искаш да се вместиш,може и да измислим нещо по-правдоподобно :)
Иначе и аз исках яко партикогато правех мойте16...след години разбирам,че не е нищо особено,но момента си заслужава! :)
dqvolcheto9
03-03-2011, 11:54
хаха аз у ще го правя у гаджето понеже е свободен апартаментаа;dd за пиене мн се чудя щот на едно рд купувахме сумати пиене и само бирата и водката се изпи ..