View Full Version : Жълти пръсти от цигарите?
MissDeadly
03-03-2011, 09:17
Понеже си попушвам доста... показалеца ми е започнал да жълтее заедно с нокътя. Ужасно е, не мога да го гледам, а с миене със сапун нищо не става... някой да има някакъв полезен съвет... :cry:
GurmqshtaLiutenica
03-03-2011, 09:31
Глупави пушачи, не ми е жал за вас. Сами сте си виновни!
аз имам един много полезен съвет ..
Спри да пушиш.
nniicckkoo
03-03-2011, 09:41
а и щом показалеца 'жълтее' можеш ли да си представиш как ти изглежда белият дроб ?!? аз мисля че вече е черен...
MissDeadly
03-03-2011, 09:43
Мерси miminko... и да знам колко вреди. Благодаря на всички за съветите...
p.s:
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо - получаваш нови въпроси;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
GurmqshtaLiutenica
03-03-2011, 09:44
Ама е хубаво, че си знаеш, де ! :D
питай в американски форум.
аз не го казвам за ваше, а за мое добро.
писна ми аз да кашлям от вашите пороци ..
MissDeadly
03-03-2011, 09:56
Между другото,като минаваш през личния някой път,попитай го от какво може да е това оцветяване на палеца.. От 15 години пуша и нищо ми няма,може да е нещо друго.
Между показалеца и средния, където държа цигарата.. от димът е.
питай в американски форум.
аз не го казвам за ваше, а за мое добро.
писна ми аз да кашлям от вашите пороци ..
Не ми се вярва да си кашляла от моя порок :) и да сигурно там ще питам...
Ако още някои пише не по темата ще съм благодарна ако някой да я заключи... безсмислена е.
GurmqshtaLiutenica
03-03-2011, 09:59
като не искате да сте пасивни пушачи-има си зала за такива.
:shock:
VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 10:03
Сигурно и е хрумнало,че пушенето вреди,няма нужда и вие да и наливате акъл.За ноктите помага киснене в лимон,за пръстите не знам.. От години пуша и на самата кожа ми няма нищо. :-o
^^
И при мен е така.
На един прител пръстите всичките му бяха пожълтели,но това не го спря да пуши:)
Баща ми пък пуши от почти 40години ,a нищо му няма,ако изключим (кашлицата).
При всеки е различо,някой може да пуши от месец и да му навреди много повече,от колкото от човек,който пуши от много години.Особено на най-младото поколение,дето пушляват от 10-годишни е много вредно,защото са недоразвити дробовете им,както почти всичко останало.
GurmqshtaLiutenica
03-03-2011, 10:08
Сигурно и е хрумнало,че пушенето вреди,няма нужда и вие да и наливате акъл.За ноктите помага киснене в лимон,за пръстите не знам.. От години пуша и на самата кожа ми няма нищо. :-o
^^
Баща ми пък пуши от почти 40години ,a нищо му няма,ако изключим (кашлицата).
Омг, сигурно най-глупавото нещо, което съм чела...
VaMpiRKaTaaa
03-03-2011, 10:15
Нали сега се оправи проблемът със заведенията?
Стига сте мрънкали вече, като не искате да сте пасивни пушачи-има си зала за такива.
^В един базар,близо до нас има огромно кафене и на нито една маса не се пуши.. :shock: НЕНОРМАЛНА работа..както и да е,та от това кафе онзи ден само 2-3маси бяха заети,само,защото не се пуши...и,ако продължават така,всички заведения ще фалират.3ащото в БЪЛГАРИЯ над 75% хората пушиме,и ако в дадено заведение не се пушито човекът,който пуши ще предпочете в тях да си седи.Защото на нас пушачите ни е много трудно да издяниме без цигара дори и за час-2..Аз лично много рядко правя компромиси дори и с близките ми и приятлите ми,които НЕ пушат.Тоест,под компромис казвам,че по-често ходиме в заведения,където се пуши,защото повечео пушиме.Във вуйчо ми например не се пуши,но има 2големи хубави тераси,аз излизам да пуша на терасата,още повече,че първо:съм в домът им,второ:те НЕ пушат,и трето:имат малко дете.
Иначе съм съгласна с Мимето.
Felicityy
03-03-2011, 16:17
ако филтъра на цигарите не е бял може и от това да е :) преди година някъде и моите пръсти бяха почнали да пожълтяват, но след като смених цигарите за известно време се оправиха :-D
MissDeadly
03-03-2011, 19:13
Да жълт е :о може би е от това..
StolenBliss
03-03-2011, 19:44
Да бе всички се оплакват 'спри да пушиш'. Ся цигарите са единствения легален 'наркотик' ама се ще се намери някой да негодува, а наркоманите нека си се оправят 'техен живот, тяхно решение' Еми айде тогава да кажем, че пушачите сами ще си решават дали ще се тровят или не.
И аз се така виках 'гадни цигари, мразя ги' а после пропуших. Айде, че никой не е застрахован.
Сори, авторке, освен наистина да идеш до лекарката, няма да е лошо. Друго не се сещам.
TheNewReligion
03-03-2011, 20:21
Баща ми пушеше от 35 години и имаше тоя проблем. Не ти давам повече от 18, може да си въобразяваш...
VaMpiRKaTaaa
03-04-2011, 05:44
Баща ми пушеше от 35 години и имаше тоя проблем. Не ти давам повече от 18, може да си въобразяваш...
^3ащо пушеше?
Не пуши ли вече?
Ти пушиш ли?
Предполагам пушиш тънки цигари ? Ако да - бъди сигурна, че се получава най - много от тях, заради дупките, които са на филтъра и когато държиш цигарата, тези дупки остават между пръстите ти и от там се получава цялата работа.
Не дръж цигарата в ръка, ами в пепелник, ако има.
Мий си ръцете със сапун често, особено след дълга сесия на пушене (купон, диско, ресторант и т.н.)
При мен няма, но аз пуша от 2 години :-o
И ... хуй за непушачите.
ZaicheNaXeroin
03-10-2011, 21:21
на първите момичета дето писаха в темата с такъв кеф и наслада ще им издишам дима в лицатааа .. :-) не ми пука за здравето ви !
иначе не мисля че от цигарите ти е такъв пръста ..
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 21:27
на първите момичета дето писаха в темата с такъв кеф и наслада ще им издишам дима в лицатааа .. :-) не ми пука за здравето ви !
++
Иначе чела съм.,че се получава така от цигарите.. аз пуша от 6 години,но нямам този проблем.. не знам.. при всеки е различно..
Schneeflocke
03-11-2011, 01:30
Предполагам пушиш тънки цигари ? Ако да - бъди сигурна, че се получава най - много от тях, заради дупките, които са на филтъра и когато държиш цигарата, тези дупки остават между пръстите ти и от там се получава цялата работа.
Не дръж цигарата в ръка, ами в пепелник, ако има.
Мий си ръцете със сапун често, особено след дълга сесия на пушене (купон, диско, ресторант и т.н.)
При мен няма, но аз пуша от 2 години :-o
И ... "мъжки полов орган" за непушачите.
Аз си пуша по 2 кутии Eve 120 на ден и нищо не ми е пожълтяло. До кожа ще е.... Лекар/маникюрист най-добре ще ти каже какво помага.... Или някой, който всъщност е имал този проблем и го е остранил...
djipsito
03-11-2011, 02:31
Аз пуша от 5 години и ми жълтеят само ноктите, ама между пръстите.. :-o
Тва с избелващата паста за зъби и лимона не го знаех, ама ще пробвам, мерси miminko
Ти за това нещо....ааааа....как се казваше бе....аааа... "Сапун"? да си чувала?
XxNymphetaminexX
03-11-2011, 05:10
Ти за това нещо....ааааа....как се казваше бе....аааа... "Сапун"? да си чувала?
Вървя от тема в тема и все на тебе попадам... 2 дубъл.. ограниченооо...
И мързеливо.. не прочете ли ,че не помага... И за к'во тр се правиш на толкова гаден ??Мисли и чети преди да пишеш.. би трябвало да си разбрал,че целта тук е да помогнем,вместо да се гаврим...