PDA

View Full Version : Преса за 8лв в Кауфланд?!

MeLikesPie
03-03-2011, 14:12
Някаква преса от 8лв се продава в Кауфланд! Тя е от тънките. Не, че нямам преса, ама е на безценица! Да си я взема ли, според вас? Марката е MyDOMO, но дори не излиза в Гугъл... 8-)

annamari
03-03-2011, 14:16
8лв сама прецени дали върши работа

MeLikesPie
03-03-2011, 14:22

Е, то е ясно, че ще е боклучава, но пък ако излезе полезна, например при пътуване (ако е по-малка)...?

Sa4kiSabiram
03-03-2011, 14:27
АЗ я имам същата преди време си я купих за 25 лева и си ми върши страхотна работа,дори приятелки ми я искат назаем

nadincety
03-03-2011, 14:27
Защо пък да не си я вземеш ? :) Аз бих си я купила.
8 лева е , не 80..Къде ли не ги даваме тези пари :)

LovelyGirl
03-03-2011, 14:32
Става въпрос за косата ти.Ясно е, че "къде не си ги дала тези пари", но после ще ги утроиш най-малкото за продукти, с които да си оправиш косата от тази преса.Може да изправя и давърши хубава работа на пръв поглед, но със сигурност много ще уврежда.Не вярвам да има кой знае какво защитно покритие.Помисли малко, не гледай само колко е евтина.

vampire_girl_
03-03-2011, 14:34
Някоя от тези ли е?
http://www.azola.bg/domo-bwt-b41-gergana-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0__43710

http://www.azola.bg/domo-mf-003b-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0__43702

http://shopix.bg/DOMO-TA-010-KATERINA-presa-za-kosa

annamari
03-03-2011, 14:36
LovelyGirl
+1

MeLikesPie
03-03-2011, 14:37
LovelyGirl, не смятам да ползвам тази преса ежедневно, така или иначе имам преса и съм ограничила ползването й до 1 седмично максимум. Просто даже пресите с приставки не са толкова евтини, пък и може да си е попадение!

vampire_girl_, може да е последната, черна беше.

3oPuTy
03-03-2011, 14:40
Не ми е ясно,защо си мислите,че щом една преса е 8-10лв. или е с керамични плочки то задължително прее*ава косата?!
Аз си изправях косата през ден в продължение на 3 години с преса,струваща 20лв.,която беше с метални плочки и на косата ми й нямаше нищо!!!Освен това не съм използвала продукти като маски,кристали,ампули и т.н. :)

По темата:Тази преса не беше ли една мъничка?!Ако е тя и имаш бретон - вземай :) Тия дребосъци вършат страхотна работа,когато имаш спешна нужда от изправяне на бретона,а и без проблем може да се държи в дамската чанта :)

DisturbiaV
03-03-2011, 14:40
^нО няма да има никакво покритие,бе момиче 8-) ще изгори косата ти ужастно много,а и за пътуване пак можеш да си вземеш твоята...не е нещо кой знае колко голямо...

vampire_girl_
03-03-2011, 14:44
Ако е последната,една приятелка имаше такава и изправяше много добре!
Но пак,зависи от косата...

eminemfenka
03-03-2011, 15:24
Аз също си бях взела подобна от кауфланд - уж на безценница 15 кинта...ама за нищо не става и не бих рискувала отново :o

но пък от друга страна именно някои от тия ''боклуци'' излизат много качествени :D :grin:
:-o

MeLikesPie
03-03-2011, 15:26
АЗ я имам същата преди време си я купих за 25 лева и си ми върши страхотна работа,дори приятелки ми я искат назаем

Откъде си сигурна, че е същата? Защото ако е, вече сериозно се замислям дали да не си я взема!!!

yeeee
03-03-2011, 15:29
Вземи си я..какво пък,може да е хубава,а и да не е все пак това са само 8 лева... :)

SunshineGirl317
03-03-2011, 15:45
Старата ми преса беше такава и ИЗОБЩО не бях доволна! Сега съм с Ремингтон (http://remington.bg/product/presa-za-kosa-s-tesni-plochi-za-kadrene-i-izpraviane-remington-sleek-curl-s1051) и косата ми стои права като дъска 2-3 дни (докато не се изкъпя). Т.е. е от пресата .. ама на всяка коса различно ..

xxYOxx
03-03-2011, 16:04
Лично аз имам една от Кауфланд на Сапир за12 лв и съм доволна! :)

neeDaBosS
03-03-2011, 16:16
Абе това са 8лв ?! да кажеш колко вата е? парите не са тооолкова много,прежали ги.Дори един бретон поне ще изправя..А вие момичета искате да се създаде преса която изправя косата ви много добре,но не я гори никак? Невъзможно.Всяка преса гори косата,независимо дали плочките са керамични или метални..

pitfall
03-03-2011, 16:30
бих те посъветвала да си я вземеш ... аз имам преса от 16 лева, вече 4 години ми върши идеална работа ...

Pamaa
03-03-2011, 17:10
Вземи си я..какво пък,може да е хубава,а и да не е все пак това са само 8 лева... :)
+1
. . пък, ако видиш, че прекалено ти гори косата, просто спираш да я ползваш или я подаряваш 8-) :P

LovelyGirl
03-03-2011, 17:11
Какво толкова се хващате за тези 8лв.? Авторката, щом гледаш само цената, защото такова впечатление създаваш, направо си я взимай, нямаше много смисъл от цялата тема.

MakeMeLaugh
03-03-2011, 17:21
Аз не бих си купил такова китайско недоразумение, предвид че вече имаш преса.

MeLikesPie
03-03-2011, 17:23
Какво толкова се хващате за тези 8лв.? Авторката, щом гледаш само цената, защото такова впечатление създаваш, направо си я взимай, нямаше много смисъл от цялата тема.

Не е нужно да ползвам пресата всеки ден, просто да е за резерва, според предишните мнения не е толкова скапана! Когато нещо е толкова изгодно, не е фатално да се купи! Просто ако за нищо не става, не се сещам откъде да разбера, освен от този форум. Освен това някой друг може също да намери за изгодно да си я вземе.

Sladurchoo
03-03-2011, 17:25

MakeMeLaugh
03-03-2011, 17:29
Когато нещо е толкова изгодно, не е фатално да се купи!

Това е най-дърварското и дебилно мислене на 21-ви век.

Като видите нещо евтино не значи, че трябва да го купите. Купи си и втора мивка, втора тоалетна чиния, още 5-10 крушки, 1-2 гардероба да има, че така и така са на промоция тоя месец и са супер евтини :lol:
Това е набутвация.

Тия вериги ви изпилиха умовете...

Vikito0o
03-03-2011, 17:40
Купи си я.Какво като няма да е мн качествена.8 лева нищо не са за преса,а ти си имаш и друга.

MakeMeLaugh
03-03-2011, 17:42
Какъв е смисъла от нея като има друга тогава?
И защо да стои като резерва като не е качествена, а 1 ден ще дойде нейният ред за всекидневна употреба?

Пак казвам - не залагай на долнокачествени китайски стоки. Нищо чудно да са преоценени, както преди имаше вентилатори за по 15 лв.

FuckingFreak
03-03-2011, 18:17
Не ми е ясно,защо си мислите,че щом една преса е 8-10лв. или е с керамични плочки то задължително прее*ава косата?!
Аз си изправях косата през ден в продължение на 3 години с преса,струваща 20лв.,която беше с метални плочки и на косата ми й нямаше нищо!!!Освен това не съм използвала продукти като маски,кристали,ампули и т.н. :)

По темата:Тази преса не беше ли една мъничка?!Ако е тя и имаш бретон - вземай :) Тия дребосъци вършат страхотна работа,когато имаш спешна нужда от изправяне на бретона,а и без проблем може да се държи в дамската чанта :)

+1

Според мен по-скоро пресата да не прави НИЩО и само да заглажда косата,отколкото да ти я гори.. За да я гори или ще е с метални плочи (или там каквито са онези с приставките) или е много мощна и вдига много градуси :)

sweet_bunny
03-03-2011, 18:39

Като видите нещо евтино не значи, че трябва да го купите. Купи си и втора мивка, втора тоалетна чиния, още 5-10 крушки, 1-2 гардероба да има, че така и така са на промоция тоя месец и са супер евтини :lol:
Това е набутвация.

Това ме уби! :lol: :D :lol: По темата-ами аз съм съгласна и с мнението над мен,но все пак и да е 8 лв -пробвай,щом искаш.Наистина няма да изгубиш кой знае колко много :)

Lian4ety
03-03-2011, 18:54

Това е набутвация.

Това беше велико изказване!! :lol: :lol:
П.Т: Нищо не губиш ако я вземеш може пък да е свястна, ако не е си загубила 8лв дали ще ги дадеш за някоя друга глупост по-добре ги вложи в това и рискувай. Въпреки,че аз така си взех една маша беше намалена на 20лв и си я купих от Кауфланд и излезе пълен боклук и сега седи в шкафа.. ;dd Но все пак по-добре пробвай не губиш толкова много може и да спечелиш.

Hilary_
03-03-2011, 19:36
Само не разбрах как искате да имате хубави коси като си купувате БОКЛУЦИ??? .. :? :?

и за 2 лева да е пак НЕ бих си я купила!!

darrie
03-03-2011, 20:04

Това е набутвация.

:lol:
Ама е прав. Няма смисъл. :?

bonboncho
03-03-2011, 20:05
хахах явно си от Ямбол

sladkish_14
03-03-2011, 20:07
Нямам коментар, що за хора. За 5лв и задника ще си дадат..
За 8лв и косата ще си съсипе..

MeLikesPie
03-03-2011, 20:27
хахах явно си от Ямбол

Ако става въпрос за мен, от София съм. Пък ако е някаква шега, бавно загрявам... 8-)

Mirage3
03-03-2011, 21:20
Аз имам преса от Кауфланд за 12 лева на Reno обаче също не й намирам марката и самата преса в Гугъл... Обаче ми върши работа. Има 4 приставки.

Nansu
03-04-2011, 07:16
Е .. няма смисъл от повече коментари .. какво толкова ще ти стане да си я купиш ..това са 8 лева . :-o . дори и да не е качествена пробвай !!
Аз бих си я купила .. :-|

kaka_lara
03-04-2011, 07:30
Лично не бих ползвала подобна преса. Косата ми не струва 8 лева! А каква е и идеята за резервни преси? Какъв е смисъла да имаш 5 нискокачествени, вместо една, която да ти върши работа в крайна сметка?

SunshineGirl317
03-04-2011, 08:56
Лично не бих ползвала подобна преса. Косата ми не струва 8 лева! А каква е и идеята за резервни преси? Какъв е смисъла да имаш 5 нискокачествени, вместо една, която да ти върши работа в крайна сметка?
Съгласна съм .. какъв е смисъла да си купя някакъв боклук за 8 лева и после да давам тройно повече пари, за продукти, които да ми оправят косата ..

slynchicety98
03-04-2011, 09:20
Да не е една малка за бритон я водят.С керамични плочи.Ако е такава си струва за изпът. 8-)

marin4itu
03-04-2011, 09:34
Ако е тази http://domo.bg/old_web_site/bg/prod11_hs521.htm я имам от вече 4-5 години. Пак от Кауфланд я бях взела и струваше 20 лева. Изправя наистина много добре, загравя бързо, става и за къдрене, защото е тънка. Преди я ползвх всеки ден, но реших, че няма смисъл само да си горя косата за изгъзицата и сега си я ползвам от време на време, но никога не съм й слага кристали и тем подобни, и все още има хора, които да ми кажат, че имам страхотна коса (като се има в предвид, че я боядисвам от 4 години), така че зависи си от косата, а не от пресата.

anonymous708973
03-04-2011, 09:44
Ако е специално за бретон е нормално да е 8 лв.

3oPuTy
03-04-2011, 10:17
Само не разбрах как искате да имате хубави коси като си купувате БОКЛУЦИ??? .. :? :?
Я ми обясни к'во общо има едното с другото?!А и от кога цената определя качеството?!Както казах и по-назад аз 3 години през ден съм се изправяла с преса за 20лв.,която е с метални плочки и косата ми не беше мръднала,а по онова време не използвах нито ампули,нито кристали,нито маски,нито специални подхранващи серии ... :?

Искаш да кажеш,че щом съм склонна да дам 8лв. за преса значи съм склонна да си дам задника за 5лв.,а?! :shock: :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

Модератора,а и другите,нали се сещате,че няма смисъл авторката да дава 100лв. за мини преса ако й трябва за бретон,който в последствие не мисли да има,например.Аз също имам една мъничка преса за 12лв.,която ми стои нон-стоп в дамската чанта и много често я използвам като изляза.Загрява страшно бързо (1-2 минути максимум) и спокойно мога да си оправя бретона или някой кичур докато чакам някоя приятелка да излезе от тоалетната,например.
А и не разбирам к'во ви пука на вас,колко пари ще даде момичето за преса или колко преси има?!Вече имала една,за к'во й е друга :? Ами я се замислете ... Поне 50% от вас имат по няколко преси вкъщи.А и всяко момиче,маниак на тема коса и прически,би се възползвало и би си взело нещо малко по-евтино след като знае,че няма да го използва редовно.
Между другото,защо не се замислите,колко много теми се пускат за преси с много приставки на по-нормални цени?!Преса с 8 приставки за 50лв. не е ли пак евтино?!Пресата не е ли боклук?!Евтино е,падат се по 6,25лв. на приставка,което е дори по-малко от тази,която е с 50% (ако не греша) намаление ама доста (да не кажа всички) от вас биха си взели въпросната преса,защото видиш ли има 8 приставки,с които могат да се къдрят по различни начини ...

Авторке - вземай я щом си решила :) Една преса,най-вече мини,винаги влиза в употреба :)

Nansu
03-04-2011, 10:28
за една преса .. всички започнаха да спорят .. :? напълно съм съгласна с 3oPuTy :)) ..

girl4eety
03-04-2011, 12:30
Аз си бях взимала една преса от T-Market за изправяне /тънка/ и струваше 6 лв., но мога да ви кажа, че ми върши страшна работа, загрява супер бързо и изправянето ми държи. Така че кво като е 6 лв или пак 8 пресата си е добра

spopi
03-04-2011, 13:00
Ако е ползваш само за бретон бих се навила. :)

Iria
03-04-2011, 13:47
Aко е като последната на ДОМО Катерина я имам и ми върши добра работа. Струваше 15 лв. Цената не определя качеството. Няма значение колко струва, така или иначе ще ви изгори косата. Не знам защо повечето имат толкова ограничено мислене. Вас какво ви интересува колко пари ще даде тя?

SmAllViILee
03-31-2011, 22:57
Я ми обясни к'во общо има едното с другото?!А и от кога цената определя качеството?!Както казах и по-назад аз 3 години през ден съм се изправяла с преса за 20лв.,която е с метални плочки и косата ми не беше мръднала,а по онова време не използвах нито ампули,нито кристали,нито маски,нито специални подхранващи серии ... :?

Искаш да кажеш,че щом съм склонна да дам 8лв. за преса значи съм склонна да си дам задника за 5лв.,а?! :shock: :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

Модератора,а и другите,нали се сещате,че няма смисъл авторката да дава 100лв. за мини преса ако й трябва за бретон,който в последствие не мисли да има,например.Аз също имам една мъничка преса за 12лв.,която ми стои нон-стоп в дамската чанта и много често я използвам като изляза.Загрява страшно бързо (1-2 минути максимум) и спокойно мога да си оправя бретона или някой кичур докато чакам някоя приятелка да излезе от тоалетната,например.
А и не разбирам к'во ви пука на вас,колко пари ще даде момичето за преса или колко преси има?!Вече имала една,за к'во й е друга :? Ами я се замислете ... Поне 50% от вас имат по няколко преси вкъщи.А и всяко момиче,маниак на тема коса и прически,би се възползвало и би си взело нещо малко по-евтино след като знае,че няма да го използва редовно.
Между другото,защо не се замислите,колко много теми се пускат за преси с много приставки на по-нормални цени?!Преса с 8 приставки за 50лв. не е ли пак евтино?!Пресата не е ли боклук?!Евтино е,падат се по 6,25лв. на приставка,което е дори по-малко от тази,която е с 50% (ако не греша) намаление ама доста (да не кажа всички) от вас биха си взели въпросната преса,защото видиш ли има 8 приставки,с които могат да се къдрят по различни начини ...

Авторке - вземай я щом си решила :) Една преса,най-вече мини,винаги влиза в употреба :)

+1111111111111111111111111 кво общо има даването на задника с косата не знам .. както и да е и според мен трябва да си я вземеш .. и за тези които казват че всички преси под 40 - 50 лева са боклуци ЖЕСТОКО грешат.. :? казвам го от личен опит ;-)

SmilezZz
04-01-2011, 08:18
Наскоро си взех тази преса:
http://shopix.bg/img/p/44/tm_09054284_888824.jpg
За 8 лв,от Кауфланд..

И си ми върши чудесна работа.. Загрява супер бързо (максимум 3 мин.) и изправя идеално.. + с керамични плочки е.. А и цената не определя качеството.. Ако ще и 500 лв. да струва една преса ,ако не е хубава - няма да е,независимо колко струва..

Greshka
04-01-2011, 08:55
8лв. за преса ?!:-o Вземи си я.Аз бих си я взела. Евтина е, а дори и да не е хубава няма да съжаляваш да парите.Предполагам, че не е чак никаква работа да не върши. :)

vls
04-01-2011, 09:41
Предимно всичко евтино е най - качествено. Има и каранция 3 години , ако не се лъжа 8) 8) :-)

sunshine955
04-01-2011, 10:46
И аз съм съгласна със 3oPuTy, вземи си я .. хубаво е да имаш такава в чантата .. можеш да си дръпнеш някой кичур ако има нужда а и е супер за бретонче .. аз също съм на мнение,че не винаги евтиното е боклук .. познавам момиче което използва от 5 години една преда за 10 лв на няква неизвесна марка и е супер права косата .. /не е мини преса/и има супер бялсък .. Аз съм с Белисима и ми харесва как изправя, но онази от 10 лв не изправя по-лошо от моята .. Затова пробвай .. може да излезе хубава .. и тия дето казвате че щяла да и увреди косата, незнам как ще стане това като пресата е мини и ако има дълга ,хубава ,гъста коса, посто ще трябва да я изправя 3 дена .. :)

peti123
04-01-2011, 11:04
Наскоро си взех тази преса:
http://shopix.bg/img/p/44/tm_09054284_888824.jpg
За 8 лв,от Кауфланд..

И си ми върши чудесна работа.. Загрява супер бързо (максимум 3 мин.) и изправя идеално.. + с керамични плочки е.. А и цената не определя качеството.. Ако ще и 500 лв. да струва една преса ,ако не е хубава - няма да е,независимо колко струва..

имам я същата и ми върши чудесна работа използвам си я за изправяне :)

Agllka
04-01-2011, 11:37
Това с цените е голяма глупост, има хора дето си изправят косите с ютии... това че пресата е толкова ефтина означава няколко основни неща:
1. Няма някакви супер специални покрития - еми аз имам преса на 8 години без грам предпазващо покритие - полвах я средно по 1-2 пъти в месеца (понякога нула, понякога 4-5) - за 8 години не ми е изгорила косата, само че накрая спря да загрява толкова добре. Което води до...
2. Няма да е много мощна. Съответно ако нямаш много дебела коса или нужда от професионална преса - защо пък да не свърши работа???
3. Не е на известна марка от където автоматично падат 50% от цената. Не преувеличавам.
4. Примерно дръжката ще е от по-кофти пластмаса. Не че ще се разтопи или нещо такова, ами няма да изглежда луксозно и скъпо... ем.. какво ти пука?
5. Ако я ползваш супер интензивно може да изгори (пресата, не косата ти). Ама като за 8 лв - няма да е голяма трагедия.

Тоест в общи линии си правете изводите - ако нямате мого големи очаквания, няма да ползвате пресата мног интензивно и не държите да изгледжа супер луксозна - само ще спечелите.

velislavaveselinova
11-19-2011, 15:58
имам я ,преди няколко месеца си я взимах и не ми върши работа ползвам я и за 1 мин вече се е начупва да не говоря при влага какво става :D :D

nepowtorima
11-19-2011, 16:00
Аз я имам и ми върши добра работа о.О

velislavaveselinova
11-19-2011, 16:03
зависи от косата :) :) моята е гъста :D :D

dream1707
11-19-2011, 16:04
Темата е стара бе хора... момичето си е купило вече пресата.

Wwwooow
11-19-2011, 16:14
+

millmii
11-19-2011, 16:50
Според мен не си я взимай, нали си имаш, за какво ти е .. :?

Hilary_
11-19-2011, 17:27
хаха амаа ако искаш си купи преса и от магазина за левче ..
От кога я определя? Откакто хората са решили, че не е нужно косата да се изправя с метални плочки и видиш ли са измислили нещо по - щадящо и добро за ползване!! Аз не казвам, че всичко скъпо е на 100% по - качествено, но да ми спориш, че металните плочки са по - добри от керамика/турмалин/тефлон/перлено покритие/нефритени кристали/йонизатори и всевъзможни нови неща си е направо смешно!! След като смяташ, че металните плочки са най- доброто за косата ти .. ок!!

MissHouse
11-19-2011, 20:27
http://shopix.bg/DOMO-TA-010-KATERINA-presa-za-kosa
цяла година съм с такава, за тези пари е супер :)

CBETO3APA
11-22-2011, 18:24
Според мен ще е голям боклук :?

tatyanaa
11-27-2011, 09:52
плс помогнете двуумя се между две преси и нз коя да избера защото моята коса малко трудно се изправя и ми трябва такава която да изправя хубаво и за дълго време , ако някоя от вас има такава споделете мнения
philips-hp-8310 или
rowenta-sf-3012

malka_sladkka
11-27-2011, 10:11
хаха амаа ако искаш си купи преса и от магазина за левче ..
От кога я определя? Откакто хората са решили, че не е нужно косата да се изправя с метални плочки и видиш ли са измислили нещо по - щадящо и добро за ползване!! Аз не казвам, че всичко скъпо е на 100% по - качествено, но да ми спориш, че металните плочки са по - добри от керамика/турмалин/тефлон/перлено покритие/нефритени кристали/йонизатори и всевъзможни нови неща си е направо смешно!! След като смяташ, че металните плочки са най- доброто за косата ти .. ок!!

Не си ли разбрала, че тая вечно е в спор с някой, че вечно се заяжда и е говори някви пълни безсмислици :lol: :lol: :lol: Не и била мръднала косата :lol: :lol: :lol: :lol: Иначе аз не бих си взела преса на някаква измислена марка :? Плюс това изобщо не държи на моята коса, ако пресата е боклук

tatyanaa бих предпочела филипса

Enchanting
11-27-2011, 10:41
Вземи си я. Поне няма да съжаляваш, ако е боклук. Но може да излезе и хубава тогава ще си доволна. :wink:

ariimeri97
11-27-2011, 13:43
бях си взела веднъж една от кауфланд за 10лв., бях разочарована, иазгори ми вретона :-x