View Full Version : Искам приятел, а никой не ме харесва..
silvermouse
03-03-2011, 20:54
Знам, че много хора ви занимават с подобни теми, но на истина искам да ми помогнете.. Така.. аз съм първа година в гимназията и на истина искам да си имам приятел .. Някой за когото да се сещам когато слушам любовни песни :) но никой не ме харесва или поне не го показва .. В момента не харесвам никой но е хубаво да знаеш че някой те харесва :) Нямам проблеми с теглото и не мисля че съм грозна.. Много съм притеснителна и срамежлива.. Много ви моля без гадни гнусни и волгарни коментари.. Благодаря :)
bloodyred
03-03-2011, 21:01
Офф, извинявай, но самият факт, че не харесваш никой какво ти говори? Че нищо не става на сила. Какво си мислиш, че тук някой ще ти каже, облечи се така, така и така, гримирай се така, изправи си косата и т.н... Първо трябва ти да харесаш някой, в смисъл, ако някой не ти е направил впечатление, какъв приятел искаш? .. Няма връзка просто. Това пък, че няма за кой да се сещаш, когато слушаш любовни песни е глупост според мен, но и за това се иска да харесаш някого .. просто няма как да станат нещата така - искаш приятел, някой те хареса и ти сякаш веднага си готова да си с него, само и само да се сещаш за него, когато слушаш любовни песни?! ..
VaMpiRKaTaaa
03-04-2011, 05:16
Нищо не става на сила.
Първо се опознай с хората.
Намери някой,с когото да се сближиш.
Намери си подходящата компания...
Момчето ще си дойде,само.
Не насилвай нещата.
Тъпо ще постъпиш,ако насилваш нещата.
DesireToFire
03-04-2011, 05:54
Ти си мислиш сега така, но някой ако те харесва а ти него не няма да ти е толкова приятно. И има време, няма за къде да бързаш.
XxNymphetaminexX
03-04-2011, 06:15
Спокойно! Това,че не знаеш дали някой въобще те харесва,не значи ,че наистина никой не те харесва.. може да не смее да дойде да се запознаете или нещо такова... Аз като бях първа година в гимназията така си бях харесала едно момче .. а си мислех.че дори не знае,че съществувам..Известно време след това се запознахме... А 5 месеца след това тръгнахме и той ми призна,че се е чувствал по същия начин ,просто се е притеснявал,че не му отговарям със същото...
ПП. от кой град си иначе?
ПП2. Ако постнеш една снимка може и по някакъв начин да ти помооогнем леко?
хаха и как реши, че теглото има значение при харесването?? :razz:
И какво очакваш като не харесваш никой? Чакаш някой да ти падне от небето може би?? За всичко си има време ..
BlindedAngel
03-04-2011, 06:57
Щом никой не те харесва, значи ти има има нещо.Или външния ти вид куца, или характера не е от най - харесваните.Fix it 8)
BaffaLsc
03-04-2011, 07:43
Има време за всичко, те нещата сами ще се наредят..
хаха и как реши, че теглото има значение при харесването?? :razz:
И какво очакваш като не харесваш никой? Чакаш някой да ти падне от небето може би?? За всичко си има време ..
Очевидно е. Ако си дебело изчадие, хората не те харесват.