Влез

View Full Version : Не го проумявам...

ludsamxD
03-04-2011, 07:13
===

Greennight
03-04-2011, 07:18
Такъв е живота брат,попаднал си на някоя мръсница...

ScarletBite
03-04-2011, 07:26
Боже, не очаквах да ми се случи и на мен... Мислех я за различна от останалите, не бях си я представял такава... Не бяхме се чували от около месец, а тя вече е обвързана с друг, на всичкото отгоре е от моето училище, което значи, че мога да ги видя заедно. А ми повтаряше, че съм единствен, какво е щяла да прави без мен, че не искала никога да я оставя и тя нямало да го направи. :shock: Ние нямахме връзка, но мислех, че може да се получи, а то какво стана, заби ми нож в гърба! Нещо не го проумявам, не ми се връзва просто, да ме замени с 18 годишен батко. :shock: За първи път ми се случва подобно нещо, а я мислех за обикновено, красиво и умно момиче. :( Никога явно няма да намеря подходящото момиче за мен...
Така, така... докато ти си блял гаргите, мислел си я за обикновено момиче (кой иска да бъде обикновен, по дяволите?!) и си се надявал ( 8-) ) нещо да се получи, някой друг я е спечелил. :) Това не е забиване на нож в гърба. Това е животът. :)
Не може да не се чуваш с нея 1 месец и да очакваш тя все още да те иска и т.н. Да, вероятно първата седмица си й липсвал. После се е осъзнала и е продължила напред.
Изпуснал си си шанса.
Сам си си виновен.
Следващия път се дръж мъжки и бъди до момичето наистина, не разчитай само на нежни думи и обещания, защото те не държат вечно.

ludsamxD
03-04-2011, 07:34
===

BaffaLsc
03-04-2011, 07:41
Понякога хората се заблуждават, но поне се радвай, че си разбрал каква е всъщност..

ludsamxD
03-04-2011, 07:46
==

fakesmiles
03-04-2011, 08:27
да ти кажа няма значение дали е добро,умно,бла бла момиче.минал е месец,тя е продължила напред,намерила си е друг.ти вярваш ли изобщо когато някоя за която 18 годишен е "батко" ти казва че си единствен?по-добре недей.малко са момичетата,които наистина го мислят,когато го казват.

ScarletBite
03-04-2011, 08:43
Ами... след като си я търсил, но тя те е отрязвала, това говори за нещо, нали? :) Момичето те е разлюбило, а междувременно се е появил някой по-добър.
Случват се такива работи. Иначе нямаше да е интересно в любовта. :wink: Ще ти мине.

topeto35
03-04-2011, 09:17
Значи ти нали каза че сте нямали връзка,тя те е мислела за близък приятел.Някои момичета обичат да споделят и да се мотаят с момчета.И дано да си намериш някоя която да не ти разбие сърцето пак.

ludsamxD
03-04-2011, 09:21
===

ScarletBite
03-04-2011, 09:32
Мислел си :wink:
Изпуснал си си шанса. Няма нищо за проумяване. Момичето не е виновно, че си смотаняк. :-P

Autistic
03-04-2011, 09:46
Според мен не е виновно момичето. Ти сам си си виновен. Може би е искала да бъде с теб но просто си се мотал доста време и тя не е видяла перспектива в теб, но в никакъв случай не ти е забила нож в гърба просто е искала да бъде щастлива...

Baby_b
03-04-2011, 10:36
Мислел си :wink:
Изпуснал си си шанса. Няма нищо за проумяване. Момичето не е виновно, че си смотаняк. :-P
Всичките ти ходове говорят за това, сори. Чакал си, сърдил си се, бил си нерешителен...това ти е грешката, а момичето си е мн добре даже, че не си пропилява времето да чака и да се тръшка за глупости.Що си усложнявате живота с излишни драми не знам.

BlueFace
03-04-2011, 11:26
Тийнейджърки брат...Всичките си падат по батковци...

nepowtorima
03-04-2011, 12:07
Животът е радост и тъга. Почти всичко е разочарование. Съдба...

babity
03-04-2011, 12:29
Почти винаги работите с момичетата са въпрос на време. Колкото по - привлекателен си за нея, толкова по - бързо ще ти се отсърдва/ще я спечелиш... и обратното - колкото по - непривлекателен си, толкова повече време и старание ще ти е нужно. Изключително рядко може да се каже, че 100% никога няма да стане. Ама кат' не си се сетил къде я сърби, та да я почешеш точно ти... идват батковците и го правят вместо теб. Следващият път бъди малко по - пресметлив. Успех!

VaMpiRKaTaaa
03-04-2011, 12:38
Понякога хората се заблуждават, но поне се радвай, че си разбрал каква е всъщност..

nickname335
03-05-2011, 22:22
Това е кофтито на живота! Докато искаш нещо силно и се надяваш на него, то не се сбъдва. Когато не очакваш, то се случва.А за жалост нещата се променят твърде бързо.

TheNewReligion
03-05-2011, 23:47
да ти кажа няма значение дали е добро,умно,бла бла момиче.минал е месец,тя е продължила напред,намерила си е друг.ти вярваш ли изобщо когато някоя за която 18 годишен е "батко" ти казва че си единствен?по-добре недей.малко са момичетата,които наистина го мислят,когато го казват.

antifashionshit
03-06-2011, 07:49
не виждам какво толкова лошо е сторило момичето о0