Влез

View Full Version : Въпрос относно менструацията

Converse333
03-04-2011, 08:10
На 19 правихме секс с приятеля ми, не бях в овулация - овулацията ми беше на 13-14. Правихме го без презерватив, с прекъснат акт (моля ви без нападки относно това). Мисля, че няма как да съм бременна, след като той не е свършил в мен и не съм била в овулация. Говорих и с него и той каза, че няма как да е станал гаф. Предния месец ми беше на 4-ти. Днес е 4-ти и все още не ми е дошло. Гърдите са ми напрегнати, имам лека болка ниско долу. Нямам никакви признаци на бременност - световъртеж, главоболие, гадене, дори си мерих температурата - нормална е. :D Въпроса ми е дали може да ми дойде утре, понеже февруари е с 28 дни, т.е. утре се пада 28-мия ден от цикъла ми. А и сега съм на антибиотик - той въздейства ли по някакъв начин на менструацията?

XxNymphetaminexX
03-04-2011, 08:17
Антибиотика.. може би..

Не се притеснявай! Не е фатално! Просто при правенето с и без е различно.. както като се прави за пръв път с ,така и с без - цикъла закъснява известно време.. гърдите и тъпите болки са признак,че скоро ще ти дойде... Ако си прекалено притеснена си напраи тест.. не е толкова скъп.. по 2-3 лв са...

А ако ти е за пръв път прекъснатия те разбирам.. ако не е свършил в теб не се шашкай :)

dream1707
03-04-2011, 08:21
Не се безпокой не си бременна :)

От личен опит знам, че антибиотика действа на това. От него всеки месец почна да ми подранява с една седмица (ужано е) ... Съвсем нормално е да ти закъснява, а и щом те боли ниско долу и гърдите ти са напрегнати, то дори скоро ще ти дойде. Не се притеснявай, напълно нормално е да се получи така от антибиотиците.

Converse333
03-04-2011, 11:32
Благодаря ви за отговорите. Дано наистина да идва по-бързо, че тази болка и напрежението не мога да ги търпя вече...

Converse333
03-04-2011, 14:28
Други мнения? :-o