Влез

View Full Version : да му кажа ли...

blqblq96
03-04-2011, 10:02
Здравейте! Харесвам едно момче от моя клас и не знам да му кажа ли или не... страшно много го харесвам като го видя ии стомаха ми свива на топка , разсеяна съм...пък и сяда на чина, който е до мен, по цял час не мога да се съсредоточа... не знам какво да правя ако не му кажа няма как да се получи нещо, но ако му кажа и той се отдалечи от мен...помогнете МОЛЯ ВИ! какво да правя....?

NomNomNom
03-04-2011, 10:05
но ако му кажа и той се отдалечи от мен...
Спокойно, най-много да седне през два чина.

До колкото знам - връзките между съученици не са препоръчителни, но в нашия клас сме бая двойки и сме от много време.

Ти си прецени как ще реагира , ние не го познаваме.

Аз бих рискувала. Рискувала съм де , в такава ситуация , и сега всичко е хепи :D

dreamwalker
03-04-2011, 10:12
но ако му кажа и той се отдалечи от мен...
Спокойно, най-много да седне през два чина.

До колкото знам - връзките между съученици не са препоръчителни, но в нашия клас сме бая двойки и сме от много време.

Ти си прецени как ще реагира , ние не го познаваме.

Аз бих рискувала. Рискувала съм де , в такава ситуация , и сега всичко е хепи :D
+1

bloodyred
03-04-2011, 10:12
Според мен не, но ти си знаеш най-добре. Не съм `за` връзките между съученици .. глупаво ми се вижда, не знам, но пък ако мислиш, че не виждаш друг изход освен да му кажеш .. точно обаче там е лошото, че сте по почти половин ден заедно всеки ден .. мм не знам, прецени си, предполагам го познаваш добре, но ако не показва нещо конкретно към теб - по-добре си замълчи, или изчакай да мине време, ако той има нещо към теб, ще ти намекне.. :)

NomNomNom
03-04-2011, 10:14
Тъкмо ^^

АКо станат нещата между вас трябва да прецениш дали си готова да си толкова дълго време заедно и да помислиш какво ще стане ако се разделите.

VaMpiRKaTaaa
03-04-2011, 12:43
Кажи му.Нищо НЕ губиш.

GD
03-04-2011, 13:08
Кажи му, иначе няма да разбереш какво мисли той и дали те харесва. Пък и нищо не губиш.

BlueFace
03-04-2011, 13:11
Какво смяташ да направиш? Да отидеш при него и да му кажеш: "Харесвам те" ?! Според мен това не е добра идея...
Контактувай повече с него, излизайте на кафета, закачайте се. То ще си проличи дали те харесва ;)

BaffaLsc
03-04-2011, 13:31
Няма как да разбереш, ако не опиташ..

InloveAgain
03-04-2011, 14:22
Щом искаш да стане нещо,няма как да се получи,без да опиташ,така че давай.

mayaaa
03-04-2011, 17:00
Все отговори "Давай" ама ако той ти са изсмее в лицето как ще се почувстваш! От опит знам, че после е ужасно: разбира половината учелищие и всички ти са пресмиват. Колкото до момчето - няма да имаш смелост да го погледнеш повече! По-добре първо пофлиртувй малко и се опитай да го предразположиш той да ти каже!

Sevdito
03-04-2011, 17:06
Все отговори "Давай" ама ако той ти са изсмее в лицето как ще се почувстваш! От опит знам, че после е ужасно: разбира половината учелищие и всички ти са пресмиват. Колкото до момчето - няма да имаш смелост да го погледнеш повече! По-добре първо пофлиртувй малко и се опитай да го предразположиш той да ти каже!

Съгласна!

nepowtorima
03-04-2011, 17:09
По-добре виж дали има знаци от негова страна дали те харесва, и тогава можеш да му кажеш... може би..

autumn666
03-04-2011, 17:30
Според мен първо трябва да го опознаеш, преди да му кажеш. Ти не знаеш какво е мнението на момчето за теб... Намери му скайпа и се сближи с него, говорете си, нали трябва и по характер да си допаднете? О.о Ще си проличи от там нататък дали той те харесва... и тогава ще решиш дали да му кажеш. Ще е по-лесно след като сте се опознали и имаш горе-долу представа каква ще е реакцията му..

missmee
03-04-2011, 17:46
Ами според мен зависи много какъв човек е..Аз харесвах едно момче от моя клас около две години и още не съм сигурна че съм го забравила напълно..И бях във същото положение като теб докато той не разбра за това че го харесвам, не от мен и нещата си останаха същите..В смисъл той не се отдръпна, но щом и не направи нищо значи не се интересува от мен и може би по - скоро си играе с мен затова не мога да разбера дали има нещо или не..По - добре е да кажеш на някой да му намекне нещо, но и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да го пита дали изпитва същото за да не изпаднеш в такова положение като мен - в постоянни колебания..Честно казано не е отговора толкова плашещ, а неведението в което си..Пък и дори и да не изпитва същото ще знаеш и ще го забравиш по - лесно.

yeeee
03-04-2011, 17:51
Ами...отиди при него,заговори го.Трябва да го опознаеш.Покани го да излезете.На колко си ??

iiordanova
03-04-2011, 18:10
Риск печели , риск губи!
Опитай.

blqblq96
03-04-2011, 18:38
Ами...отиди при него,заговори го.Трябва да го опознаеш.Покани го да излезете.На колко си ??
на 15

psych0
03-04-2011, 18:44
Няма как да разбереш, ако не опиташ..

pricelessxv
03-04-2011, 19:51

ЕВАЛА! ;d

martina1501
03-05-2011, 17:15
Зависи! Ако той те наблюдава през часовете, заговаря те ии такива - да! Но ако не го прави няма гаранция че те харесва. Ако искаш опитай, с риск да не изпитва същото :) :)

malkataa
03-05-2011, 21:23
Оф, как може изобщо да се занимавате с такива от класа ви.. ще ходите седмица-две, след което ще си омръзнете и ще се зарежете и после има да се гледате накриво и да пишете теми от сорта: "Ходих с едно момче от класа ми ама след като скъсахме говори глупости по мой адрес и настройва всички срещу мен..."