View Full Version : Моля ви помощ за есе ......
Ако може да ми помогнете, трябва ми есе на тема малкият човек днес.... за понеделник ми и нямам идея какво да пиша, ще съм ви благодарен, ако ми помогнете....
gabri3lla
03-04-2011, 16:37
Толкова е лесна темата и то ЕСЕ.Вземи се напъни малко и ще сътвориш нещо.Никой няма да седне да ти го направи."Малкият човек днес" - пиши,че е воден от материалното и интересите си,а не от духовното,както би трябвало да бъде.
Толкова е лесна темата и то ЕСЕ.Вземи се напъни малко и ще сътвориш нещо.Никой няма да седне да ти го направи."Малкият човек днес" - пиши,че е воден от материалното и интересите си,а не от духовното,както би трябвало да бъде.
+1 :)
Пиши как живеят джуджетата.
Точно това е проблема при мен, че литературата ми е възможно най-слабия предмет... колкото и да мисля не мога да го измисля и формолирам.. :X
Някой може ли да добави нещо??
"И днес в нашето съвремие се срещат малки и големи хора. Малки защото са хора лишени от материални придобивки, дом, семейство и приятели. Липсата на тези така вайни неща са ги довели до затваряне в себе си и отчуждение от останалите. Нямат самочувствие. В Натъжената им душа нямат мечти и цел в живота. Единствената им мисъл е как да си осигурят храна. Тези хора живеят в мизерия и лишения. Принудени са да търпят подигравките и лошото държание на големия човек, който живее в охолство и много пари. Всеки мечтае да бъде голям човек, но в реалността не всеки може да бъде такъв.
Това е съдбата на малкия човек да живее по този начин."
НЕ обръщайте внимание на грешките, написал съм го набързо...