Влез

View Full Version : Побърквам се от тези мисли...

Shiny94
03-05-2011, 13:21
Ще започна с това, че до скоро не съм имала истинска връзка (под истинска имам предвид да излизам постоянно с някой, той да прави мили и сладки жестове за мен, да ми показва, че държи на мен и да ме прави щастлива). Е, оплаквах се дълго, че само аз си нямам никой ииии дойде и моят момент. Запознах се с едно момче преди няколко месеца, всичко стана толкова бързо, веднага тръгнахме, бързо се запознах с неговите родители и той с моите. Постоянно бях при него и техните, те много ме харесват, дори ходим насам натам заедно. Той идва на вечеря често в нас. Всичко е супер. Прави супер романтични жестове, каквито винаги съм искала и за каквито винаги съм мечтала. Не ме насилваше за секс, сама реших, че той го заслужава. Беше много внимателен, той все пак ми е първи и много се притесняваше за мен и правеше всичко по възможно най-добрия начин. А преди мен е имал не малък брой момичета... Бил си е женкар, не се е задържал много време с никоя, освен една, с която е бил година и половина... Та непрекъснато ми повтаря, че винаги е мечтал за момиче като мен и че ме обича. Казва ми, че съм красива дори когато изглеждам зле. Пред приятелите му ме целува по челото и им казва колко ме обича. Грижи се за мен. Виждам, че държи на мен, въпреки че е горд, отстъпва много заради мен... Оценявам го, нооо...винаги има едно но. От две години съм приятелка с първата и единствена любов на най-добрата ми приятелка, най-добра вече не, но преди две години да. Те скъсаха и аз винаги съм изпитвала много силни чувства към него, но си останахме просто приятели, въпреки че и той твърдеше, че изпитва чувства към мен, но не искал да ме нарани. Та приятелката ми нищо не знае и до днес, с него сме се виждали тайно преди. Та след една наша среща, малко преди да се запозная с гаджето ми, реших че искам да прекъсна отношенията си с него и да спра да се наранявам. Направих го. Не издържах и го потърсих след две седмици, казах му каквото имам да му казвам и пак го блокирах от всякъде. След три седмици пак го потърсих иии сега направо се побърквам. Имам чувството, че още имам нещо към него, надявам се да е защото просто никога не съм изживяла нещо с него, а съм го искала две години все пак. Наистина ме е грижа за сегашния ми приятел и не искам да се разделяме и когато се сдърпаме винаги ми се насълзяват очите, но не знам какво е това чувство към другото момче. Винаги се връщам към него... И ето пак, обула съм чорапите и тениската на гаджето ми, нося верижката със сърчицето, което той ми подари и пак мисля какво би било с другия и т.н. Искам да го забравя, но не знам как... Не знам какво да правя... Измъчвам се... Едва ли има с какво да ми помогнете, просто исках да споделя.
Искам да допълня и че не съм от тези, които не знаят какво искат. Напротив, знам. Получих това, което винаги съм искала, а именно момчето до мен. Но тези мисли за другия, с който не сме имали нищо от закачки, тайни погледи и страстни прегръдки... тези мисли ме побъркват... Страх ме е да не проваля всичко с гаджето ми... Благодаря на всички, които прочетоха "романа" ми и някое друго съветче ще ми дойде добре... :)

bratignat
03-05-2011, 13:33
Получила с това, което си искала, но се е оказал по-различно от представата ти. А онзи, си мисля, че ти е интересен, просто защото е забранен плод.

cuttiepatuttie
03-05-2011, 13:36
Еми мила голяма каша май е станала .. :-D .. От голямо значение е дали сегашния ти приятел е ревнив. Ако не е по-добре му сподели за всичко и му кажи, че искаш да ти помогне да изкараш тези мисли от главата си. :) Ако те обича толко много нищо няма да го спре да стано дори още по-добър!!!! 8) 8) .. Ако е ревнив не мъ казвай нищо. За твое добро и за доброто на вашата връзка! .. Остави се на течението .. Не го търси другия дори и да искаш .. Трябва да имаш воля .. /аз също се опитва в момента да не търся този, който обичам и да, знам, че е трудно, но както вече казах - ВОЛЯ/ :-) :-) .. С времето всичко ще се нареди .. Споко :-) :-)

VaMpiRKaTaaa
03-05-2011, 13:42
Нямала си го,нямаш го и за това го искаш.
Виждаш колко трудно се получава,това,което искаш,за това не си разваляй връзката с гаджето.

saskou
03-05-2011, 14:11
Нямала си го,нямаш го и за това го искаш.
Виждаш колко трудно се получава,това,което искаш,за това не си разваляй връзката с гаджето. Много правилно.....

Shiny94
03-05-2011, 14:15
Най-гадното е, че този моя, така наречен "приятел" постоянно ме обърква все повече и повече...Говори ми едни неща и ми праща едни песни, след това ми казва, как никога не ми е правил намеци и никога не ме е подвеждал, че иска нещо с мен... После пък казва, че било за мое добро и т.н. След това му скимне нещо и пак ми говори некви простотии, това разбира се, става когато усети, че се отдръпвам... Казах му, че ако иска да сме приятели, трябва да спре с тъпите намеци за друго нещо, той казва ок, и след време пак същото... Когато спрях контакт с него се почнаха едни смс колко му пукало и как съм му липсвала, повтаря ми колко съм различна и т.н. Но пък не иска нищо с мен... Поне нищо сериозно. Знам, че не е за мен, въпреки, че много хора казват, че бихме били страхотна двойка. Знам, че в близкото бъдеще няма да имам нищо с него и не искам и да провалям сегашната ми връзка, защото държа на момчето и той на мен. Но се чудя как да се справя. Не мога да го блокна от всякъде, защото предните пъти буквално броях всеки ден, в който не съм му писала, докато накрая не издържах... Почнах да се убеждавам, че го искам, защото никога не съм го имала, но и това не помага, защото мисля, че е нещо повече... Ох...мисля, мисля и затъвам още повече...

VaMpiRKaTaaa
03-05-2011, 14:26
Ох...мисля, мисля и затъвам още повече...
Така става обикновенно....
За това мислиш ,измисляш го и ДЕЙСТВАШ.
Преди се взела правилното решение,да игнорираш гаджето на приятелката ти от всякъде..направила си го,и след като си взела правилното решение,пак си се върнала назад по грешният път.
То е ясно,че иска само секс от теб.
Според мен първият ти път е спецялен момент,изобщо..първият път на всяко момиче е спецялен и трябва да е с подходящият човек,a именно гаджето ти.Зарежи го другият.И си дръж твойто момче здраво.

Naive
03-05-2011, 15:32
Мхм, така се получава, когато нещата останат неизживяни.)

mArMaLaDkA
03-05-2011, 15:35
Най-добре ще е да си намериш трети. 8-)

K_O_L_E_V
03-05-2011, 16:35
Еми предполагам всички момичета си мечтаят за момче като твоето , а ти да искаш да "пробваш" какво ще е с друг... май не знаеш какво искаш.

DevilWish
03-05-2011, 16:42
Получила с това, което си искала, но се е оказал по-различно от представата ти. А онзи, си мисля, че ти е интересен, просто защото е забранен плод.
И аз така мисля, това е просто увлечение. ;) Защото не си го имала.Както ти сама казваш.Дори да мислиш за него, не го търси повече, за да не стане така след време, че да изгубиш и негои и човека, който те обича също.

MilanowPz
03-05-2011, 16:48
Искаш го .. защото неможеш да го имаш :)

Lorein
03-06-2011, 11:03
Мъжете никога няма да забравят жената, която НЕ са могли да имат. А жените никога няма да забравят мъжа, когото са МОЖЕЛИ да имат.

За да не се повтарям с другите, че го искаш, защото го имаш, се замисли за това - ако не си била взела решението да спреш контакти с него преди да се запознаеш със сегашния си приятел и ако евентуално беше станало нещо между вас, сега нямаше да си с твоето момче-мечта. Ако беше с другия сега, може би пък щеше да си мечтаеш за момчето, което би направило всичко за тебе и т.н. Демек това, което имаш в момента.
Затова недей мисли за другия. Опитай се да живееш в настоящето. Не се обръщай назад, защото така изпускаш това, което имаш в момента и малко или много по този начин не оценяваш достатъчно приятеля си.

Shiny94
03-06-2011, 11:31
Ами вижте сега, този, за когото си мисля толкова, да го наречем Д. винаги ми е казвал, че изпитва нещо към мен, но няма как да сме заедно...От различни градове сме, макар и доста близки, което според мен не е проблем, но той го изтъква като такъв... Той обаче сега завършва и евентуално ще дойде да учи в моя град и си мисля, че толкова държи да запазим отношения именно заради това... Не знам кво цели, като цяло е мн странна и прикрита личност, въпреки че го познавам доста добре за 2 години така и не успях да разбера какво иска... Иначе е добър приятел и ме разбира винаги, имаме адски много общи неща...Доколкото с гаджето ми имаме мн малко общи неща, различни сме доста... Досега не ни е създавало проблем, но знам ли... Та като цяло имах предвид, че дори да не бях решила преди да прекъсна взаимоотношения с Д., пак нямаше как да има нещо между нас в близката една година...

Ssummerjam
03-06-2011, 12:20
Искаш го .. защото неможеш да го имаш :)

Точно. Ако нямаше никакви пречки да бъдете заедно, нямаше да го искаш толкова. 8)