View Full Version : Имах красива коса...а сега бихте ли помогнали
bisetooo
03-05-2011, 18:47
Здравейте,момичета преди време имах много дълга коса но ми се наложи да я подстрижа . Бихте ли казали някакъв съвет или маска за да си върна защото не мога да се гледам с къса коса ай не ми отива много много.
ScarletBite
03-05-2011, 18:50
Хининова вода.
Маска с "Тривитамол".
:)
Ако наистина не можеш да се понасяш с къса коса, си сложи удължения.
FuckingFreak
03-05-2011, 18:52
ъ да, само аз ли не разбирам смисъла на анкетата :oops:
MegiBoOm
03-05-2011, 19:01
ъ да, само аз ли не разбирам смисъла на анкетата :oops:
повярвай, не си само ти :lol:
иначе: както казаха по горе начините + не я гори много с преси, защото те забавят растежа и карат косата да цъфти, от което трябва да я подстригваш
vagarious
03-05-2011, 19:07
Да, наистина избягвай всякакъв вид горене - може само сушоари да си позволяваш, ако не можеш без него де.
Смисъл, аз когато я скъсих значително много, за да остана с моя си цвят - спрях преси, маши и всичко, което изтощаваше косата ми.Само сушоар използвах и тук-там топирах - защото нямаше как иначе.Заедно с това използвах хин.вода и резултата си беше в мой плюс.Порастна бързо и имаше коренна разлика от това как е изглеждала преди и на допир, и на вид. :?
http://www.bliasak.bg/stil/p3_6724_0.html
Успех! :wink:
excuseme
03-05-2011, 19:33
Да мила..хининовата вода е най-доброто решение .Успех :smt045
Няма такова нещо, което да накара косата ти да расте по-бързо. Ако така не можеш да я гледаш промени формата и, връзвай я и се опитай да намериш начин по който в момента да я харесаш.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФ..
Не ви ли писна да пускате едни и същи теми? :-x :-x :-x
ОФФФФФФФФФФФФФФФФ..
Не ви ли писна да пускате едни и същи теми? :-x :-x :-x
изглежда не. :? :? :?
както казаха по-горе -- хининова вода
Ще трябва да почакаш и някоя друга годинка .. и недей да си мислиш, че с хининова вода ще ти порасне за 2 дни .. :?
Ще трябва да почакаш и някоя друга годинка .. и недей да си мислиш, че с хининова вода ще ти порасне за 2 дни .. :?
Особено ако си от многото "късметлий" на които хининовата вода им изсушава косите. Сле това иди се опитай да я оправиш..
BaffaLsc
03-06-2011, 08:37
Маска с "Тривитамол".
Да, това помага.. или поне така съм чувала ;д