View Full Version : аадския филм!! ;х
колкото и да е дълго.. тва е историята НАКРАТКО :D : начи аз в 5 клас дойдох в тяхния клас а иначе си бях от съседния.. и той оттогаа мн ме харесваше, опитваше да ми предлага да разбере дали го хар някви такиа.. иначе секи ден си писахме споделяхме си разни раути бяхме добри фр обаче той вече ми беше казал че ме харесва и аз леко се притесняях вече от него ;д и така той си мислеше че има някав шанс обаче всъщност цялата раута беше по скайп :x бях адски срамежливата и въпреки че сме от 1 клас ас в очите не съм го поглеждала :x .. сао си пишехме.. ако имахме нещо да си казваме - по скайп.. минаха се така две години в чатове и смс-и имаше моменти в които се бяхме мн сближили и той ми пращаше смс-и се едно че сме гаджета примерно 'айде лека и да ме сънуваш..'' някви такя даже кат бях на лагер се с него си писахме и ми звънешее .. беше мн яко :Д .. обачее таз година в класа ни дойде една дет е мега кучката.. адски дебела е ама все пак е красива.. всм има хуаво лице колкот и да е дебело :Д ама си е мноо дебела.. и тя постоянно беше залепена за него и ся ходят.. и нали тя мноо го обича пък той в началото на тая година ми писа 'аз откакто бях така влюбен в теб тея 2 години така и не те забраих.. с колко други момичета ходих.. обаче така и не можах да те забрая'' и след няколко месеца ми пише 'еии аз май ям чуства към *нея* ее (сън) кой кат мен .. " (тая дебелата) и така.. апък аз да кажа когато той ми предлагаше не приемах 1во шото ме беше срам и 2ро шото не беше постоянно ;x .. всм на единия ден го обичам пък на 2рия се сещам за недостатъците му и почвам да се колебая.. А ТУКА ПРОБЛЕМА Е ЧЕ АЗ ВЕЧЕ СЪМ СИГУРНА В ЧУВСТВАТА СИ И ГО ХАРЕСВАМ. та така.. мноо кофти ;x апък да не говорим че същевременно бившата му се опитваше да ни отдалечи един от друг ;D апък тая година с тва момче сме мноо близки..тоест не ни е срам вече.. преди не се поглеждахме пък ся даже ходим заедно на уроци остааме на саме за много време ии си говорим разни раути,.. въобще не ни е срам вече.. мдам.. мега мноо съм объркана незнам кво да прая.. то си личи че има нещо към мен ама и към другата има.. пък може и да се прави.. ох незнам излях си душата поне :D[/img]
tanch3t093
03-05-2011, 19:53
Олелеее моля те поправи си писането!!!
И от цялата история едно не разбрах - харесваш ли го или не? Защото май и ти не знаеш какво искаш.
знаех си че някой ще ми направи забележка за писането.. то тва просто е закон в тоя сайт.. все ще има някой с правописна грешка! ех.. оставих си го така писането да ви гледам сеира.. ся след тебе сигурно още 20 коментара ще се наредят със същото съдържание.. а по темата.. наистина съм много объркана .. и като се замисля и аз не знам какво искам ;х .. ноо все пак мисля че го харесвам..
tanch3t093
03-05-2011, 20:01
Извинееееете, ообаче е смешно и просташко да го правиш нарочно, за да гледаш "сеира" на някой, че ти прави забележка ;) :?
tanch3t093
03-05-2011, 20:04
апък аз да кажа когато той ми предлагаше не приемах 1во шото ме беше срам и 2ро шото не беше постоянно ;x .. всм на единия ден го обичам пък на 2рия се сещам за недостатъците му и почвам да се колебая.. А ТУКА ПРОБЛЕМА Е ЧЕ АЗ ВЕЧЕ СЪМ СИГУРНА В ЧУВСТВАТА СИ И ГО ХАРЕСВАМ. [/img]
:D
vagarious
03-05-2011, 20:05
Олелеее моля те поправи си писането!!!
И от цялата история едно не разбрах - харесваш ли го или не? Защото май и ти не знаеш какво искаш.
май май ... авторке наистина не знаеш какво искаш.
Сещаш се за недостатъците му и започваш да се колебаеш .. е, че то и ти имаш недостатъци, да не си перфектна я !? Няма такива хора.Или ги приемаш или въобще не се ангажираш с чувства и т.н. :?
BlueFace
03-05-2011, 20:07
Напиши я четливо пък може и да я прочета ;)
П.П. Писането говори много за същността на един човек :) А и е срамота да не можеш да пишеш на собствения си език :?
лол.. не си я прочел, а знаеш, че е написано неграмотно.. йесс ! ;д голяма грешка беше че постнах тука нещо.. навсякъде другаде мога да намеря решение на проблема си, но не и в teenproblem .. тука незнам що ама всички сте срещу 'авторите' .. всъщност може и да знам но ще мълча.. айде ако може някой модератор като види коментара ми да заключва ;}
nikitka_
03-05-2011, 20:43
...
NomNomNom
03-05-2011, 20:53
ЛЕлелелел ...
По заглавието помислих, че ще е резюме на някакъв нов филм, то било тема за любов , ахаххахаха, обърках раздела :razz: :razz: :razz: :razz:
sunnyreni
03-06-2011, 10:33
Абе честно казано аз го прочетах :D не рабрахх много, много. Ти ся харесваш ли ги или не. Ако го харесваш му кажи всичко. Примерно "Абе честно да ти кажа харесвам те. Не знам защо не ти казах по - рано...и т.н" :D
Лапешка работа. След време като го прочетеш това и ще се смееш. И наистина си оправи писането, адски е неприятно да четеш нещо, написано по този начин.
Ами много дълго ми се видя и не съм го чела, ама разбрах че не знаеш какво искаш, така че направи като мен.Хвърляй монета и ще видиш;)
И нямам предвид, да оставиш всичко на нея.Ако напримерно ти се падне, че не го харесваш и не искаш да имаш нищо общо с него и ти хрумне да хвърлиш още веднъж и да го направиш 2от 3, или пък ако все ти се пада нещо, и ти искаш да хвърляш пак, значи искаш обратното.
Дано си разбрала;)
Леле..измъчих се докато ти разчета романа..бахти РАУТАТА :lol:
Fiction7577
03-07-2011, 12:35
Леле..измъчих се докато ти разчета романа..бахти РАУТАТА :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
По темата, авторке, не знаеш какво искаш!
От това което прочетох дори и да тръгнете, ти пак ще се сетиш за недостатъците му и ще го отрежеш.
Просто си мислиш, че го искаш, понеже още не е твой.
Ще се съберете заедно и след 2 седмици ще го зарежеш щото ти е писнало от него и тва е!
Не го обичаш, дори и не го харесваш, убедена съм.
И си оправи писането, да го повторя и аз, че да не остана по назад :lol: :lol:
Ай сиктир!! :lol: :lol:
Правописните грешки не ме дразнят толкова, колкото жаргонния, пубертетски, кифленски начин на изразяване, с който явно се мислите за готини ли..не знам. 3 изречения прочетох, дразнещо е, не мога.
"оттогааа", "раутии" "дали го хар разни такиаа", "фр"... #-o
Deni9688
03-07-2011, 18:45
Лапешка работа. След време като го прочетеш това и ще се смееш. И наистина си оправи писането, адски е неприятно да четеш нещо, написано по този начин.
++ :)