View Full Version : Помощ ! Подсилване растежа на косата!
Здравейте! Отдавна не бях влизала в сайта, но крайно време ми беше. Извинявам се предварително ако има подобна тема. Ето и проблема ми: Скоро се постригах, но този път фризиорката ми взе много от дължината и просто немога да се гледам с толкова къса коса! Ползвам хининова вода на ADDA, но бих ви помолила ако знаете още нещо което да подсили растежа ще съм ви много благодарна да споделите! :)
ve6ti4kata1994
03-06-2011, 13:33
Аз знам за тривитаминол купува се от ветеринарните аптеки, възможно е да го има и в обикновените.
FuckingFreak
03-06-2011, 13:54
Колко горе долу ти махнаха от косата? 2 пръста, педя ... ? Имай в предвид че косата расте по около 15 см на година, (при всеки човек е различно, но това са по някакви си проучвания измежду еди-колко-си човека) ако ще постоянно да имаш на косата маски, тривитаминол и хининова вода, то тя няма да порасте на месец с повече от 2-3 сантиметра.. Тоест не очаквай за 2 седмици или 2 месеца да въстановиш предишната си дължина, трябва да имаш дяволско търпение, и аз бях в същото положение, не можеш да се търпя но се къдрех, връзвах се и ето че косата ми порасна.. Също така е и задължително всеки месец да посещаваш фризьора, за да ти маха нацъфтелите връхчета, по този начин косата ти ще израсте по-бавно, но разслои ли се веднъж върхът на косъма, не очаквай да расте...
Бяха пуснали скоро тема за ампули в сайта виж в някоя страница може да е намериш темата. :)
Ами махнаха ми около 4-5 пръста, защото не бях се постригвала 2 месеца. Иначе си ходя всеки месец. Пък и се дължеше на многото изправяне, защото косата ми по принципп си е къдрава, но къса :( :( :(
Сега се поспряхх, за да се възтанови и израсте по-бързо. Сага и аз ходя вързана и съм готова да се помъча с каквото и да е. 8-)
Ами ампули за растеж, треивитаминол , хининова вода :-D Ама няма да израсте с повече от няколко сантиметра за месец. .