View Full Version : харесвам двама
teodora87
03-07-2011, 15:18
Възможно ли е да имам чувства към двама.Сега не ме наричайте к*чка,к*рва и така нататък.Наистина моля без обиди.Та възможно ли е.Имам чувства към двама души.Постоянно мисля за тях,и за единия и за другия.Наистина кажете ми какво да правя.Не ходя с тях но искам да си изясня за себе си чувствата.Не мога да кажа кой повече харесвам,но наистина съм объркана
П.С и не съм 87-ми набор!!
VaMpiRKaTaaa
03-07-2011, 15:28
Ние не можем да ти кажем,кой обичаш повече.
И,да....възможно е .
Сама си прецени.
Biiiitch
03-07-2011, 15:33
Отиваш целуваш единия, после другия, и с който ти хареса повече - него харесваш/обичаш.
againstyou
03-07-2011, 15:38
И аз бях така преди около 2 месеца.Ходих с един и уж много го харесвах,постоянно мислех за него,беше ми мн гадно като се скараме и в същия момент си мислех постоянно за онзи от преди,който не можех да забравя и осъзнах,че този новия е бил просто "пълнеж,за да опитам да забравя другия.Абе филми. :D Така че,замисли се,ей така просто остани сама и си помисли наистина кого искаш повече.
VaMpiRKaTaaa
03-07-2011, 15:38
него харесваш/обичаш
^^Между 2-те понятия има голяма разлика.
Fiction7577
03-07-2011, 15:45
Хахахаха, познато. Да, в главата ти е възможно да е така, но всъщност обичаш само един.
Ако първият те е разочаровал доста, било то с държанието си, отношението си и т.н., се предполага че един вид си се "отчаяла" и затова е станала цялата тази мешавица и с другия човек.
При мен се получи същото, оказа се, че вторият е просто залъгване.
againstyou
03-07-2011, 15:47
++1,мноого вярно ! :grin:
Biiiitch
03-07-2011, 15:57
него харесваш/обичаш
^^Между 2-те понятия има голяма разлика.
Не разбрах дали го харесва или обича, за това написах и двете. И ми е пределно ясно, че има разлика, изобщо не съм и споменавала, че са еднакви.
Paramour
03-07-2011, 17:56
изчакай известно време (седмица-две) и чувствата ти към единия ще отслабнат или направо ще изчезнат.
И.. проблемът ти е решен 8-)
teodora87
03-07-2011, 18:20
единия го харесвам от 3 години а другия от 5 месеца
JuStElly
03-07-2011, 18:37
Трябва сама да си изясниш към кого имаш по - силни чувства ..
Всичко е възможно!
Анализирай цялата ситуация и добре помисли дали и към двамата изпитваш нещо или единия е просто временно увлечение.
Да не стане накрая от двата стола на земята!
VaMpiRKaTaaa
03-08-2011, 06:49
единия го харесвам от 3 години а другия от 5 месеца
^^Три години го харесваш и не си направила нищичко по въпроса,зада го имаш?
ТИ си нерешителен човек.
Изясни си кой ОБИЧАШ първото,което е .
MaLkaTa_LaDy
03-08-2011, 07:00
++1,мноого вярно ! :grin:
+2 :D
По темата: Харесваш този, който е от 3 години повече. Щом новия не е успял да изхвърли предишния от съзнанието ти. Но е крайно време ти сама да му теглиш чертата.
PyCoKoCkA93
03-08-2011, 16:43
Според мен НЕ обичаш нито единия,нито другия...Първият е неизживяна дългогодишна тръпка,а другият е нова неизживяна тръпка...Прецени сама кой те привлича повече и оттам нататък предприемай действия,които могат да доведат до нещо по-сериозно...Ние не знаем как се чувствам и не можем да ти кажем кой да избереш,това трябва ти сама да разбереш... :)
kombarka
03-08-2011, 20:22
Няма да повтарям банални мнения, има ги достатъчно.
Ще ти предложа един метод, който действа безотказно и лично на мене много ми е помагал.
Вземи един лист и го раздели на две колони (съответно по една на момче) и започни да пишеш първо в едната плюсове (неща, които харесваш в него) и съответно минуси. Когато си готова, минус и плюс се унищожават.. Който има повече плюсове, той е човекът. :lol:
Звучи супер налудничаво, но на мен ми помогна. И не е нещо особено гениално. 8-)
Няма да повтарям банални мнения, има ги достатъчно.
Ще ти предложа един метод, който действа безотказно и лично на мене много ми е помагал.
Вземи един лист и го раздели на две колони (съответно по една на момче) и започни да пишеш първо в едната плюсове (неща, които харесваш в него) и съответно минуси. Когато си готова, минус и плюс се унищожават.. Който има повече плюсове, той е човекът. :lol:
Звучи супер налудничаво, но на мен ми помогна. И не е нещо особено гениално. 8-)
Напълно правилно, подкрепям мнението! Още повече мога да ти помогна като ти кажа да прекараш 2 дни с единия и 2 дни с другия. Който те впечатли повече с държанието си и жестовете си, без ти да си предизвикала по никакъв начин (например: направи ми кафе, масаж, прегърни ме), следователно - той е твоят човек. Разбираш ли? Просто не прави нищо и гледай как те те обсипват с внимание и показват загриженост и отговорност. Ако един от тях наистина те харесва, то той ще си го покаже. Така ще си сигурна за себе си. Надявам се ги познаваш достатъчно добре. Просто прекарай с тях известно време и анализирай резултатите чрез метода с плюсовете и минусите. :)
Bella Stoyanova
03-09-2014, 17:30
и аз се обърках..миналия месец започнах да харесвам едно момче, което е с година по - голямо, този месец му казах, но той ми писа, че харесва друго момиче.с него почти не се познаваме, дори ми бърка името, но е готин!около ден - два след това едно бившо гадже ме пита дали искам да се аъберем...пламенно ми се извиняваше и каза, че ме обича! КАКВО да правя???
и аз се обърках..миналия месец започнах да харесвам едно момче, което е с година по - голямо, този месец му казах, но той ми писа, че харесва друго момиче.с него почти не се познаваме, дори ми бърка името, но е готин!около ден - два след това едно бившо гадже ме пита дали искам да се аъберем...пламенно ми се извиняваше и каза, че ме обича! КАКВО да правя???
Започни с това да не ъп-ваш стари теми... -.-
krissi_to
03-12-2014, 12:21
Честито и аз съм така :D но съм наясно, че момчето, което харесвам от толкова години винаги ще ми бъде тръпка и винаги ще искам да бъда с него.. с когото и да съм, само да ми "свирне" както се казва и летя към него. ето по този начин разбрах, че няма как да се откажа от него :) другите.. колкото и различни да си харесвам, той винаги остава :)
krissi_to
03-12-2014, 12:22
съжалявам, не видях че темата е стара :)