Влез

View Full Version : Хора моля ви помощ бременна е в 2рата седмица

yamaha436
03-07-2011, 17:31
Моля ви дайте ми съвет с какви хапчета да го махнем това бебе защото аз съм само на 17 а приятелката ми е на 15 МОЛЯЯ ВИИИ ! дано изхода да не е аборт :(

gegata15
03-07-2011, 17:39
сигурни ли сте, че е бременна ?
ако да друг изход освен аборт няма, хапчетата се пият до 72 часа от половия акт...

TheGirlNextDoor
03-07-2011, 17:43
От къде сте сигурни,че е бременна?Генеколог?Той не даде ли съвети какво да правите?

rahito
03-07-2011, 17:44
гинеколог.. за по сигурно.. и една моя приятелка ми беше казвала за някакво хапче което причинява аборт.. ама не знам как се казва дори не съм сигурна че е истина.. по добре отидете на гинеколог предполагам че ще ви каже какво да правите

DarkTemplar
03-07-2011, 17:47
Сигурни ли сте, че е бременна? Тестове, Sure Check а у? Ако всичко е положително, отивайте на гинеколог (да двамата).

Дано темата не е ебавка, че ще ти пожелая едни прекалено хубави неща. ;)

Sapunji
03-07-2011, 17:54
Та как ще го кръщавате?

rahito
03-07-2011, 17:55
ще си позволя да попитам.. ама ти говори ли с вашите.. а тя с техните ? или веднага се фърляте да питате чуждите хора по форумите ? :(

kalpazanka
03-07-2011, 18:13
Темата ми се струва пързалка.
Или авторът ни хлъзга, или приятелката му го хлъзга него.
Как установихте бременността? Как разбрахте, че е във втора седмица?

JeanClaudeVanDamme
03-07-2011, 18:41
Автора честито ще ставаш баща,да почерпиш съучениците си с бонбони!

yamaha436
03-07-2011, 18:46
Консултирахме се с лекар още само ние си знаем за това.

radinio
03-07-2011, 18:48
и от какъв зор си се изпразнил в нея :o

shugababe112
03-07-2011, 18:48
Щом искаш помощ дай повече подробности.Консултирали сте се с лекар той какво каза?Защо питаш с нас,а не него?

TheGirlNextDoor
03-07-2011, 19:03
Консолтирали сте се с лекар а питаш из форума за хапчета..и на мен ми се струва нещо базик..ако е,си избрал доста неподходящо нещо,с което да си правиш 'майтапи'

kn1ght
03-07-2011, 19:12
Честито.

Autistic
03-07-2011, 19:15
Гледай сега... мацката да почва да пие ... оцет, антифриз и керосин ако след това остане бебе или ще е с 3 глави или ще е Чък Норис :grin:

Jus7DreamBoy
03-07-2011, 19:30
Ахх ако темата не е ебавка и ако родителите ти са консервативни или нейните са пожелавам ти много ама много късмет ... ще ти трябва ...

А иначе има 2 изхода аборт или я буташ по стълбите .....

galin4o0o
03-07-2011, 19:35
Та как ще го кръщавате?

Сапунджи ! [/b]

FuckedUp
03-07-2011, 19:45
Армани, бе! АРМАНИ! :D ТО ЗЛАТО ЗЛТО ХАХА

Sapunji
03-07-2011, 19:45
Гледай сега... мацката да почва да пие ... оцет, антифриз и керосин ако след това остане бебе или ще е с 3 глави или ще е Чък Норис :grin:

Нещо не ти се получава тролването :( :( :(

yamaha436
03-07-2011, 21:55
Офф хора аре стига сте се ебавали сериозно е не искам да я боли от аборта и това дето се изпразних в нея стана защото ми се скъса презерватива к'во да напраа ?

ForzaFelipe
03-07-2011, 21:59
Еми или върни времето назад или...събирай парички за детска количка...Аборт е решението,другото е ала бала и е опасно за мацката ти ;)

Jus7DreamBoy
03-07-2011, 22:01
или аборт или баща ? Или варианта със стълбите ама все ще я боли ... дали ще направи аборт, дали ще роди или падне по стълбите се ще я боли няма как кофти е станало с презерватива ама .... най добре кажи на родителите ти кво става сигурен съм че ще ти дадат добър съвет. Според мен най разумното е аборт рано ти е за баща а на нея за майка ..... Други варианти аз не виждам ...

mecho8888
03-07-2011, 22:31
Офф хора аре стига сте се ебавали сериозно е не искам да я боли от аборта и това дето се изпразних в нея стана защото ми се скъса презерватива к'во да напраа ?

бате презервативите не се късат :?
===

Успешно даде точка на igracha123!
С твоя глас той има 1577 точки.

бате вече имаш 10-тарка пиши на сайта да сложат награда памперси

Мислил ли си да задържиш бебето? Не си толкова малък.

з

BlueFace
03-07-2011, 22:35
Greatest Song EVER!!! http://www.youtube.com/watch?v=j3OIe-Nw92s 8-) :lol:

D3NG3rZ0N3
03-07-2011, 23:18
Сигурен ли си, че е бременна? В такъв случай си смени името и бягай на далеч!

kalpazanka
03-08-2011, 10:53
Консултирахме се с лекар още само ние си знаем за това.
И той какво каза? Как протече прегледа? Видя ли се нещо?
Защо не говори с гинеколога за премахване, а питаш тук?

buzzzz
03-08-2011, 12:41
wtf как ги късате тея капути ?![/i]

bayar
03-08-2011, 15:43
~~~ Ако Наистина Има Момиче Бременно От Теб: ~~~

Както казаха по-горе "Или Баща,Или Аборт"
Но да знаеш ,че приятелката ти е малолетна и легален аборт би могъл да се осъществи само с разрешението на родителите и !
Ако другия вариант ти се струва по-съблазнителен трябва да знаеш ,че родителите ви ще се опитват да ви помогнак колкото се може повече ,НО РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО ЩЕ СТЕ ВИЕ !!!
Друг възможен вариант е тя да го роди и да го даде на някоя бездетна двойка,защото те биха си грижили за това дете далеч по-добре от вас!

И в кръга на шегата :D (май не ти е много до шеги) може да пратите момичето в манастир и през това време майка и ще се преструва на бременна :D И накрая Тя ше бъде майка на детето за пред хората :D

~~~~ Ако Темата Е Ебавка ~~~~

Не е забавно !!!

Konstantine
03-08-2011, 16:00
На скоро имах такова премеждие.
Смятам да ти отговоря какъв друг варянт има, освен аборт, макар и темата да е майтап :)
Има един нов метод, поне си мисля, че е нов, макар, че всичко ново е добре забравено старо...
До 3 седмици от бременността имате възможност да премахнете бебето, чрез тръбички, които "изсмукват" зародиша, забравих как се казва метода, но мога да попитам, ако се интересуваш и да ти отговоря. Процедурата струва 30 лева, няма опастност за момичето, както при аборт, болезнено е, но не е болка за умиране ( не смея да трърдя това, защото не аз бях на столчето )
Влизам ти в обувките и разбирам проблема ти да споделиш на родителите си и бързам да ти кажа, че процедурата не може да бъде направена, ако момичето е непълнолетно.
Успех!
П.П. Някой беше коментирал, че презервативи не се късат....
В голяма заблуда си мой човек :)

ch1n71k1
03-08-2011, 18:15
За всички,които се гаврят супер прости сте,ако ви се случи на вас,да видим какво ще правите,ще се гаврите ли така.Пич и аз съм чувал за такова изсмукване,дано се оправят нещата.

kalpazanka
03-08-2011, 18:21
Konstantine, този метод не се ли прилага при пълна упойка? :shock:

ch1n71k1
03-08-2011, 18:24
Не е задължително,с местна няма никакъв проблем и не е особено болезнено,доколкото съм чел.

kalpazanka
03-08-2011, 18:25
За вакуум ли става въпрос?

straus
03-08-2011, 18:36
Мацката отива при майка си и директно си казва, повярвай така е най-добре. Аборта не е толкова страшен който го описват, просто момичетата го приемат малко тежко присихчески. Като го направи в майчин дом придружена от майка си няма да има никакви ядове, проблемите идват когато плащаш под масата за да не разбират родителите. По тоя начин измислени доктори осакатяват момичета. Ходете си кажете, ще си изтърпите караниците, ако трябва някой друг шамар, просто това е най-добрия вариант!

yamaha436
03-15-2011, 19:41
Но хора говорих с родителите си ако направим аборт може никога да не има деца мислих много и накрая разбрах че не мога да бъда баща просто ще направим аборт и това е. :(

straus
03-15-2011, 19:45
Пич, след някоя година ще погледнеш назад и няма да ти прави впечатление. В момента важното е че лекарите ще я прегледат навреме и ще преценят кога точно да направят процедурата, ще се погрижат за всичко Няма да се плашиш ;) Смело горе главата, случва се и на най-добрите

ilia_92
03-15-2011, 20:23
Само напомням че секса на голо е божествен :)

marianna1727
03-16-2011, 13:12
На скоро имах такова премеждие.
Смятам да ти отговоря какъв друг варянт има, освен аборт, макар и темата да е майтап :)
Има един нов метод, поне си мисля, че е нов, макар, че всичко ново е добре забравено старо...
До 3 седмици от бременността имате възможност да премахнете бебето, чрез тръбички, които "изсмукват" зародиша, забравих как се казва метода, но мога да попитам, ако се интересуваш и да ти отговоря. Процедурата струва 30 лева, няма опастност за момичето, както при аборт, болезнено е, но не е болка за умиране ( не смея да трърдя това, защото не аз бях на столчето )
Влизам ти в обувките и разбирам проблема ти да споделиш на родителите си и бързам да ти кажа, че процедурата не може да бъде направена, ако момичето е непълнолетно.
Успех!
П.П. Някой беше коментирал, че презервативи не се късат....
В голяма заблуда си мой човек :)

"Мой човек",и ти си в голяма заблуда. Това, което описваш също е аборт, тази процедура не знам къде си я сънувал, не може само с нея без кюртаж, тъй като не може да се отсрани всичко и ще възникне инфекция . Също така се пише ОПАСНОСТ.

mecho8888
03-16-2011, 13:14
Казвате на родителите на момчето и момичето ще направят най-доброто

всичко друго е вагинална тъпотия

П.П. Някой беше коментирал, че презервативи не се късат.... - еми ако е презерватив от дъвка турбо може и да се скъса

Иначе качествените презервативи са доста устойчиво животно и се сменят на най-много 45 минути