View Full Version : Странно ...
Здравейте. Имала съм доста връзки, но в последните е някак различно... момчето винаги ме търси, всеки ден ми се обажда и тн, аз рядко да му се обадя, по често му пиша.
Дали според вас това за него е някакъв проблем, че го търся по рядко?
Вие ли се обаждате на гаджетата си ... или чакате той/тя да ви звънне?
nepowtorima
03-07-2011, 17:54
По-принцип постоянно го търся аз, и знам от личен опит, че е много тежко като другия не отвръща със същото.. Опитвай се и ти да му се обаждаш по-често..
По-принцип постоянно го търся аз, и знам от личен опит, че е много тежко като другия не отвръща със същото.. Опитвай се и ти да му се обаждаш по-често..
+1
TheBeliever
03-07-2011, 18:08
Не е приятно когато инициативата във връзката идва само от единия партньор. Трябва да даваш, не само да получаваш. Ако стоиш безучастно и чакаш все той да те търси, може да го възприеме като липса на интерес и безразличие.
ти си на 11
редакт. умствено
lixofana
03-08-2011, 05:33
Във всичко трябва да има взаимност, не е редно само единия да търси другия. Приятелят ти сигурно го забелязва и не му е приятно..
mArMaLaDkA
03-08-2011, 05:51
Ха, да й се обадя? Пф. Имам си няколко смс-а на темплейт и само пращам това което ми трябва: "Свирка", "Сандвич", "Свирка и сандвич", "Бира". От както живеем заедно е даже по-лесно.
Дресирана е и да мие чинии и да пуска пералнята.
скан-дал-но! 8-)
VaMpiRKaTaaa
03-08-2011, 05:52
Който му трябвам,ме търси.
Аз освен на майка ми и на баща ми,на друг НЕ звъня.