PDA

View Full Version : Как да му намекна..

Jannna
03-07-2011, 18:26
Здравейте!!!Темата може да ви се стори безмислена,но моля без обиди.

Пиша си дълго време с едно момче.Излизали сме няколко пъти заедно.И от двете страни имаше голям интерес,докато не се скарахме и престанахме да си пишем за около месец.От известно време той отново ме потърси и започнахме да си пишем.След като си писахме известно време , той ме попита дали още имам чувства към него.Не знам дали само ме изпробва,но се държи много мило с мен още от самото начало.

Въпросът ми е как да му намекна,че изпитвам нещо към него без да изляза като някаква наивна глупачка.Не ме е страх,че може да ме отреже просто искам по-някакъв начин първо да му намекна,да видя какво мисли той по въпроса и след това да му призная изцяло.

Мога да му призная веднага с 2-3 думи,но просто не искам защото не мога да бъда 100% сигурна дали не ме изпробва след толкова време и дали после няма да се подиграе с мен.

П.С Не знам защо ,но мразя да ми задават въпроса изпитваш ли нещо към мен? ,харесваш ли ме? и всички от този тип.Започвам да се чудя какво да отговоря, и всеки път трява да имаш едно на ум дали само не те изпробва.

Мерси предварително?!!!! :smt003

PricelessGirl
03-07-2011, 18:51
Направо си го питай какво чувства той!Наистина може да има 2 варианта ,или те разиграва или иска да сте заедно.Ти прецени.

DarkkGirll
03-07-2011, 19:11
Признай му, не го мисли. Ако те харесва наистина, чудесно :) :) . Ако ли се е опитал да те пробва, според мен ще излезе че е бил голям кретен...и е нямало какво толкова да го мислиш, но все пак знам че ако се случи така ще те заболи :) :)

VaMpiRKaTaaa
03-08-2011, 06:42
Покани го във вас.
Кажи му,че имаш да му казваш, нещо.
Намекни му във вас,на лична обстановка.

MaLkaTa_LaDy
03-08-2011, 06:56
За какво сте се скарали и кой беше виновен? Накарай го да си мисли, че той трябва да те спечели. Иначе ти можеш да му го намекваш постоянно с някое вмятане под формата на шега. Така той няма да е сигурен какво изпитваш към него и ще трябва ако те иска малко да се постарае.

П.с. Границата на приятелското държане на хората е различна, така че внимавай и ти.

thund3rstorm
03-08-2011, 07:45
Признай му.Ако само те изпробва, му бий шута - той губи. Ти нямаш какво да губиш.

jghgh
03-08-2011, 07:59
Защо трябва да иска да те изпробва, е въпросът... :?

Иначе намеците са лесни като цяло .. налиташ да го прегръщаш, уж приятелски, някой друг комплимент, като редуваш с по-дръпнато, "нормално" държание... :-o
Не знам.
Но все повече се убеждавам, че човек не трябва да се страхува да не го отрежат или прецакат, все пак това е един отказ, а ти си бил смел и си действал достойно. Тру стори.

mayaaa
03-08-2011, 11:20
Абе каквото и да говорите всеки ще се сдуха ако го отрежат :( :( :( . Гадно си е. Аз само при мисълта да пррзная на момчето което харесвам... Ужас! :? Е в този случай е различно защото знаеш, че той те е харесвал. Не знам... Моето мнение е да не му казваш. Как да му покажеш... Може би му прави комплименти... Или го питай той какво изпитва към теб... :neutral: :neutral: :neutral: Не знам... Не помогнах много :oops: .