PDA

View Full Version : Приятелката ми има проблем

Konstantine
03-08-2011, 14:02
Не знам в същност защо пиша аз, а тя седи до мен и гледа :))) но ето за какво иде реч...
На по 21 години сме и аз съм първото момче с което е спала. Първите няколко пъти имаше кръв. Кръвта изчезна, но остана болка, тя не изпитва удоволствие от секса и аз се дразня >.> помислих, че е еластична ципиа или както там се води, обаче след толкова секс, едва ли е това. Понякога ми казва, че не изпитва болка, но и никъкво удоволствие, това не е нормално.
П.П. От богатият ми опит до сега ( имам чувството, че ще получа шамар :)) ) до сега не ми се е случвало такова нещо.
Помагайте :)

Konstantine
03-08-2011, 14:14
Правим секс от около 2 месеца. Трябва ли да се посъветва с генеколог или да продължаваме в същия дух :)
Благодаря за коментара :)

Konstantine
03-08-2011, 14:35
Ами, често го правим. По 3-4 пъти на нощ ако не сме на лексии следващия ден. Понеже я боли секса винаги е нежен, преди проникването я възбуждам много ( уж ) Не мисля, че има нужда от лубрикант, увлажнява се достатъчно, мисля.
В чудо се видях с този неприятен проблем. Има пози в които я боли и такива в които не, но не изпитва удоволствие.

Konstantine
03-08-2011, 14:42
Добре, ще пробваме, наистина нищо не губим :) Пробвали сме и тя да е отгоре, когато не я боли. Благодаря за бързите отговори :)
Със здраве :)