View Full Version : Съжалявате ли,че сте го направили?
Интересуват не няколко въпроса,на които бихте могли да ми отговорите.Просто ...имам си едни мои мисли и чрез отговорите ви ще се ориентирам по-добре.
1.На колко години правихте орален секс за първи път?
2.На колко години правихте същински секс за първи път?
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст?
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот?
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?
JustAdream
03-08-2011, 21:06
1. 16
2. 15
3. За възрастта съжалявам, но за човека с който го направих - НЕ
4. Не е нормално... но го осъзнах доста време след това.
5. Минимум 17
6. Не
1. 17
2. 16
3. не, беше точно навреме, нито прекалено рано, нито прекалено късно
4. -||-
5. на 16 е добре :)
6. не ме е плашило, все пак който го е стах от мечки да не ходи в гората
LovelyGirl
03-08-2011, 21:37
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 15
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 15
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Не
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Да
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Зависи от човека, как се чувства, от партньора му и т.н..Индивидуално е.
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Не.
Jus7DreamBoy
03-08-2011, 23:06
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 14
2.На колко години правихте същински секс за първи път?14
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Твърдо не :)
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Ми ако имаш достатъчно акъл в главата ...
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Ми мисля 4е 15 е съвсем нормално
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Ми не USE CONDOMS !
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Не. В моя случай и обстоятелства много биха ме винили, но аз не съжалявам.
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Да. Въпреки че можеше да изчакам...
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 15-16 е добре. Но много зависи от манталитета на конкретния човек.
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Не, никога.
kremen4eto
03-09-2011, 05:59
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Съжалявам, но не за възрастта, а за човека.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? +15, но е строго индивидуално
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? мда, когато е нямало презерватив
nikitka_
03-09-2011, 06:31
......
GreenFairy
03-09-2011, 07:34
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 16
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 16
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?Не
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 16-17
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?Случвало се е няколко пъти.
Konstantine
03-09-2011, 08:48
Интересуват не няколко въпроса,на които бихте могли да ми отговорите.Просто ...имам си едни мои мисли и чрез отговорите ви ще се ориентирам по-добре.
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?
Ще карам едно по едно :-D Направи ми впечатление, че смяташ, че оралния секс идва преди "същинския", което не мисля, че е нормално.
Аз лично на 15 правих секс за пръв път.
Да, съжалявам, мисля, че е било твърде рано, макар да съм момче.
Може би на 18-19 години е нормално човек да има полов живот.
Да, плаши ме, имам инфекция и ми се е случвало да не спя заради притеснение да не съм станал татко :-)
mimsssssss
03-09-2011, 09:14
1. Орален на 16
2. Вагинален на 14
3. За вагиналният да. Не беше с правилният човек, нямах чувства към него, само той към мен. Нямам оправдание за това, което направих, беше просто секс - чисто желание.
4. Мисля да. Всеки сам избира кога да го направи. Аз съжалявам само за човека, не и за годините.
5. Хм, относително е. Да речем момичетата между 15-17 ми се вижда логично, момчетата 16-18.
6. Не ме е плашил. Зная какви са рисковете и как да се предпазя евентуално от тях.
VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 10:15
1.18 години.
2.Същото.
3.НЕ.
4.Да.
5.Най-точният отговор е,когато се почувства готов.A,не просто ,защото всички го правили..Дай да не останеме по -назад и ние.... :d
6.HE.
NomNomNom
03-09-2011, 11:06
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 14
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? За мен беше
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 14-15-16-17
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Да , но винаги съм имала предпазни мерки на лице.
TheGirlNextDoor
03-09-2011, 11:53
1.На колко години правихте орален секс за първи път? -
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 17
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Индивидуално е
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Не
Krasencety
03-09-2011, 12:35
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 17
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 17
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? не.
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Да.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? след 16.
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? не.
sonsofplunder
03-09-2011, 12:38
1.На колко години правихте орален секс за първи път? - 15
2.На колко години правихте същински секс за първи път? - 15
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? - Не
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? - индивидуално е... има хора, които и на 19 нямат достатъчно акъл, за да правят секс.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? - по принцип когато намери подходящият човек, но иначе поне 17
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? - не
IvoncHeTyYy
03-09-2011, 15:18
[quote="JustAdream"]1. 13
2. 14
3. За възраста можеше да изчакам още 1-2 години
4. Ми за всеки различно
5. 15-16 може и по-рано ако е подготвен
6. Не
SnooWCho
03-09-2011, 15:43
- 18
- 15
- Ем до някаде съжалявам :(
- Да
- Еми зависи от човека но според мен 18-19 :D
- Да няколко пъти :booooomb:
:booooomb:
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 17
2.На колко години правихте същински секс за първи път?16
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?не
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст?не
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот?когато той се чуства готов и е намерил човек ,който малко или много му пука
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?не
1.16
2.14
3.да,бях малка,но се мислех за готова,но от друга страна след това имаше една дълга пауза от 2 години и приемам че първият път ми беше на 16...не че има значение де :D
4.не
5.16,20,30,100...когато ти кефне....но не по малко от първото :D
6.не,но веднъж се резминахме само с орална,нямахме презерватив :oops:
1. На 15.
2. На 15.
3. Не.
4. Да.
5. 16-17, но ако смята, че е готов(а) и е намерил(а) подходящия човек, може и малко по-рано. Но не по-рано от 14,според мен. Както казаха и други - строго индивидуално е.
6. Не.
Biskfitka
03-09-2011, 18:33
1.На колко години правихте орален секс за първи път? -15
2.На колко години правихте същински секс за първи път?-15
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?-Не :)
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст?-Да.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот?-Аз съм преценила за себе си,индивидуално е.
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?-Ъ..не,веднъж се бях филмирала и казах ,че няма да правим секс докато не ми дойде...ама и сама не си вярвах 8-)
1. 14
2. 15
3. Не съжалявам, (бтв момче съм) и предполагам, че и моето момиче не съжалява. Паснахме си по всички параграфи.
4. Зависи какво смяташ за нормално. Говорих с баба ми, и тя каза, че трябва да се пазим за след сватбата (не се шегувам). За всеки нормалното е различно.
5. Когато се почувства готов, и когато няма да съжалява ако нещата не се получат както е очаквал.
6. Да правя секс не, но да правя секс без презерватив - да.
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? От части малко съжелявам и за възрастта и за човека..
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Еми аз каквото и да мисля,то по принцип не е нормално :)
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 15+ , даже може би и 16,но при всеки е различно,всичко зависи от това до колко готов/а се чувстваш :)
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Не
hondacbr954
03-09-2011, 19:58
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 15-16...
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 19
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Не!
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? В тия неща няма нормално ненормално- въпрос на лична преценка е,,,
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Ами мисля че при мене нещата бяха в нормалната възраст...
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?[/quote] Плашил ме е но не ме е отказвл...
1. На 18
2. На 18
3. Мне
4. Мдам, възрастта няма голямо значение.. стига да не станем педофили :д
5. Отколкото се чувства наистина готов, вътре в себе си, не вън, претиснат от чужди мнения, погледи и прочее.
6. Преди не, но сега ме е шубе :lol:
XiPiXoPiGiRL
03-10-2011, 05:10
2.На колко години правихте същински секс за първи път? -
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Не, но можех и за изчакам
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Не.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Когато срещне подходящия човек и има нужния акъл
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Точно сега съм изплашена и съм пред дилема..
:)
roadrunner
03-10-2011, 06:48
1.На колко години правихте орален секс за първи път? - На 15
2.На колко години правихте същински секс за първи път?- На 14....
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Донякъде съжелявам.. Първо беше твърде рано, а пък и беше с възможно най-грешния човек :)
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Ами сега като се замисля реално погледнато не е много нормално.. Има време за всичко и ако беше малко по-късно самото изживяване нямаше да е същото
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Когато е готов да поеме отговорност за делата си и осъзнава какво прави
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Може да се каже..
DevilWish
03-10-2011, 07:32
- На 15
- На 15
- Да, но и сега бих го направила само с този човек за първи път.
- Не, малка бях, но като ми се искаше какво да се прави..
- Към 17.
- Не, никога ;)
dakata123
03-10-2011, 08:29
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? не
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Ами за днешното време ДА
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 15-16 8-)
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?не
blackvelvet
03-10-2011, 10:15
1.На колко години правихте орален секс за първи път? -На 18
2.На колко години правихте същински секс за първи път?-Пак на 18 :oops:
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?-Не
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст?-Да
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот?-17-18
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? -Не
2.На 15
3.Не съжалявам ..нито за възрастта си ,нито за човека с който го направих
4,5. Ако човек се чувства готов да понесе отговорността ако стане гаф ..възрастта е без значение
6.Не
SexyBitch
03-10-2011, 13:04
2.На колко години правихте същински секс за първи път?14
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? Твърдо не :)
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Ми ако имаш достатъчно акъл в главата ...
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Ми мисля 4е 15 е съвсем нормално
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Ми не USE CONDOMS !
DarkTemplar
03-10-2011, 16:13
Няма да отговарям подробно на всеки въпрос, само ще кажа, че не съжалявам за нищо, което съм пробвал и винаги съм си понасял необходимата отговорност.
Някой беше казал в темата,че не е нормално да правиш първо орален,а после същински секс-защо?
Направи ми впечатление,че наистина повече от половината писали в темата са правили първо вагинален,а после орален или са правили и двете на една и съща възраст.
Също така някои,които са го правили не съжаляват за действията си,а за човека.Други пък смятат,че са били готови,по-малко са тези,които съжаляват.
nefchi_bs
03-11-2011, 10:46
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? Когато иска
JustSmile95
03-11-2011, 12:34
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? да
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? не
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 16-17
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?да доста пъти
Lucifercho
03-11-2011, 12:35
1)14
2)15
3)НЕ
4)Да
5)Когато му е дошло времето,той си знае и ще го направи.
6)да,но продължавам да си правя :D
vanesenceto1
03-11-2011, 15:22
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? НЕ !!
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Еми за някой да за други не .. зависи.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 15,16
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? He
krem4et0
03-12-2011, 09:01
Да се изкажа и аз с по-друга гледна точка.
1.На колко години правихте орален секс за първи път? На 20, 3 месеца преди да направя 21 и 3 дни преди първия ми вагинален секс.
2.На колко години правихте същински секс за първи път?Преди точно 5 години - на 20.
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?Можеше една идея по-рано, но така се получи просто. Разликата беше обаче месеци. Пак си бях на 20, когато го реших, но...обстоятелства.
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? Като чета темата-не. Кажи-речи последна от моите връстнички го направих. За мен самата си беше абсолютно нормално.
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? След 18.
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? Не съм правила секс по здравословни причини, не бих правила секс при рискова бременност, не съм правила секс,ако нямаме предпазни средства. Общо-взето се пазим.
flowerlina
03-12-2011, 10:18
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 18
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 17,6
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? 18
tanch3t093
03-12-2011, 11:01
2.На колко години правихте същински секс за първи път? 16
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? - не, защото го направих с правилния човек
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? - не особено
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? - зависи кога човек е готов и дали е с правилния човек
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? - Не
DisturbiaV
03-12-2011, 13:23
1.На колко години правихте орален секс за първи път? 16
2.На колко години правихте същински секс за първи път?16
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст?Не,защото с човека сме от 3 години заедно и малко повече и ми се е доказал
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст?И да и не.Зависи дали е връзка от 3-4 месеца,дали се познавате добре или си е сериозна(до колкото може да е сериозна на тези години)
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот?17 си е нормално да речем
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс?Да,но аз имам ужасна фобия от всякакви неща,а попринцип май нямаше смисъл да се притеснявам. :)
Никой не ми отговори на въпроса:
Защо е един вид по-нормално да правиш първо вагинален секс,а след това орален? И защо повечето от коментиралите темата са направили така?Какво е значението?
Никой не ми отговори на въпроса:
Защо е един вид по-нормално да правиш първо вагинален секс,а след това орален? И защо повечето от коментиралите темата са направили така?Какво е значението?
Човек, какво толкова те занимава това? 8-)
Ако ще те успокои, при мен пък е обратното.
Повечето хора не правят експерименти със сексуалността си и карат по традиционния път. Помисли си само колко хора има, за които е гнусно да правят орална любов. Най-вероятно им е трябвало време да се решат на тая стъпка, и тя логично се е случила след същинския акт. Т.е. за тях е било много по-важно да видят какво е изобщо секса, и след това да започнат да опитват нови неща. Не е кой знае колко странно.
flowerlina
03-12-2011, 17:01
^ и при мен беше г/д така. Трябваше ми известно време за да преодолея някаква вътрешна бариера
littlebaby
03-20-2011, 08:36
1.На колко години правихте орален секс за първи път? - 15
2.На колко години правихте същински секс за първи път? - 16
3.Съжалявате ли,че сте го направили на тази възраст? - До някаква степен да..
4.Мислите ли,че е нормално,че сте го направили на тази възраст? - Сега като се замисля, можех да изчакам още малко, но прибързах...
5.От колко години според вас един човек трябва да започне да води полов живот? - Няма определени години, когато е готов
6.Рискът от някакъв гаф(бременност/болест/инфекция) плашил ли ви е до толкова,че да не смеете да правите секс? - Не