PDA

View Full Version : Да ти кажат правеж?

relax4o
03-08-2011, 21:36
Здравейте, искам да Ви попитам. На вас, ако изведнъж почнат да Ви казват какъв правеж сте, а всъщност не ти обясняват защо, какво бихте направили?
Аз толкова са мъчих да източа информация защо съм бил правеж, но накрая получих блокаж и от скайп, и от фейсбук.
Та, да я потърся ли отново или да я оставя щом така е решила?

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 21:38
ШИБАН ПРАВЕЖ!?
ЗАЩО ПУСКАТ ТАКИВА ПРАВЕЖИ ДА ПИШАТ В ТОЯ ФОРУМ!?
ДЕБА ПРАВЕЖА!

jghgh
03-08-2011, 21:38
Пф, тя сериозно ти се дразни бе, пич. 8-)

Остави я намира, така спасяваш и себе си.

relax4o
03-08-2011, 21:49
За моя ник ли говориш ? Погледни първо твоя е заразен птичи грип, хаха. Ай, да ви са иневиди на скапаните българи в тоя форум. Педали мазни, ще си зададеш въпроса като хората, те ще те оплюят, еми яжте БОБ е.

@jghgh поне твоя коментар изглежда сериозен.

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 21:51
ТИ ЯЖ ПЛОДОВА САЛАТА БЕ ПРАВЕЖ!

relax4o
03-08-2011, 21:52
Добре е, аз питам едно, вие ми сипвате друго. Или отговаряте по темата или просто си замълчете, ако ще темата ми да седи празна!

jghgh
03-08-2011, 21:54
За моя ник ли говориш ? Погледни първо твоя е заразен птичи грип, хаха. Ай, да ви са иневиди на скапаните българи в тоя форум. Педали мазни, ще си зададеш въпроса като хората, те ще те оплюят, еми яжте БОБ е.

Определено е сериозен. :)
Остави я да си злобка, може да има някакви причини. Може и да няма. Може да не е наясно с мозъка си. Но може ти наистина да си досаден правеж, лигльо и т.н. За дразненето няма логични обяснения - това са просто чувства, независимо дали логично са достоверни.

Каквото и да е, за да се държи така с теб, не се хващай за аргументите дали ги има или ги няма, ами я остави да си ходи - по-добре и за двамата. :]

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 21:55
ТОЧНО ТВА БИ КАЗАЛ ЕДИН ПРАВЕЖ!
ДЕБА ШИБАНИЯ ПРАВЕЖ!

П.П. Дай боже да не се размножиш. Гените на правежност са доминантни.

relax4o
03-08-2011, 21:59

Определено е сериозен. :)
Остави я да си злобка, може да има някакви причини. Може и да няма. Може да не е наясно с мозъка си. Но може ти наистина да си досаден правеж, лигльо и т.н. За дразненето няма логични обяснения - това са просто чувства, независимо дали логично са достоверни.

Каквото и да е, за да се държи така с теб, не се хващай за аргументите дали ги има или ги няма, ами я остави да си ходи - по-добре и за двамата. :]

Ами много чудно, тя отиде да гледа уж мач и беше всичко спокойно и и казах да пише по-късно, ако иска. И какво, гледам нали уж нещо нормално написа във фейсбук и аз и писах в скайпа, и изведнъж ми сипва "можеш да не ми пишеш повече". А де? Аз ли съм правежа?

relax4o
03-08-2011, 22:00
Д**а ШИБАНИЯ ПРАВЕЖ!

Колкото до теб... забавен/на си. Нещо друго можеш ли да измислиш или знаеш само 2 думи ?

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:02
Д**а ШИБАНИЯ ПРАВЕЖ!

Колкото до теб... забавен/на си. Нещо друго можеш ли да измислиш или знаеш само 2 думи ?

Ако дипломатично те помолим да не оставяш поколение ще се съгласиш ли?

relax4o
03-08-2011, 22:02
Ами много чудно, тя отиде да гледа уж мач и беше всичко спокойно и и казах да пише по-късно, ако иска. И какво, гледам нали уж нещо нормално написа във фейсбук и аз и писах в скайпа, и изведнъж ми сипва "можеш да не ми пишеш повече". А де? Аз ли съм правежа?

Точно ти си правежа бе пич. То си личи, защо е реагирала така. Ти ако не можеш да го осъзнаеш, значи наистина си непоправим правеж.

Хайде обясни ми ти като разбираш... чакам!

jghgh
03-08-2011, 22:03
http://images.t-nation.com/forum_images/6/4/642e1_ORIG-obvious_troll.jpg

relax4o
03-08-2011, 22:07
Ми то е супер елементарно. Ти явно освен че си правеж си и сляп.

Тя ти е казала, че отива да гледа мач и ти си й казал да ти пише ако иска. И след като си видял че е постнала нещо във фейсбук си й писал веднага във скайп... Нужно ли е да ти го кажа по букви, за да зацепиш какво точно си направил тук че да изглеждаш като правеж?

Я ми кажи, ти разбираш ли какво означава правеж. Сподели ми, за теб какво означава да си правеж?

Другото, което е... познавам я добре и причината определено не е в това, че съм и писал веднага.

relax4o
03-08-2011, 22:10
Ми то е супер елементарно. Ти явно освен че си правеж си и сляп.

Тя ти е казала, че отива да гледа мач и ти си й казал да ти пише ако иска. И след като си видял че е постнала нещо във фейсбук си й писал веднага във скайп... Нужно ли е да ти го кажа по букви, за да зацепиш какво точно си направил тук че да изглеждаш като правеж?

Я ми кажи, ти разбираш ли какво означава правеж. Сподели ми, за теб какво означава да си правеж?

Другото, което е... познавам я добре и причината определено не е в това, че съм и писал веднага.

Много добре знам какво е правеж, мойто момче. И не знам колко добре я познаваш, но очевидно не е достатъчно.

Добре де, като знаеш поясни ми какво е правеж, че като гледам май не знаеш :)

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:15
Правежи са малките на старите правежи като порастнат.

relax4o
03-08-2011, 22:16
Правежи са малките на старите правежи като порастнат.

Оригинален! Продължавай в същия дух :lol:

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:18
Впрочем може ли да организираш клуб на правежите кастрати?
Ако го направим готино, може да спасим повече хора = )

relax4o
03-08-2011, 22:19
Впрочем може ли да организираш клуб на правежите кастрати?
Ако го направим готино, може да спасим повече хора = )

Ами действай, май ще останеш единствен в клуба, хаха!

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:20
Не мога да членувам щото не съм правеж и няма смисъл да се кастрирам.

FuckedUp
03-08-2011, 22:30
Я някой да ме светне за какво говорим/те?

TheNewReligion
03-08-2011, 22:33
Теза без аргументация, за мен лично, не важи. Особено ако и отказва да ти разясни защо ти го казва...сори, ама аз бих й теглила една майна. Ако толкова пък искаш да разбереш, спомни си какво си казвал, плавил и струвал.

relax4o
03-08-2011, 22:36
Теза без аргументация, за мен лично, не важи. Особено ако и отказва да ти разясни защо ти го казва...сори, ама аз бих й теглила една майна. Ако толкова пък искаш да разбереш, спомни си какво си казвал, плавил и струвал.

Еми няма да и са моля да ми казва. Като не иска, не иска, пак ще ме потърси някой ден, ама... :?

YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:44
Мисля, че си правеж.

diksi
03-08-2011, 22:52
Мразя да ми пише даден човек постоянно и ако се забавя в отговора, да нахалства в стил "що не пишеш"..Направо е ужасно ..

та това ти е гледна точка на момиче.. ама нали знаеш както се пее в една песен

Open mind for a different view.. :-({|=

relax4o
03-08-2011, 22:56
Мразя да ми пише даден човек постоянно и ако се забавя в отговора, да нахалства в стил "що не пишеш"..Направо е ужасно ..

Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...

Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе :)

ForzaFelipe
03-08-2011, 22:57
Я някой да ме светне за какво говорим/те?

Хора моля ви се кажете ми какво е правеж че се чувствам тъп че не знам :o

diksi
03-08-2011, 23:02

Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...

Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе :)
Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?

ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно :-)

relax4o
03-08-2011, 23:06

Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?

ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно :-)

Е нямах предвид, че пиша същото :D Добре, както и да е. Може да се локва темата.

diksi
03-08-2011, 23:07
Не бе пич темета си я бива ..ПС - Някой да преведе загглавието

w0sh
03-09-2011, 09:56
Какво е правеж, някой ще ме светне ли?

BlueFace
03-09-2011, 10:02
Не мисля, че някой в тази тема знае какво е правеж, но авторе едно ще ти кажа: Момичето не ти се кефи, забрави я ;)

П.П. Иииибааасиии правежа 8-)

Goddess
03-09-2011, 10:09
Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.

w0sh
03-09-2011, 10:57
Аз си мисля, че е нещо като правист с изправен вървеж

XxNymphetaminexX
03-09-2011, 10:59
Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.

++ :lol: .. подлудяващо е...

fenastz
03-09-2011, 12:26
Модераторите в тоя форум имам чувството, че ги има само когато трябва да направят VOL. 942350835906635 на еди-коя-си безполезна тема и когато някой не се съгласи с жалкото им мнение.

XxNymphetaminexX
03-09-2011, 12:31
е .. изказа се... не могат по цял ден да висят на компютъра специално заради теб... като седнат ще ги махнат., ако толкова имаш зор пиши им в "модераторска помощ" ... те не могат да видят всичко в тоя форум..

storex
03-09-2011, 13:29
Май само на първите коментатори им е ясно, какво означава думата "правеж", която няма да я намерите в нито един речник... и тъй като не искат да обяснят какво разбират под нея... обявявам ги за е гати и правежите... :D

Wwwooow
03-09-2011, 16:04
Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..Хаха споко и на мен са ми го казвали 8-)няк'ви селски изразчета са това май

relax4o
03-09-2011, 16:29
Абе ,правеж' означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия, когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..

Сега стана ли ви ясно?

Всички, които написаха това за скайп, че някой настоява като ти пише, не знаят какво значи думата правеж!
Това, което описвате вие се нарича нахалство :?

Това, което цитирах(с леки промени) означава правеж!

И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.

Goddess
03-09-2011, 17:08
Абе ,правеж' означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия, когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..

И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.

Съответно и тя самата не е знаела значението на думата и я е употребила просто така. Така че предположенията за досаждането в скайп бяха уместни, независимо дали наистина това се е оказало причината.

DarkTemplar
03-09-2011, 22:21
Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
пфууу, най-после някой да зацепи...

тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 06:50
тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.

Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/

ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх

DevilWish
03-10-2011, 07:04
Определено е много гадно нqкои като ти пише постоянно.И да яжно и тя не е знаела какжо значи думата или пък знае ама просто не е искала да ти каже право в очите изчезни пречиш ми.

relax4o
03-10-2011, 08:10
Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.

DevilWish
03-10-2011, 08:18
Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.
Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 08:22
Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.

Така е! И това,че ти си мислиш,че не е за това,не значи ,че е така : )) .. Напротив ... ; )

DarkTemplar
03-10-2011, 08:36
Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/

ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх
Грам не го оправдавам - ако се е осрал, са го наредили. Пък и да не се е осрал, предвид реакцията й, няма кво да се пъне повече.

А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 08:54
А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.

О .. има нещо такова.. почти невъзможно е.. И обикновено излиза това,което най-малко очакваш ... :D

relax4o
03-10-2011, 08:57
Казах ви да четете, ама вие все още се правите на умни и ми раздавате някакви неверни теории.

Да поясня, не е заради това, което всички скайп хейтъри описахте! Съвсем друга е причината! И за това и ви казвам, че е невъзможно за това, че и пиша много да ме блокира. Тя е директна, и ако искаше да не и пиша щеше да ми каже.
С какви хора пиша тука, че толкова трудно разбирате всичко. Пф...

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 09:07
Да поясня, не е заради това, което всички скайп хейтъри описахте! Съвсем друга е причината! И за това и ви казвам, че е невъзможно за това, че и пиша много да ме блокира. Тя е директна, и ако искаше да не и пиша щеше да ми каже.

правеж... :lol: нннеее бъзикам се ...

разбираме те... просто и това е част от причината ... повярвай... ; ))

пишеш с хора,които се мъчат да ти помогнат,а ти ги плюеш,защото не чуваш това,което искаш да чуеш .. ;)

DarkTemplar
03-10-2011, 09:20
пишеш с хора,които се мъчат да ти помогнат,а ти ги плюеш,защото не чуваш това,което искаш да чуеш .. ;)
правежна история... :D

PyCoKoCkA93
03-10-2011, 15:25
Какви са тези твоите приятелки със селски манталитет и диалект?Откъде подяволите измислиха думата "ПРАВЕЖ"? :D Бих им казала,че и те са същите ПРАВЕЖНИ боклуци и бих им теглила една пу*ка майна :D :D :D
Базикам се...Просто оставяш грешно впечатление у хората..Корегирай се :D

relax4o
03-10-2011, 16:11

правеж... :lol: нннеее бъзикам се ...

разбираме те... просто и това е част от причината ... повярвай... ; ))

Не, пиша с хора, които не четат постовете ми. Колко ще ми опявате за тая тъпа причина и аз колко пъти трябва да кажа, че разбрах причината, и не е това? Тази причина можете да си я избиете от главата в моя случай, няма смисъл да ми казвате колко е дразнещо. Знам, че е дразнещо, но пак повтарям, вече разбрах причината ОТ-ДО и няма нищо общо с това, което толкова упорито ми повтаряте.

Някой модератор може да локва темата, че стана спор!

ArrowsOfDeath
03-11-2011, 08:12
Щом казваш.