View Full Version : Да ти кажат правеж?
Здравейте, искам да Ви попитам. На вас, ако изведнъж почнат да Ви казват какъв правеж сте, а всъщност не ти обясняват защо, какво бихте направили?
Аз толкова са мъчих да източа информация защо съм бил правеж, но накрая получих блокаж и от скайп, и от фейсбук.
Та, да я потърся ли отново или да я оставя щом така е решила?
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 21:38
ШИБАН ПРАВЕЖ!?
ЗАЩО ПУСКАТ ТАКИВА ПРАВЕЖИ ДА ПИШАТ В ТОЯ ФОРУМ!?
ДЕБА ПРАВЕЖА!
Пф, тя сериозно ти се дразни бе, пич. 8-)
Остави я намира, така спасяваш и себе си.
За моя ник ли говориш ? Погледни първо твоя е заразен птичи грип, хаха. Ай, да ви са иневиди на скапаните българи в тоя форум. Педали мазни, ще си зададеш въпроса като хората, те ще те оплюят, еми яжте БОБ е.
@jghgh поне твоя коментар изглежда сериозен.
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 21:51
ТИ ЯЖ ПЛОДОВА САЛАТА БЕ ПРАВЕЖ!
Добре е, аз питам едно, вие ми сипвате друго. Или отговаряте по темата или просто си замълчете, ако ще темата ми да седи празна!
За моя ник ли говориш ? Погледни първо твоя е заразен птичи грип, хаха. Ай, да ви са иневиди на скапаните българи в тоя форум. Педали мазни, ще си зададеш въпроса като хората, те ще те оплюят, еми яжте БОБ е.
Определено е сериозен. :)
Остави я да си злобка, може да има някакви причини. Може и да няма. Може да не е наясно с мозъка си. Но може ти наистина да си досаден правеж, лигльо и т.н. За дразненето няма логични обяснения - това са просто чувства, независимо дали логично са достоверни.
Каквото и да е, за да се държи така с теб, не се хващай за аргументите дали ги има или ги няма, ами я остави да си ходи - по-добре и за двамата. :]
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 21:55
ТОЧНО ТВА БИ КАЗАЛ ЕДИН ПРАВЕЖ!
ДЕБА ШИБАНИЯ ПРАВЕЖ!
П.П. Дай боже да не се размножиш. Гените на правежност са доминантни.
Определено е сериозен. :)
Остави я да си злобка, може да има някакви причини. Може и да няма. Може да не е наясно с мозъка си. Но може ти наистина да си досаден правеж, лигльо и т.н. За дразненето няма логични обяснения - това са просто чувства, независимо дали логично са достоверни.
Каквото и да е, за да се държи така с теб, не се хващай за аргументите дали ги има или ги няма, ами я остави да си ходи - по-добре и за двамата. :]
Ами много чудно, тя отиде да гледа уж мач и беше всичко спокойно и и казах да пише по-късно, ако иска. И какво, гледам нали уж нещо нормално написа във фейсбук и аз и писах в скайпа, и изведнъж ми сипва "можеш да не ми пишеш повече". А де? Аз ли съм правежа?
Д**а ШИБАНИЯ ПРАВЕЖ!
Колкото до теб... забавен/на си. Нещо друго можеш ли да измислиш или знаеш само 2 думи ?
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:02
Д**а ШИБАНИЯ ПРАВЕЖ!
Колкото до теб... забавен/на си. Нещо друго можеш ли да измислиш или знаеш само 2 думи ?
Ако дипломатично те помолим да не оставяш поколение ще се съгласиш ли?
Ами много чудно, тя отиде да гледа уж мач и беше всичко спокойно и и казах да пише по-късно, ако иска. И какво, гледам нали уж нещо нормално написа във фейсбук и аз и писах в скайпа, и изведнъж ми сипва "можеш да не ми пишеш повече". А де? Аз ли съм правежа?
Точно ти си правежа бе пич. То си личи, защо е реагирала така. Ти ако не можеш да го осъзнаеш, значи наистина си непоправим правеж.
Хайде обясни ми ти като разбираш... чакам!
http://images.t-nation.com/forum_images/6/4/642e1_ORIG-obvious_troll.jpg
Ми то е супер елементарно. Ти явно освен че си правеж си и сляп.
Тя ти е казала, че отива да гледа мач и ти си й казал да ти пише ако иска. И след като си видял че е постнала нещо във фейсбук си й писал веднага във скайп... Нужно ли е да ти го кажа по букви, за да зацепиш какво точно си направил тук че да изглеждаш като правеж?
Я ми кажи, ти разбираш ли какво означава правеж. Сподели ми, за теб какво означава да си правеж?
Другото, което е... познавам я добре и причината определено не е в това, че съм и писал веднага.
Ми то е супер елементарно. Ти явно освен че си правеж си и сляп.
Тя ти е казала, че отива да гледа мач и ти си й казал да ти пише ако иска. И след като си видял че е постнала нещо във фейсбук си й писал веднага във скайп... Нужно ли е да ти го кажа по букви, за да зацепиш какво точно си направил тук че да изглеждаш като правеж?
Я ми кажи, ти разбираш ли какво означава правеж. Сподели ми, за теб какво означава да си правеж?
Другото, което е... познавам я добре и причината определено не е в това, че съм и писал веднага.
Много добре знам какво е правеж, мойто момче. И не знам колко добре я познаваш, но очевидно не е достатъчно.
Добре де, като знаеш поясни ми какво е правеж, че като гледам май не знаеш :)
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:15
Правежи са малките на старите правежи като порастнат.
Правежи са малките на старите правежи като порастнат.
Оригинален! Продължавай в същия дух :lol:
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:18
Впрочем може ли да организираш клуб на правежите кастрати?
Ако го направим готино, може да спасим повече хора = )
Впрочем може ли да организираш клуб на правежите кастрати?
Ако го направим готино, може да спасим повече хора = )
Ами действай, май ще останеш единствен в клуба, хаха!
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:20
Не мога да членувам щото не съм правеж и няма смисъл да се кастрирам.
FuckedUp
03-08-2011, 22:30
Я някой да ме светне за какво говорим/те?
TheNewReligion
03-08-2011, 22:33
Теза без аргументация, за мен лично, не важи. Особено ако и отказва да ти разясни защо ти го казва...сори, ама аз бих й теглила една майна. Ако толкова пък искаш да разбереш, спомни си какво си казвал, плавил и струвал.
Теза без аргументация, за мен лично, не важи. Особено ако и отказва да ти разясни защо ти го казва...сори, ама аз бих й теглила една майна. Ако толкова пък искаш да разбереш, спомни си какво си казвал, плавил и струвал.
Еми няма да и са моля да ми казва. Като не иска, не иска, пак ще ме потърси някой ден, ама... :?
YouNeedLobotomy
03-08-2011, 22:44
Мисля, че си правеж.
Мразя да ми пише даден човек постоянно и ако се забавя в отговора, да нахалства в стил "що не пишеш"..Направо е ужасно ..
та това ти е гледна точка на момиче.. ама нали знаеш както се пее в една песен
Open mind for a different view.. :-({|=
Мразя да ми пише даден човек постоянно и ако се забавя в отговора, да нахалства в стил "що не пишеш"..Направо е ужасно ..
Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...
Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе :)
ForzaFelipe
03-08-2011, 22:57
Я някой да ме светне за какво говорим/те?
Хора моля ви се кажете ми какво е правеж че се чувствам тъп че не знам :o
Не, не мисля, че е заради това. Сигурен съм, постоянно се бави с отговора и понякога пиша повторно, защото не отговаря, ама до сега никога не ме е блокирала за такова нещо. Нещо друго е определено...
Просто не разбирам, цял ден си пишем всичко е ОК(както всеки път) и тази вечер изведнъж ПУФ, правеж-мравеж...а-у :X и ми дойде гръм от ясно небе :)
Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?
ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно :-)
Няма да ми си сърдиш, ама да ти кажа...Да ти се бави с отговора и да повтаряш какво се написал не е "ОК"..В такъв смисъл, че не те харесва като нещо повече.. Даже я дразниш и е била достатъчно търпелива с теб (все още не знам защо).. та това писва и накрая ти го е казала и ти е сложила игнора.. Един вид си бил много настоятелен да си пишете и си започнал да я плашиш..Ис дат клиър инаф?
ПС - Ако па си и 3-4-5-6-7-8-9 и нагоре години по-голям я плашиш двойно :-)
Е нямах предвид, че пиша същото :D Добре, както и да е. Може да се локва темата.
Не бе пич темета си я бива ..ПС - Някой да преведе загглавието
Какво е правеж, някой ще ме светне ли?
BlueFace
03-09-2011, 10:02
Не мисля, че някой в тази тема знае какво е правеж, но авторе едно ще ти кажа: Момичето не ти се кефи, забрави я ;)
П.П. Иииибааасиии правежа 8-)
Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.
Аз си мисля, че е нещо като правист с изправен вървеж
XxNymphetaminexX
03-09-2011, 10:59
Оо познато. Някой да ми пише с първата секунда, в която влезна в скайпа и ако не отговоря, вместо да се усетят, продължават да пишат или повтарят. А като се почне със съобщения от сорта на "ехоо, тук ли си, къде изчезна, 'що не пишеш" супер дразнещо е...ужасно ! И аз съм се държала толерантно до един момент, лъгала съм, че ставам от компютъра заради еди какво си, само и само, за да не ми пишат, а аз да не ставам груба, ама в момента, в който си проличи, че съм на компютъра пак се почва..веднага...Толкова е смотано..Та затова и аз неведнъж съм се изнервяла и съм блоквала, независимо колко добре съм се опитвала да се държа преди това.
++ :lol: .. подлудяващо е...
Модераторите в тоя форум имам чувството, че ги има само когато трябва да направят VOL. 942350835906635 на еди-коя-си безполезна тема и когато някой не се съгласи с жалкото им мнение.
XxNymphetaminexX
03-09-2011, 12:31
е .. изказа се... не могат по цял ден да висят на компютъра специално заради теб... като седнат ще ги махнат., ако толкова имаш зор пиши им в "модераторска помощ" ... те не могат да видят всичко в тоя форум..
Май само на първите коментатори им е ясно, какво означава думата "правеж", която няма да я намерите в нито един речник... и тъй като не искат да обяснят какво разбират под нея... обявявам ги за е гати и правежите... :D
Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..Хаха споко и на мен са ми го казвали 8-)няк'ви селски изразчета са това май
Абе ,правеж' означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия, когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
Сега стана ли ви ясно?
Всички, които написаха това за скайп, че някой настоява като ти пише, не знаят какво значи думата правеж!
Това, което описвате вие се нарича нахалство :?
Това, което цитирах(с леки промени) означава правеж!
И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.
Абе ,правеж' означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия, когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
И вече разбрах причината, макар че думата правеж не е точната дума за това, което ми каза тя.
Съответно и тя самата не е знаела значението на думата и я е употребила просто така. Така че предположенията за досаждането в скайп бяха уместни, независимо дали наистина това се е оказало причината.
DarkTemplar
03-09-2011, 22:21
Абе ,правеж' май означава,че се правиш на интересен или нещо от сорта,че си преструвка,нещо фалшиво... или някава гадна кривотия,може да ти го кажат и когато се мислиш за много велик и си с огромно самочувствиеи когато не искаш да направиш нещо и се дърпаш..
пфууу, най-после някой да зацепи...
тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 06:50
тегли майните на кифлата и я пращай да пасе, пък ако ще да те обяви за твареж, долняк, тиняк и квото друго се сети.
Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/
ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх
DevilWish
03-10-2011, 07:04
Определено е много гадно нqкои като ти пише постоянно.И да яжно и тя не е знаела какжо значи думата или пък знае ама просто не е искала да ти каже право в очите изчезни пречиш ми.
Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.
DevilWish
03-10-2011, 08:18
Добре е, хора, предлагам ви следното: прочетете всеки мой пост и прочетете какво съм написал, ама се съсредоточете. Казах ви, че това, където съм писал, че често съм и писал, не е причината и няма и да бъде никога. Вие тука като развален грамофон повтаряте едно и също.
Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 08:22
Виж кво преди не ти е казала ни6то, за6тото се е сдържала, но в определен момент чашата прелива и тя търси лесния начин = блокаж.
Така е! И това,че ти си мислиш,че не е за това,не значи ,че е така : )) .. Напротив ... ; )
DarkTemplar
03-10-2011, 08:36
Ъмм.. да не мислиш,че на кифлата и е супер приятно да и пишат примерно "здравееей" /няма отг/ след 3-4 мин. "тук ли сиии" /няма отговор/ след още 2-3 "ехоо,що не пишешшш" ... /няма отговор/
ей така като ми почнат и полудявам ....иде ми такива майни да им тегляя ;хх
Грам не го оправдавам - ако се е осрал, са го наредили. Пък и да не се е осрал, предвид реакцията й, няма кво да се пъне повече.
А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 08:54
А тва да се опитваш да анализираш женското поведение (особено в тийн възраст) си е жива загуба на време.
О .. има нещо такова.. почти невъзможно е.. И обикновено излиза това,което най-малко очакваш ... :D
Казах ви да четете, ама вие все още се правите на умни и ми раздавате някакви неверни теории.
Да поясня, не е заради това, което всички скайп хейтъри описахте! Съвсем друга е причината! И за това и ви казвам, че е невъзможно за това, че и пиша много да ме блокира. Тя е директна, и ако искаше да не и пиша щеше да ми каже.
С какви хора пиша тука, че толкова трудно разбирате всичко. Пф...
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 09:07
Да поясня, не е заради това, което всички скайп хейтъри описахте! Съвсем друга е причината! И за това и ви казвам, че е невъзможно за това, че и пиша много да ме блокира. Тя е директна, и ако искаше да не и пиша щеше да ми каже.
правеж... :lol: нннеее бъзикам се ...
разбираме те... просто и това е част от причината ... повярвай... ; ))
пишеш с хора,които се мъчат да ти помогнат,а ти ги плюеш,защото не чуваш това,което искаш да чуеш .. ;)
DarkTemplar
03-10-2011, 09:20
пишеш с хора,които се мъчат да ти помогнат,а ти ги плюеш,защото не чуваш това,което искаш да чуеш .. ;)
правежна история... :D
PyCoKoCkA93
03-10-2011, 15:25
Какви са тези твоите приятелки със селски манталитет и диалект?Откъде подяволите измислиха думата "ПРАВЕЖ"? :D Бих им казала,че и те са същите ПРАВЕЖНИ боклуци и бих им теглила една пу*ка майна :D :D :D
Базикам се...Просто оставяш грешно впечатление у хората..Корегирай се :D
правеж... :lol: нннеее бъзикам се ...
разбираме те... просто и това е част от причината ... повярвай... ; ))
Не, пиша с хора, които не четат постовете ми. Колко ще ми опявате за тая тъпа причина и аз колко пъти трябва да кажа, че разбрах причината, и не е това? Тази причина можете да си я избиете от главата в моя случай, няма смисъл да ми казвате колко е дразнещо. Знам, че е дразнещо, но пак повтарям, вече разбрах причината ОТ-ДО и няма нищо общо с това, което толкова упорито ми повтаряте.
Някой модератор може да локва темата, че стана спор!
ArrowsOfDeath
03-11-2011, 08:12
Щом казваш.