View Full Version : Исках да споделя...
"Не искам всеки път, когато затварям телефона, да ми се изреждат "обичам те , липсваш ми , да знаеш, че не мога да живея без теб, целувки"-в такава последователност, с малки интервали от време , за да мога и аз да кажа " и аз теб, и ти на мен, целувки и на теб " и чак тогава да затворим телефоните....Тези думи нямат вече за мен онази магия, те за мен са просто думите , които ако не кажа , ще последва второ обаждане ,за да ми бъдат казани. Задушава ме всичко това... побърквам се , искам те да излизат от устата ми, когато имам нужда да го кажа, а не когато съм задължена...НЕ МОЖЕ ЛИ просто да приключим разговора с едно "чао, до после" , за да може когато чуя "обичам те" просто без да зная, да ми стане приятно ?! " Искам да крещя за куп неща, които ме дразнят в последно време в моя приятел...Не е само това.. Зная , че мн сега ще кажат "коя не си мечтае за тези думи всеки път? " ---АЗ... Идват ми в повечее... и нз как да се контролирам , за да не избухна някой път....
Щом усещаш,че тези думи са един вид задължение значи връзката ти не отива на добре.Пробвайте да разнообразите нещо,говорете,споделайте си повече иначе в скоро време ще стане съвсем непоносимо...ако вече не е твърде късно ;)
Знам , че е така и не искам да си провалям връзката, заради това .. хах това е недопустимо....
Най-лошото е , че когато има дразги помежду ни, аз се отдръпвам, сякаш се дистанцирам за известно време, а още по-лошо е , че около мен има човек, който малко или много ми допада, и в такива моменти ме е страх да не направя някоя глупост
ами кажи му ,че искаш да му ги кажеш тези думички наживо или му казвай "добре ,трябва да затварям"!има хора ,които постоянно повтарят "обичам те "за щяло и нещяло в повечето случаи в неподходящ момент
ThunderStyle
03-09-2011, 16:20
Добре, за теб тези думи вече може да нямат "онази магия", но щом той го прави, угаждай му! Явно при него "магията" не си е отишла, и това му помага да спи по-добре нощем :) Щом има нужда да ти ги казва, нека! Няма да се осетиш кога тези думи ще започнат да ти липсват... аз лично бих дал всичко да заспивам след разговор завършил с тези думи....
угоди му бла бла бла
глупости
авторке така като ти чета постовете си мисля,че и ти всъщност не знаеш или по точно не си сигурна какво изпитваш към настоящия ти приятел,а също и към другото момче.Може би не искаш да прекратиш тази връзка,защото не си сигурна какво може да се получи с другия?
Разсъждавам в този ред на мисли и може би има нещо вярно,ако не е така ме извини.
Съвета ми е-послушай сърцето си,не разума ;)
Добре, за теб тези думи вече може да нямат "онази магия", но щом той го прави, угаждай му! Явно при него "магията" не си е отишла, и това му помага да спи по-добре нощем :) Щом има нужда да ти ги казва, нека! Няма да се осетиш кога тези думи ще започнат да ти липсват... аз лично бих дал всичко да заспивам след разговор завършил с тези думи....
Да, не мога да отрека, че е хубаво да заспивам след тези думи, но представете си , ние сме заедно по цял ден, ако не- се чуваме честичко... и всеки път едно и също... Аз му угаждам, казвам ги ... но когато не съм в настроение ( напоследък често се случва), ставам много раздразнителна...Сама не мога да си помогна .. до такъв извод съм стигнала до сега за всичко..... което е лошо
угоди му бла бла бла
глупости
авторке така като ти чета постовете си мисля,че и ти всъщност не знаеш или по точно не си сигурна какво изпитваш към настоящия ти приятел,а също и към другото момче.Може би не искаш да прекратиш тази връзка,защото не си сигурна какво може да се получи с другия?
Разсъждавам в този ред на мисли и може би има нещо вярно,ако не е така ме извини.
Съвета ми е-послушай сърцето си,не разума ;)
Тук си прав/а , от известно време все едно съм в някаква черна дупка и не виждам изход, като причините са комплексни и предимно лични. Страхувам се , че еднообразието от известно време, насочва мислите ми към другия...към когото нямам серизони намерения ..все още
VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 17:12
Като не си щастлива вече с него,кажи му,че късатe.
Тук си прав/а
Прав ;)
Вземи подреди приоритетите си и реши какво наистина искаш и какво би те направила щастлива.Няма смисъл да подхранваш някаква илюзия :)
Като не си щастлива вече с него,кажи му,че късатe.
Ако беше толкова просто мислиш ли,че щеше да пуска тема?
VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 17:27
Sh@d0w
Разни хора,разни идеали..
За някой лесно,за други трудно.
НO,ако не е щастлива с него вече,НЯМА смисъл да се мъчи.
а3 лично,бих му казала..
Няма смисъл да го лъже.
Канадците са меки китки.
Абсолютно съм съгласен.
VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 19:15
Канадците са меки китки.
ЩО за глупости..... :lol:
Както винаги..
NomNomNom
03-09-2011, 19:38
Канадците са меки китки.
ЩО за глупости..... :lol:
Както винаги..
Гледай Саут парк .
Даже и не прочетох темата , соз , канадците ми привлякоха цъкито.
mrazqkindergarten
03-09-2011, 20:15
Баси проблемите, майна, аз си мечтая да има такъв човек в живота ми. ;)
Що пък да тези думи да не значат нищо за теб, авторке? Човек кога прави избора си, когато каже "аз ще поема по този път" или когато поеме по пътя? Доста зряло се опитвате да мислите тук, но какво става с едно бебе, когато се опита да обуе обувките на баща си? :Р
Всичко с времето си.
djipsito
03-09-2011, 21:23
Кво й се чудите що така, що иначе ?
Тези думи изричани толкова често така се изтъркват, звучат като "здрасти", задушаващо е, губи се тръпката, а на него може и навик да му е станало вече от толкова повтаряне...
За всяко нещо трябва да има баланс...
Авторке, не се притеснявай да му кажеш, че няма нужда всеки път да ти го казва. Бъди тактична, да не вземе да те разбере погрешно...
Ако пък не искаш да му го кажеш, намери си някво занимание или хоби, за да прекарваш известно време без него, да видиш дали ще почне да ти липсва и т.н...
VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 06:24
Дъщерята на umri,nomnomnom се изказа. :lol:
То ,където е умри,там е и дъщеря му... 8-)
DevilWish
03-10-2011, 07:23
Аз също съм като твоя приятел. С бижшия ми бях 3 години и не спряхме това да си го казваме при ЖСЕКИ разгожор горе-долу всеки смс и никой не се оплакваше напротив това ни радваше.Не си представям, че щях да мога да заспя без да чуя тези думи.
XxNymphetaminexX
03-10-2011, 07:30
Всеки необвързан (и много обвързани) си мечтаят за такова мило момче.. ти ся .,.. ;хх се оплакваш ;х :-o
Дъщерята на umri,nomnomnom се изказа. :lol:
То ,където е умри,там е и дъщеря му... 8-)
Ква е тая ракия дет си пила, ма? Искам и аз. Плащам в натура за едно бъчвенце.
Аз също съм като твоя приятел. С бижшия ми бях 3 години и не спряхме това да си го казваме при ЖСЕКИ разгожор горе-долу всеки смс и никой не се оплакваше напротив това ни радваше.Не си представям, че щях да мога да заспя без да чуя тези думи.
Той ти е бил първият сериозен приятел. Не си му пускала поне 2 години. Ти си го зарязала, и то с най-умрелия лаф - да си останете приятели, или че се е изгубила тръпката. Кажи ми че бъркам, кажи ми.
PyCoKoCkA93
03-10-2011, 15:01
Просто вместо да обясняваш тези неща на нас така спокойно,ги кажи на него...Проведи един разговор,но му изясни всичко,както го чувстваш,за да не излезнеш като безчувствена ку*ка в неговите очи...Понякога е необходимо да даваш воля на емоциите си,вместо да ги подтискаш..Това те убива...Говори,вместо да таиш в себе си...Ще е много по-добре и за теб и за него и за връзката ви,ако проведете честен и откровен разговор,вместо да му угаждаш и да се чувстваш задължена да казваш неща,които не чувстваш в момента... :)
HapkoMaH
03-10-2011, 17:49
еми поговори с него по тази тема :)