View Full Version : Скъсан презерватив
BlackCross
03-09-2011, 16:20
Преди 3 дена правих секс ,но презерватива се скъса след 2 часа направихме тест и беше отрицателен ,но все още ме притеснява може ли да е показало грешно или теста е бил твърде рано. Тя беше девствена аз я отворих ,но на нея са и казвали ,че първият път не може да се забременее ,моля за съвети...
На теста разчитай след 2 седмици, в случая трябваше да вземе ескапел
BlackCross
03-09-2011, 16:25
Днес е третия ден май вече не може с ескапел...
бременна е :D поздравления ,ще ставаш татко на 15 :grin:
BlackCross
03-09-2011, 16:38
Трябва да я питам ,но ако има нещо общо с цикъла май в петък свърши (не ги разбирам много тези работи) и ако е бременна какво ще се прави?
На 16 съм скоро ще стана на 17...
kremen4eto
03-09-2011, 16:43
Трябва да я питам ,но ако има нещо общо с цикъла май в петък свърши (не ги разбирам много тези работи) и ако е бременна какво ще се прави?
На 16 съм скоро ще стана на 17...
Ти си глупаво дете. По-точно - необразовано все още. Правиш секс, а не знаеш какво общо има менструацията със забременяването???
BlackCross
03-09-2011, 16:44
Нищо ново...
BlackCross
03-09-2011, 16:46
Аз знам ,че винаги може... просто са и казали глупости. Сега само аборт ли може да се направи?
За момента няма какво друго да направиш освен да чакаш 2 седмици за да направи теста, кофти ама трябва да устискаш, и споко шанса е 50/50.
kremen4eto
03-09-2011, 16:47
Сега само аборт ли може да се направи?
Ако е бременна, да.
ScarletBite
03-09-2011, 16:50
Окей, що, вместо тест, не си купихте Ескапел? От чий болен мозък излезе тази невероятна теория, че два часа след секс може да настъпи бременност, че и в урината да се отрази? Ох, ох, ооох...
Тичай сега до аптеката и й вземи едно хапче. Късно е, ама може и да има някакъв шанс да оправите нещата. По принцип хапчето е до 72 часа след секс, което са баш 3 дни.
Аборт, аборт, ама... После, след години, ще си спомняте. И, ако имате съвест, един ден ще ви загризе.
Ти си G, хм? Поздрав! (http://www.youtube.com/watch?v=C5f9-b-Zfnw)
BlackCross
03-09-2011, 16:55
Долу горе на каква цена е ескапела?
ScarletBite
03-09-2011, 16:56
30 лв някъде.
Ако нямаш пари, поискай от родителите си. По-добре малко унижение и крясъци, отколкото бременност.
BlackCross
03-09-2011, 17:08
Мина над 90 часа много късно се сетих да пиша... #-o
28лв и 80ст, до скоро си пазех кутийката някъде из бюрото
ScarletBite
03-09-2011, 17:12
На твое място бих пила дори след 90 часа. Все пак си остава някаква надеждичка да подейства...
Не! Вече е късно да подейства,няма смисъл момичето допълнително да си съсипва организма.Изчакайте необходимото време и направете тест.
+1
Eйййй, модераторката, какви ги дрънкаш за аборт?? Знаеш ли, че тая дума би се сторила по-лоша и от смърт за някой??? Ако наистина в петък и е свършил цикъла, то в сряда няма голяма опасност (ако не си свършвал в нея, макар че и тогава пак е минимална)... Успокой се и чакай, времето ще покаже!
Ти не каза най-важното дали си свършил в презерватива !
kalpazanka
03-09-2011, 18:09
Eйййй, модераторката, какви ги дрънкаш за аборт?? Знаеш ли, че тая дума би се сторила по-лоша и от смърт за някой??? Ако наистина в петък и е свършил цикъла, то в сряда няма голяма опасност (ако не си свършвал в нея, макар че и тогава пак е минимална)... Успокой се и чакай, времето ще покаже!
Как изчисли, че няма опасност? Овулацията ли й сметна или й водиш календарче?
Ако беше толкова лесно забременяването, нямаше да има хора с месеци да се опитват, и толкова много инвитро клиники. Най-важно е да не свършваш вътре (макар че винаги има риск, за най-големите каръци).
kalpazanka
03-09-2011, 18:14
Проблемът с ин витрото се преекспонира. Да не говорим че тук се намесват автоимунни заболявания, генетични, възпалителни и състояния от глупости, като например че бялото течение е нормално. Ми те тези тръби имат предел на издръжливост. Да не говорим, че причина за стерилитет може да е и дефект в лутеална фаза.
Тези локуми за ин витро-то точно при мен не минават.
Как изчисли, че няма опасност? Овулацията ли й сметна или й водиш календарче?
Щом и е свършило в петък, риска да е точно днес в сряда е малък (10 дена цикъл...). Календарче не и водя, благодаря, че попита.
kalpazanka
03-09-2011, 18:25
Колко дни е месечният й цикъл?
BlackCross
03-09-2011, 18:30
От събота-неделя до петък ,а ние го направихме в неделя...
kalpazanka
03-09-2011, 18:31
Питам втори път- колко е месечният й цикъл?
kalpazanka
03-09-2011, 18:49
Няма да си трясна главата. Ще го гавря. Не ме бърка да си копи-пействам въпроса. Като му полазя стабилно по нервите, следващият път ще почне да ползва и горната глава.
TheGirlNextDoor
03-09-2011, 19:04
Ти свърши ли в нея?Ако и е свършило петък в неделя няма как да е в овулация.....няма да коментирам,че ти дори не знaеш какво е това или че сте правили тест 2 часа след секса ;X
И викаш, че скоро ще станеш на 17, а? Моят приятел е на 17 и съм се погрижила да е достатъчно информиран... [-( Защото аз не бих си направила труда да правя секс с някого, който си няма и представа какво представлява цикълът - най-малко! :? :?
Странно..как се доверяват тия момичета...
По темата: :smt006 Айде наздраве! Не мисля, че е станала беля, защото филми често има, успех!
И викаш, че скоро ще станеш на 17, а? Моят приятел е на 17 и съм се погрижила да е достатъчно информиран... [-( Защото аз не бих си направила труда да правя секс с някого, който си няма и представа какво представлява цикълът - най-малко! :?..От аватара му си личи колко е "голям"...
BlackCross
03-10-2011, 03:02
Според мен темата трябва да се заключи и наистина трябва да се информирам за тези работи... Благодаря отново... След 2 седмици ще направим теста отново...
Според мен темата трябва да се заключи и наистина трябва да се информирам за тези работи... Благодаря отново... След 2 седмици ще направим теста отново...
Няма нужда темата да се затваря,нали след 2 седмици след теста ще трябва да пишеш. Форума ли ще спамиш с теми?