View Full Version : Защо на момичетата им правим компромис :D
maksimal
03-09-2011, 17:36
Защо винаги когато видим по улиците или по снимки 2 момичета да се държат за ръка или да са се прегърнали или пък да се целунат (което е нормално в наше време), го смятаме за нормално, а ако две момчета направят нещо такова веднага ще ги помислят за гейове :D
xareswaDUPETApraskowki
03-09-2011, 17:38
Някакси така е прието. Защо да не би да си тръгнал да се целуваш с някое момче ? :shock: Иначе чесно да ти кажа нали на нас ни харесва, пък и изглежда красиво. 8)
ScarletBite
03-09-2011, 17:38
Щото е нормално ние да сме по-любвеобилни и лигави.
Защото всички мъже искаме с 2 наведнъж, всеки наш компромис е надежда :D
maksimal
03-09-2011, 17:42
Защо да не би да си тръгнал да се целуваш с някое момче ? НЕ!!! просто ми е любопитно :D
Ми незнам.. така е прието 8-) Както при вас - хвалите се помежду си кой коя е нае*ал и колко са му бройките и това ви вдига самочувствието, а при момичетата - ако спят с повече момчета, се смятат за ку*ви, мастии и т.н.
Biskfitka
03-09-2011, 18:01
За мен две момичета да се целуват-сексиии ;д
Две момчета- :shock: :?
WaterLilly
03-09-2011, 18:08
Защото е женствено да показваш чувства, а не е мъжествено.
malkasladkaku4ka
03-09-2011, 18:09
Абе не ми се струва особено красиво да си бъркат до сливиците,че и да се снимат,но както и да е.Двоен стандарт.Както е с бройките.
Подкрепям ! \:D/
mimsssssss
03-09-2011, 18:10
тва е само в бг... в Гърция или Италия примерно е нормслно момчета да се прегърнат наплощада или да се целунат по бузите за поздрав...
whitediamond
03-09-2011, 18:21
Щот така е прието. А и мъжете много обичате да нахраните някоя хубава жена/девойка,че била долна к*рва. Мъжете се храните на педал/гей и там подобни ,при жените к*рва.
А защо тема на която са водени хиляди дискусии, е все още отключена?
maksimal
03-09-2011, 19:09
а защо все още наивен и противен потребител като този не е баннат :?
atanasovaa
03-09-2011, 19:18
а защо все още наивен и противен потребител като този не е баннат :?
A защо повечето (да не са всички) се мислите за много важни и начетени?
maksimal
03-09-2011, 19:24
Не ме занимавай с глупости бе! :grin:
Защо водата е мокра ?
Защо слънцето свети ?
ForzaFelipe
03-09-2011, 19:36
Защо водата е мокра ?
Защо слънцето свети ?
Защо?????
Абе жените са по любвеобилни,мъжете трябва да са по твърди.
И виж,ние за това им викаме "нежния пол" ;)
mecho8888
03-09-2011, 20:37
щот при жените е сладко, а при мъжете пед...стко
много ми харесва една нова тенденция - като се срещна с някое момиче се целуваме и прегръщаме по приятелски
scarlett8
03-09-2011, 20:47
Вие сте си виновни.Още един пример- защо като едно момиче ( изключвам злобните мастии! ) види друго красиво момиче си признава,че е красива,а момчетата като видят някои красив от своя пол го наричат педерас? Е вие сте си виновни,че се правите на големите мъжкари.
А иначе защо да е нова тенденция да се прегръщат момче и момиче приятели?От край време прегръщам приятелите си и не виждам нищо лошо. :)
Falashk0
03-09-2011, 20:52
Защото всички мъже искаме с 2 наведнъж, всеки наш компромис е надежда :D +1 \:D/
DarkTemplar
03-09-2011, 21:49
scarlett8, има разлика между красив мъж и поредния метросексуален селянин с бицепс колкото на момиченце в 3 клас. Доста различни неща са. Суетата при инстинските мъже не е толкова на почит, особено като се отнася за външен вид.
Темата е дъвкана прекалено много.
DevilWish
03-10-2011, 07:54
В Белгия всички като се видят и три целувки по бузите мъjе с мъjе също.
kstanishev
03-13-2011, 18:48
все едно да търсиш отговор на въпроса защо момичетата не могат да идат самички до WC-то
Защо винаги когато видим по улиците или по снимки 2 момичета да се държат за ръка или да са се прегърнали или пък да се целунат (което е нормално в наше време), го смятаме за нормално, а ако две момчета направят нещо такова веднага ще ги помислят за гейове :D
Бъди от тия хора тогава, които ще разчупят оковите ;)
DarkTemplar
03-13-2011, 19:04
В тоя свят на жените са им простени повече неща, примирете се.
Защото прието или не, жените са нежния пол и независимо дали са красиви, си пасват с двата пола, докато да видиш мъже хомосексуалисти не е приятна гледка.
Най-правилното си е неоспоримо привличането от противоположни полове, но природата не те пита като те създава.
confidence
03-13-2011, 19:17
защото когато едно момче спи с 10 момичета е големия мачо.. а ,когато едно момиче спи с 10 момчета е най-голямата к***а.. живота не е честен брато..
anonymous708973
03-13-2011, 19:19
все едно да търсиш отговор на въпроса защо момичетата не могат да идат самички до WC-то
Хаха, днес точно обяснявах на 2 момчета как не обичам да ходя с приятелка до тоалетна. Те ме изгледаха странно-впечатлени и ми стиснаха ръката :lol:
Иначе традицията не е нова. Винаги прегръщам приятели от мъжки пол. Някои ме вдигат във въздуха за малко 8-)
защото когато едно момче спи с 10 момичета е големия мачо.. а ,когато едно момиче спи с 10 момчета е най-голямата к***а.. живота не е честен брато..
Защото ние вършим цялата работа, за вас остава 2 крака да крепите :D
danibebi
03-13-2011, 20:39
А защо, за момчетата е чест да спят с много момичета и се хвалят с това.. а ако момиче спи с много момчета я определят за к***а ?? :D
Extremescream
03-13-2011, 20:42
На мен не ми е странно, ако двама мъже се целунат. Какво толкоз- харесали са се хората.
Дори имам един приятел, с който си обсъждаме разни мъже и дружно точим лиги по тях. :D
авторе, ощетен ли се чустваш?
Сички момичета пишат че това е нормално :) ебати не чесната работа :razz: въпреки че и аз мисля че в други държави не е чак толкова фрапиращо да видиш 2 момчета който са двойка
mecho8888
03-14-2011, 01:25
А защо, за момчетата е чест да спят с много момичета и се хвалят с това.. а ако момиче спи с много момчета я определят за к***а ?? :D
това само простак може да го каже и да тръгне да реже клоните на които седят мъжките примати
В тоя свят на жените са им простени повече неща, примирете се.
голяма грешка бате 8-)
kstanishev
03-14-2011, 07:19
Хаха, днес точно обяснявах на 2 момчета как не обичам да ходя с приятелка до тоалетна. Те ме изгледаха странно-впечатлени и ми стиснаха ръката :lol:
Иначе традицията не е нова. Винаги прегръщам приятели от мъжки пол. Някои ме вдигат във въздуха за малко 8-)
Странни неща си обяснявате с момчетата :D Но като израства, човек си сменя мнението постоянно. Като порастнеш и ходите на разни приеми или ресторанти, ще взимаш приятелките да си клюкарствате кой е по-сладък :D
Относно вдигането... като ти гледам габаритите, сигурно нямат проблем да те разнасят като новобранец в казарма - лично оръжие (на рамо).
rtpghhfcz
03-14-2011, 07:37
Някакси така е прието. Защо да не би да си тръгнал да се целуваш с някое момче ? :shock: Иначе чесно да ти кажа нали на нас ни харесва, пък и изглежда красиво. 8)
За да се правите на интересни, а не защото било красиво
По същата причина, поради която момчетата чакат момичетата с месеци за полова връзка. Т.е. докато ние бихме спали с първата хубавица, вие сте точно обратното, и ако едно момиче спи с 10 момчета, вече се определя за курва. Ако вие бяхте като нас, такова понятие курва изобщо нямаше да съществува.
anonymous708973
03-14-2011, 13:46
Странни неща си обяснявате с момчетата :D Но като израства, човек си сменя мнението постоянно. Като порастнеш и ходите на разни приеми или ресторанти, ще взимаш приятелките да си клюкарствате кой е по-сладък :D
Относно вдигането... като ти гледам габаритите, сигурно нямат проблем да те разнасят като новобранец в казарма - лично оръжие (на рамо).
Не съм толкова малка, че да не обсъждам момчетата 8-) И бая отдавна си ходя по ресторанти. Ама е безкрайно глупаво - седи си едното момиче в кабинката и си върши работата и си говори с другото, което я чака пред вратата :lol:
Иначе... не е като да съм кой знае коооолко слабичка, но да, определено нямат проблем да ме носят като чувал с картофи наоколо :lol:
е ти да не би да искаш и ти да се държиш за ръка с някое момче ?? :D
по темата: би трябвало да ви кефи ... незнам ... пък като не искате не правете компромиси .ваша си работа :-)
trackmaniafan12
03-16-2011, 19:30
По същата причина, поради която момчетата чакат момичетата с месеци за полова връзка. Т.е. докато ние бихме спали с първата хубавица, вие сте точно обратното, и ако едно момиче спи с 10 момчета, вече се определя за к***а. Ако вие бяхте като нас, такова понятие к***а изобщо нямаше да съществува.
един пич го беше обяснил много добре - ако един ключ отключва много ключалки, е полезен ключ. ако една ключалка се отключва от много ключове - е лайняна ключалка ;]
krem4et0
03-17-2011, 12:53
На мен и това ми е гадно и гнусно.
И аз си ходя до тоалетната сама, без приятелки. Там е лично и интимно място.
Всеки го приема различно. Просто момичетата са си по лигави. Това да прегърнеш приятел (момче) не е нищо срамно, зависи как го приемат другите. Аз например с моя приятел! (да не си помислите друго.. ), се лигавим постоянно, даже ако мога да бъда честен съм го целувал по бузата, а веднъж когато играхме на риск,(еди си там кво) трябваше и по устата...Както каза веднъж татко "Във всеки мъж има нещо женско, и във всяка жена - нещо мъжко" И така трябва да е. Неможе да си 100% мъж/жена.
Както казаха по-нагоре " Само в България е така"
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО СТАВА - Все още държим рекорда за най-млада майка, и то каква :D :D
Защото можем да се заключим в тоалетната и тогава кой ще ни помогне да излезем :lol: :lol: :lol:
P.S. аз не съм се заключвала все още :D
щот така са ни промили мозъците.
xinfamous
03-17-2011, 21:43
Абе не ми се струва особено красиво да си бъркат до сливиците,че и да се снимат,но както и да е.Двоен стандарт.Както е с бройките.
До сега не съм виждал на снимка момичета да си бъркат до сливиците чак..ама знам ли.
Защото е женствено да показваш чувства, а не е мъжествено.
..
много е вярно това за италия, даже мога да кажа, че там е задължително независимо от пола или дали се познавате отдавна или сега се запознавате-прегръщат се и се целуват. по темата- аз лично съм момиче и направо мога да повърна като видя момичета да се държат по този начин, просто защото ми изглежда просташко, е това не означава, че не съм склонна на тройка, но това е различно, защото няма да го правя на средата на улицата. а момче ако видя да се държи така с друго момче :-o ужасТ отвратително е наистина
qgodinka
03-18-2011, 12:16
а защо сменяте темата?
много е вярно това за италия, даже мога да кажа, че там е задължително независимо от пола или дали се познавате отдавна или сега се запознавате-прегръщат се и се целуват. по темата- аз лично съм момиче и направо мога да повърна като видя момичета да се държат по този начин, просто защото ми изглежда просташко, е това не означава, че не съм склонна на тройка, но това е различно, защото няма да го правя на средата на улицата. а момче ако видя да се държи така с друго момче :-o ужасТ отвратително е наистина
Това до някаква степен означава ,че си повърхностен човек.
Всички сме хора, 2 очи, 2 оши !
pitbullxx
03-18-2011, 16:04
Две момичета да се целуват-секси ;д
Две момчета да се целуват- ОТВРАТ :? :lol:
Две момичета да се целуват-секси ;д
Две момчета да се целуват- ОТВРАТ :? :lol:
Зависи в коя релса си :D
secretsexyboy
03-18-2011, 17:17
За момичетата си е по-нормално, а ще ти е кеф ли да видиш двама негра да се мляскат?! :shock:
За момичетата си е по-нормално, а ще ти е кеф ли да видиш двама негра да се мляскат?! :shock:
Едвали ще ми хареса :D Абе ако видя 2 котета да си разменят ласки, бих вдигнал самолета :D
щото ние сме по-нежния пол..... а и в БГ е прието явно....но честно по добре е две момичета отколкото две момчиета...... 8)
anonymous708973
03-21-2011, 10:40
Преди да критикуваш, се научи да пишеш - двама негра?! :shock: Ти от Марс ли си ? Българин ли си?!
Нямам нищо против да се мляскат както и колкото си искат. Да, мъже са се целували и опипвали пред мен и погнусата ми дойде от факта, не че са мъже, а че бяха пияни 40+ годишни германци, които още малко щяха да се награбят насред най-големия площад в Мюнхен.
Щот лесбийките сме по-яки. Точно, кратко и ясно.
+
Аз пък нямам проблем като видя момче да целува момче... :)
Но пък не мога и да отрека, че е много по-сладко да видиш 2 момичета да се държат за ръце или да се целуват :oops:
....Който както си го приема..
DarkTemplar
03-23-2011, 18:22
Мда, затова повечето приличате на момчета.
dontcare
04-04-2011, 18:12
Ми не знам..и аз съм се замисляла
може би щото така е прието
:D
naQkataRaota
04-05-2011, 17:31
Въпрос на разбирания. Ако едно нещо не вреди на никого, няма нищо лошо в него
Аз лично извръщам мн поглед като видя двама мъже да се мляскат и пипат, въпреки че съм силно за равенство на гейове и лезбийки в обществото. Харесвам си женско просто
miminko написа:
Gr0zDan0v
04-05-2011, 21:44
тва е само в бг... в Гърция или Италия примерно е нормслно момчета да се прегърнат наплощада или да се целунат по бузите за поздрав...
+1
DqVoLsKoJeLaNiE
04-06-2011, 07:39
Зависи в какви граници. :) Но определено целувките и т.н. при момичета се толерират повече. Може би защото наисти сме по-любвеобвилни или .. не знам.
И не смятам, че има нещо лошо в това. :)
Lorchity
04-06-2011, 08:33
Вярно е, аз като бях в Италия с няколко приятели и едно момче поиска да целуне един от въпросните приятели, по бузката де, и той нашия се дръпна. И то беше много смешно, защото оня другия му стана едно неудобно и малко тъжно даже... :lol:
По темата : На мен ми е много тъпо като се целуват и се снимат във Фейсбук и някакви такива. Смешно е леко, не знам :D
а защо момчета, които чукат момичета за бройката им викат пичове, а момичета, които спят с много момчета са курви? а?
mustangmaniak2010
04-07-2011, 13:14
а защо момчета, които чукат момичета за бройката им викат пичове, а момичета, които спят с много момчета са к**ви? а?
Защото мойто момиче един катинар, който може да бъде отключен от много ключове е скапан катинар, а ключ, който може много катинари да отключи е ЗЛАТЕН КЛЮЧ! :-P
Един катинар, който може да бъде отключен от много ключове е скапан катинар, а ключ, който може много катинари да отключи е ЗЛАТЕН КЛЮЧ! :-P :razz: :razz: :razz: аа край тва си го слагам в подписа :razz: