Влез

View Full Version : В скайпа

Seleth
03-09-2011, 18:43
Какво да пиша на момиче в скайп за да разбере че я харесвам като тема на разговор имам предвид?

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 18:47
Действай очи в очи.

Seleth
03-09-2011, 19:00
правя го,но искам и в скайпа :)

fenastz
03-09-2011, 19:18
Напиши й:

zdrastiiii
hodila li si v (произволно кафене)

и от там нататъка следва да я поканиш

BlueFace
03-09-2011, 20:32
Ами докато си чатите и прави леки намеци, комплименти. Ти трябва да си намериш тема на разговор....Нямаш ли сбствен мозък? :?

П.П. Internet romance = fail...

FuckedUp
03-09-2011, 21:03
Ами докато си чатите и прави леки намеци, комплименти. Ти трябва да си намериш тема на разговор....Нямаш ли сбствен мозък? :?

Long distance relationships 2, цитирам те :D

MilenMns
03-09-2011, 21:31
Като и направиш някой и друг комплимент и я поканиш да се видите , ако е умна може би ще се досети че имаш някакъв инт/симпатия към нея. В скайп не става нищо - фейс 2 фейс :)

MaGuSs
03-09-2011, 22:33
Като и направиш някой и друг комплимент и я поканиш да се видите , ако е умна може би ще се досети че имаш някакъв инт/симпатия към нея. В скайп не става нищо - фейс 2 фейс :)

Аз имах подобен случай-умна,досетлива,красива,пис ли сме си 2 седмици,закачки туй-онуй,поканих я да се видим,съгласи се,чаках я - не дойде и се отказах...

w0sh
03-09-2011, 22:34
Говорете си за бъдещите ви деца.

MaGuSs
03-09-2011, 22:37
1.Хари
2.Борис
3.Иван
4.Драгомир
5.Ивана
6.Григорий
7.Валя
8.Жуан
9.Сезо
10.Марийка
11.Светла
12.Ирин
13.Дончо
14.Делянчо
15.Кристиянчо
16.Августинчо
17.Марина
18.Яна

И повече здраве му кажи :)

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 07:10

+ :D

DevilWish
03-10-2011, 07:11
Indeed

MaLkaTa_LaDy
03-10-2011, 07:31
-Кой харесваш? .. примерно
***Кого!!!
Е*ахти неграмотните...

lubomirky
03-10-2011, 07:34

слабо в скайп нищо да не става. т'ва, че ти или някой друг не може, не означава, че някой друг не може да го направи.

NomNomNom
03-10-2011, 09:58
-Кой харесваш? .. примерно
***Кого!!!
Е*ахти неграмотните...
**** Е*ах ти !

На всеки се случва.

VaMpiRKaTaaa
03-10-2011, 10:41
4.Драгомир
5.Ивана
6.Григорий
8.Жуан
9.Сезо12.Ирин
13.Дончо
14.Делянчо
16.Августинчо
И повече здраве му кажи :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 10:45
:lol: :lol: :lol: Толкова сте лоши по някога ;д

MilenMns
03-10-2011, 11:55

слабо в скайп нищо да не става. т'ва, че ти или някой друг не може, не означава, че някой друг не може да го направи.
Говоря по принцип не съм казал , че е невъзможно , а според мен как е по-добре и интересно :)

MilanowPz
03-10-2011, 13:02
pishi i za SEX :)

NomNomNom
03-10-2011, 13:23
за анален секс .

MaGuSs
03-10-2011, 15:03
за анален секс .
Да и го погали през монитора :lol: :lol: :lol:

PyCoKoCkA93
03-10-2011, 15:06
Ако искаш истински резултати,залагай на реалния,а не на виртуалния живот... :)

HapkoMaH
03-10-2011, 17:45
неможеш ли сам да измислиш няма ние да си пишем с нея а ТИ !

DarkTemplar
03-10-2011, 19:05
за анален секс .
Именно. 8)

StolenBliss
03-10-2011, 19:47

+1

StolenBliss
03-10-2011, 19:47

+1

Cucko0
03-10-2011, 20:07
кажи и ,че искаш да правите любов по скайпа и е твоя !! 8)

fen7asy
03-11-2011, 10:14
наистина по скайп нищо не става ;х .. уверявам те! по-добре всичко си и го кажи в очите!!!

Paramour
03-11-2011, 12:21
"Искаш ли да излезем днес/утре на кафе/кино двамата?" това ще й подскаже поне малко..
а ако не схване й кажи, че я харесваш в очите! /ако те е срам- ще си седиш сам ;д/

e3l4ito0
03-12-2011, 16:33
според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!! ами според мен първо й се харесай, па тогава вече мисли за по-задълбочени свалки :( аа отностно как може да и се харесаш ами ние момичетата мразим да се фукате без покритие и обичаме чувството за хумор не е нужно да опяваш много ако го имаш!!обичаме също да ни изслушват без отговори от рода на аха и.. това опознаване, както казах става по добре по скайп вече лице в лице ще си на по- горна фаза ..!! успех!! :-D надявам се да съм била полезна, а не обратното :-P

dydinka11
03-12-2011, 19:52

Мхм и теб като те режат к`во не става ! ПФхаха !Не ставало нищо аз пък мога да ти кажа че с гаджето ми отначало си пишехме в скайп нон стоп и сме заедно от почти половин година ... дали не става нищо !? БОЖЕ !

по темата : Ами намери си някаква тема,по която да говорите разсмей я забавлявай я ... после я покани на кафе .. сближете се поразпитай я има ли гадже кого харесва и т.н. .. но после според мен е по-добре да си директен а не да действаш с намеци !

areon4o
03-12-2011, 19:58
И аз подкрепям Дудинката защото не всички приемат намеците като теб и може да се чуства не сигорна от намеците .. имам предвит да не си мисли че се заблуждава :P

JoreBekama
03-13-2011, 02:29
MI pich direktno i kazvash che ot vsichkite ti 200 + abonata samo tq e ostanala na suho taka da go kaja i che nqma kak da ostavish taka neshtata che vse skoro shte imash nov abonat :P

MishoShamara
03-13-2011, 02:31
според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!! ами според мен първо й се харесай, па тогава вече мисли за по-задълбочени свалки :( аа отностно как може да и се харесаш ами ние момичетата мразим да се фукате без покритие и обичаме чувството за хумор не е нужно да опяваш много ако го имаш!!обичаме също да ни изслушват без отговори от рода на аха и.. това опознаване, както казах става по добре по скайп вече лице в лице ще си на по- горна фаза ..!! успех!! :-D надявам се да съм била полезна, а не обратното :-P

7 признака, чe героите от "Мечо Пух" употребяват забранени вещества:

1. На магарето Ийори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация. Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване. Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда. Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, постоянно скача и вика, никога не се уморява. Екстази.
5. Кристофър Робин може да разговаря с животните. Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладкото и има наистина безгранична фантазия. LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблеми. Дилър.

Прати ми телефона си на ЛС, да се разберем, кога ще консумираме любовта си.

BlueFace
03-13-2011, 08:40

Ти си на 13 (повече не ти давам). Половината от нещата, които написа са глупости... Skype sucks!! Няма значение дали е за първо запознанство или не. Когато няма връзка лице в лице хората си играждат един свой образ за човека, с който си чатят и в повечето случаи той не отговаря на истината. При обуването в реалността, лице в лице със събеседника ти можеш да видиш държанието му, реакциите му на казаните от теб неща...

Извод: Skype/ Facebook is bullshit!

eXxXciTeD
03-13-2011, 10:40
Покажи и, че си интересен, забавен, уважаваш себе си и си ценен. Покани я да излезете, ако си сторил първото, ще е заинтригувана.
1. Ако само си успял да я убедиш в това, а то не е така, тоест не си убеден в него, ще го усети от километри и гориш.
2. Ако просто и кажеш, че я харесваш по скайп, както си планирал внимателно, единственото, което ще последна е друга тема :grin:

e3l4ito0
03-13-2011, 12:48
амии точно тези признаци могат да заблудят всеки и съм на 15...!! защо да са глупости момчето каза,че иска по skype ??!!! аз пък искам нещо по- нетрадиционно, не както всички~ ~ аре на кафенце-- ВЕЧЕ Е ИЗТЪРКАНО БЕ ХОРА..!! искам да ти кажа, че момичето може да е отекчено от бройкаджии и да иска приятел, който ще се превърне в нещо повече......!! :booooomb:

osb0Rne
03-13-2011, 13:02
пробвай с любовна поезия, като братигнат пиши му ЛС, ще ти помогне

lixofana
03-13-2011, 13:08
Аз също съм на мнение, че е по-добре да се действа лице в лице, а не по skype. Да, няма нищо лошо да си пишете и по skype, но нека нещата не се изчерпват до това и повечето комуникация да бъде очи в очи. Просто я покани да излезете :)

Paramour
03-13-2011, 13:36
според мен точно в скайп става всичко, защото няма признаци на изнервеност или нощо от този род ...!!
точно тези 'признаци на изнервеност' са важни..
ако непрекъснато си чатите и станете гаджета по скайп, после ще сте толкова притеснени, че..
а и помисли: щом всичко става в скайп, преди, когато е нямало компютри как хората са показвали, че се харесват?
:( :?

e3l4ito0
03-13-2011, 14:48
ами няма да стават гаджета в skype имам предвид една вечер в skype, защото иначе всички теми са изчерпват..!! обаче помисли, че ако се опознаят първо без да са на живо ..няма после да има притеснение, защото си направил 1 впечатление...!! :x

Paramour
03-13-2011, 17:15
ами няма да стават гаджета в skype имам предвид една вечер в skype, защото иначе всички теми са изчерпват..!! обаче помисли, че ако се опознаят първо без да са на живо ..няма после да има притеснение, защото си направил 1 впечатление...!! :x
и това е адски тъпо!

скайп е нещо глупаво..
ако наистина харесваш някого много, толкова много ще ти се иска да си близо до него, че няма да ти пука за притеснението..

jghgh
03-13-2011, 17:17

друго си е наживо
очички, някоя ръчичка, ахах;]

e3l4ito0
03-13-2011, 18:01
и това е адски тъпо!

скайп е нещо глупаво..
ако наистина харесваш някого много, толкова много ще ти се иска да си близо до него, че няма да ти пука за притеснението..

притеснително е особенно за момчетата...!! ами ако момичето не те хареса, а ти си хлътнал ако тръгнеш да я прегръщаш и тя се отдръпне е супер неловко0..!! в скайп може да пратиш прегръдка и да не се получи така...!! по- различно е наживо ама аз нямам предпочитания..!! щом момчето иска в скайп така да е ...!! 8)

Paramour
03-14-2011, 17:43
притеснително е особенно за момчетата...!! ами ако момичето не те хареса, а ти си хлътнал ако тръгнеш да я прегръщаш и тя се отдръпне е супер неловко0..!! в скайп може да пратиш прегръдка и да не се получи така...!! по- различно е наживо ама аз нямам предпочитания..!! щом момчето иска в скайп така да е ...!! 8)
наживо си е наживо..
.. :?

nerwna
03-15-2011, 05:15
за анален секс .

орална любов 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e3l4ito0
03-17-2011, 13:17
наживо си е наживо..
.. :?

амиииаз казах че предпочитания нямам, но мисля, че и за момчето
и за момичето е по- лесно в скайп...!! оплювайте ма колкото си щете..!! :-P

fUcKsMiLe
03-17-2011, 15:18
П.П. Internet romance = fail... Всъщност не.
Ако този 'романс' започне в скайп и после се видят фейс-ту-фейс и харесат, защо не? :-o

Вярно скайпа си е бъгава работа, но понякога това е начина да се отпуснеш в началото, докато мине срама(например)..

По темата: Намеци и само намеци в началото, ако тя ги разбере давай директно!

пп. А момичето познаваш ли я по-принцип(в смисъл на живо виждал ли си я) или ...? :-o

e3l4ito0
03-19-2011, 11:59
П.П. Internet romance = fail... Всъщност не.
Ако този 'романс' започне в скайп и после се видят фейс-ту-фейс и харесат, защо не? :-o

Вярно скайпа си е бъгава работа, но понякога това е начина да се отпуснеш в началото, докато мине срама(например)..

По темата: Намеци и само намеци в началото, ако тя ги разбере давай директно!

пп. А момичето познаваш ли я по-принцип(в смисъл на живо виждал ли си я) или ...? :-o

точно0...!! брр някой да не ме оплюе....!!

Nemo98
03-19-2011, 15:34

за съжеление при мен не се получи така по-добре действай очи в очи