Влез

View Full Version : Как да сваля момиче

RusTeZe
03-09-2011, 18:50
Здравейте. Искам да ви попитам как да сваля момиче с приятелски думи та като съм болен примерно тя да разбере, че и липсвам. Несъм голям смешник по приказки а просто искам момичето да разбере че съм и нужен. И двамата сме от един клас и сме на 12г. Ще кажете, че още ни е рано да сме повече от приятели, но на мен пубертета ми започна към 3-4 клас и сега се чувствам на около 14год. Аз несъм първа красота или пък голям сваляч. А за момичето то е много красиво и всеки момент искам да я изям. Не ми се отдава да казвам на момиче от думите- много си красива,сладка си и т.н. Искам с някакви простички думи да я разигравам или пък, ако може с нещо друго го съобщете (да не са цветя или такива )
:-P

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 18:55
ПорасТни.
Да я разиграваш?
Нямаш достатъчно умствен багаж...

RusTeZe
03-09-2011, 19:18
Знам че съм още малък за такива неща. Но неискам да испускам възможноста да стана повече от приятел на момичето. То просто е идеално за мен знам го, защото знам какъв тип момичета харесвам. Давайте някакви предложения :)

jghgh
03-09-2011, 19:24
Не мисля, че има трик да станеш нужен на някого ;)
Или те харесва и ставаш важен за него, съответно усеща липсата ти и страда, или не те харесва и ти се молиш да й липсваш, ама нц. 8-)

Аз не знам на 12 години как се зарибяват децата, че да дам адекватен съвет.
Може да й намигаш или да се държиш като идиот. Ще има да те обсъжда с приятелките си в междучасията, да станат интриги, етц. Ще почнете да се "харесвате" и "обичате" и всичко ще е точно. И това го казвам съвсем сериозно. Опитай се да си "лошото момче". На 12 това е начинът. Даже може да вкараш някоя тъпотия като например да се майтапиш с нея пред приятелите й и да й пускате някви леко обидни шеги, на които тя да се "ядосва", а вие да й се смеете как се "ядосва" и етц. Хах.

Аз това си спомням от 5ти-6ти клас...

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 19:29
да се майтапиш с нея пред приятелите й и да й пускате някви леко обидни шеги, на които тя да се "ядосва", а вие да й се смеете как се "ядосва"
jghgh
:lol: :lol:
Коментара ти цепи..
Припомни ми добрите стари времена..

VaMpiRKaTaaa
03-09-2011, 19:30
Знам че съм още малък за такива неща. Но неискам да испускам възможноста да стана повече от приятел на момичето. То просто е идеално за мен знам го, защото знам какъв тип момичета харесвам. Давайте някакви предложения :)
E,добре,ама НЕ е това начина да я разиграваш..

RusTeZe
03-09-2011, 19:45
Опитай се да си "лошото момче". Даже може да вкараш някоя тъпотия като например да се майтапиш с нея пред приятелите й и да й пускате някви леко обидни шеги, на които тя да се "ядосва", а вие да й се смеете как се "ядосва" и етц. Хах.
Да аз и казвам смешки леко обидни и тя действително се ядосва. Но какво значи да съм лошо момче да ударя 2 шамара на учителката ? Да я вкарам в леглото :lol: А и имам още 1 въпрос онзи ден тя ме щипна леко по кръста аз след това направих същото и тя се засмя. Това признак ли е че е започнала да ме харесва или нещо такова. Тя обикновенно е със приятелките си и 2-ма женкари те постоянно ходят с момичетата и ги разсмиват, но според мен те не се впечатляват от тези тъпаци.

XxNymphetaminexX
03-09-2011, 19:54
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PyCoKoCkA93
03-10-2011, 16:01
Просто изчакай няколко годинки,за да си спестиш следния сценарий:
1.Тръгвате и всичко е прекрасно.
2.Ходите около седмица,макс две.
3.Целувате се 4-5 пъти,колкото за протокола.
4.Единият решава,че "връзката" ви се е изчерпала и просто "не сте един за друг".
5."Разделяте се" и се вкарвате в адските филми как не можете да се погледнете,защото толкова много са ви "наранили"... 8) 8) 8)

Fiction7577
03-10-2011, 17:33
Не не не не не!! Не!! :razz: :razz: :razz:

Как да направя така че да и липсвам?? :razz: :razz: :razz:

Момче, само с този въпрос изби рибата!! :lol: :lol: :lol: :lol:

И яко си пролича кога е настъпил пубертета при тебе, а именно - далеч си от тия неща! :lol: :lol:

- "Как да съм лошо момче, да ударя 2 шамара на учителката?" :razz: :razz: :razz:

Отивай да си учиш уроците и не се занимавай с глупости. На 12 години тъкмо си готов за сериозна връзка, можеш да и предложиш някои работи, а-у... :lol: :lol:

И кви по дяволите са тия "женкари", и те са колкото тебе нали, вчерашни пикльовци, артък плейбой били?!?! :lol: :lol: :lol:

Не ме разсмивай.

jghgh
03-10-2011, 17:38
Да аз и казвам смешки леко обидни и тя действително се ядосва. Но какво значи да съм лошо момче да ударя 2 шамара на учителката ? Да я вкарам в леглото :lol: А и имам още 1 въпрос онзи ден тя ме щипна леко по кръста аз след това направих същото и тя се засмя. Това признак ли е че е започнала да ме харесва или нещо такова. Тя обикновенно е със приятелките си и 2-ма женкари те постоянно ходят с момичетата и ги разсмиват, но според мен те не се впечатляват от тези тъпаци.

Виж какво, момче, имаш сериозна нужда да поумнееш.
Отсега като ти чета глупостите виждам, че си с един крак стъпал на грешния път.
Като за начало си избий от главата да правиш простащини като това да удряш учителки, или "да вкарваш момичета в леглото" - на 12 години си, рано ти е да си такъв простак ... :-o Особено т'ва с учителката.
За момичето няма да коментирам, защото не мисля, че имаш капацитет още да вкараш която и да е в леглото, а камо ли да правиш секс.

Под лошо момче имах предвид да я дразниш, да се заяждаш с нея - но не много грубо или просташко, а така че да се "нерви", а вие с приятелите ти да я подявате - тя веднага ще схване намека, че я харесваш. Докато сте по-малки е нормално с шегички да изразявате чувствата си и т.н.
Това с щипването и гъделичкането също е добра идея, прави го.
Обаче не често, защото ако станеш много лигав, ще станеш досаден, а станеш ли досаден, ще се отблъсне от теб вместо да си й приятен.

Майтапи му е майката и провокации.

А за тъпаците не бъди сигурен - може и да се впечатлява от тях. Знаеш, че момичетата обичат момчета, които ги разсмиват.

Paramour
03-11-2011, 12:11
"То просто е идеално за мен знам го, защото знам какъв тип момичета харесвам." /на 12 години/ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
по начина, по който си описал поведението й излиза, че има някакви симпатии към теб.
Но наистина: няма как да й покажеш, че й липсваш :lol:

SonataArctica
03-11-2011, 12:15
С тухла 4рка се сваля момиче