View Full Version : Овулация..
Здравейте. Значи моя цикъл не е много редовен и не мога да си изчислявам кога точно ми е овулацията. Цикъла е около 24-28 дена. Последния е от 24 януари до 19 февруари, т.е. 26 дни. Трябва да ми дойде някъде 16-17 март и искам да правя секс без презервативи няколко пъти тези дни (след 11 март). Мисля, че няма как да съм в овулация, но все пак искам мнение на по-опитни от мен. Благодаря Ви.
Не е в това проблема. Просто обикновено го правим с, а нали без е по-голямо удоволствието ..
Schneeflocke
03-10-2011, 17:20
1. Хапче
2. Тест за овулация
3. Стерилизиране
4. Анално
Избирай.
TheGirlNextDoor
03-10-2011, 17:25
И затова ще си рискуваш здравето? Овулацията не винаги е на 14тия ден,просто си спестете главоблъсканиците после.
при по-дълаг цикъл пак ли е на 14 ден,защото на мен ми е 33-35 дни...На половината тоест около 17 ден или на 14 трябва да ми е?
Не ми се вярва да съм в овулация, при положение че трябва да ми дойде след 5-6 дена, а тя е някъде по средата.. Не е ли така?
Falashk0
03-10-2011, 17:36
не рискувай, защото и аз така викам "айде без, пък ще го извадя на време" така и стана извадих го навреме,но на мойта и закъснява вече 1 седмица и половина.. може би е заради овулацията.П.п. 2% от мъжката течност са достатъчни за да стане проблема когато момичето е в овулация
пък когато не е, не е възможно доколкото знам