Влез

View Full Version : Очна линия

LipSy
03-10-2011, 20:32
Здравейте! Искам да си купя очна линия. Попринцип съм чувала, че не е много хубаво, защото влиза в окото и се разтича. Аз искам да си слагам само на горния клепач. Влизало ли ви е в окото за тези, които са пробвали? Ако можете да ми предложите и добра марка очна линия, която не е водоустойчива! Благодаря! :-)

LovelyGirl
03-10-2011, 20:44
Ооо, да, на мен доста пъти ми е влизала в окото..и аз слагам само на горния клепач.Обаче искам да го направя тънко и прекалено приближавам четката към миглите и затова влиза.После се образува една черта, подобна на косъмче, поне лесно се вади от окото, ама е неприятно 8-) Иначе вече свикнах да я слагам и не влиза.
Аз ползвам на Есенс и съм доволна от нея, с твърда четка е.Иска ми се да си взема и една с мека, че става по-тъна чертата с нея.
Иначе това е моята: http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnovaslider/ess_BlackMania_LiquidEyeliner_07.png

Sunshin3
03-10-2011, 21:21
^и мойта е същата, много ми харесва :)

SladkaZagadka
03-10-2011, 21:44
И моята е същата, но как точно да направя така, че да е по-малко забележимо? Когато си слагам и отива по миглите и става като спирала?? А когато е по-нагоре и не засяга миглите ми (които са супердълги) , не изглежда добре, изглежда грозно като лошо сложен грим .

LovelyGirl
03-10-2011, 21:47
Аз си опъвам окото като я слагам, за да стане по-тънка.Също минавам после с клечка за уши, ако не ми хареса дебелината.Просто тази очна линия е с твърда четка и няма как да стане много тънко.Меките четки го правят това :)

XxNymphetaminexX
03-10-2011, 21:55
мм мен никога не ми е влизала в окото... Използвай с твърда четка и и на теб няма да ти влиза... ии линията става по-права..тези с меките четчици бая омацват...

SUNinTHEsunset
03-11-2011, 12:14
Аз ползвам на Golden rose и ми харесва.Веднъж реших да си сложа отдолу и ми влезна в окото,ужасно много щипе... 8-)

LipSy
03-11-2011, 12:38
В началото явно и аз ще имам малко препядствия както ви слушам, обаче ще се опитам да направя нещо! Благодаря за отговорите! :)

Rebirthing
03-11-2011, 13:07
Очната линия никога не бива да влиза в окото ! На мен лично, не ми е влизала :). Като за начинаещи, очните линии тип молив са добри.

WaterLilly
03-11-2011, 14:56
На мен ми потича в оная вдлъбнатинка във вътрешния ъгъл почти винаги. Не е приятно, но поне си седи там и не ми влиза в окото. Но пък като се мие винаги имам ония черни линийки, които трябва да ги вадиш с пръст.

Четох, че окото не трябва да се опъва, защото по-лесно се образували бръчки. Миглите ми пречат и на мен, но ги задържам с клечка за уши надолу, докато нанасям очната линия, и нямам много проблеми. :)