View Full Version : Видове секс
Здравейте!
Някой може ли да ми изясни видовете секс (анален, вагинален, френска и т.н) какво се прави. Интересно ми е, но не знам какво се прави.
Дано да ме разбрахте.
Благодаря Предварително!
BlueFace
03-11-2011, 09:59
Ask the all-knowing Google!!!
lo0oveee
03-11-2011, 12:44
Чичо Google знае всичко!!! ===> www.google.bg :D :D :D
malkasladkaku4ka
03-11-2011, 18:20
Здравейте!
Някой може ли да ми изясни видовете секс (анален, вагинален, френска и т.н) какво се прави. Интересно ми е, но не знам какво се прави.
Дано да ме разбрахте.
Благодаря Предварително!
Анален в г*за , вагинален в п*тката , френските - с устата :D :D :D :D :D :D :D
mitkosoft
03-11-2011, 18:24
аз казах ли ти че са адски глупави сегашните младежи
да прав си сегашната младеж е глупава и необразована...доволен ли си?
Чичо Google знае всичко!!! ===> www.google.bg :D :D :D
AofSpades
03-12-2011, 16:43
Obvious troll...
Щом може да пише грамотно, сигурно ги знае тия работи. (По мойта желязна логика)
:D:D:D dobre we mamka mu nali tova e sai za VAPROSII teenPROBLEM taka de za problemi :D ! mi napravo napravete taka saita kato vlezne nqkoi i direktno da go prehvarlq do google!! to 4oveka iska da razbere tova ot hora s opit te horata to4no zatova puskat temi TUK v tozi sait toi tuk horata pitat drugi hora a ne nqkoi e napisal ne6to i ti go namira6 v google!! moje pak da e probval no da ne e nameril ni6to ne go opravdavam 6toto naistina mu e tap vaprosa no pak vie mu ptgovorete kvo tolkova te za tva sa forumite . prosto 4eta tka temi i navsqkade "google" "4i4ko google" !?!?!?!??!??!?!
Е... щом е питал/а тук значи не е намерил/а в гугъл, не всички знаят как да търсят :D
Като гледам вече е обяснено веднъж, макарче и по един такъв начин... ама както и да е
shugababe112
03-12-2011, 20:04
Може вместо да препращатe към google да се отговори на този въпрос в едно изречение.Френската любов се прилага както на мъжа,така и на жената.Двмата души се задоволяват с уста.Мъжът лиже момичето(не се сещам за по-подходящ израз),а момичето му прави свирки.Вагиналният секс представлява проникване на пениса във вагината,а аналният-в дупето.
Количеството тролове в този форум е феноменално : ))
нещо за ушите да кажеш :D
kstanishev
03-13-2011, 13:34
То е хубаво като напишеш какво търсиш в Гугъл, да натиснеш и <enter> :D
OMG :razz: :razz: :razz: Винаги когато вляза да чета в този форум и раздел СЕКС се спуквам от смях... хора Вие ме убивате :D
ако търсиш разнообразие за сексуалния си живот, ръгай в пъпа :razz:
като ти омръзне минаваш под мишницата муаааахахахахахаха :razz:
kstanishev
03-17-2011, 19:49
Има различни видове секс:
- хубав
- скучен
- бърз
- груб
- задоволителен
- върховен
- самотен