Влез

View Full Version : винаги ли външният вид е най-важен?

teodora87
03-11-2011, 10:37
Имам една колежка,тя е доста пълничка-90-95 кг ама е много нахакана.Има си дупе даже дуеще,има си доста големи баджаци ама ходи с полички.Усмихната е,вярно че е интригантка и говори зад гърбовете на хората но е много голяма шегаджийка.Не е от най-красивите,но си има приятел.Значи ако нямаш външен вид трябва да компенсираш с нещо друго-има ли такова нещо

DarkTemplar
03-11-2011, 11:00
Значи ако нямаш външен вид трябва да компенсираш с нещо друго-има ли такова нещо
Разбира се, че е така. Всеки си знае плюсовете и минусите и залага на това, в което е силен. А и никъде не е казано, че можеш да грабнеш човека срещу теб само с красота, доста хора (включително и аз) се впечатляват от много други неща. Не всеки се е родил Аполон, но е добре да се полагат елементарни грижи за външния вид.

umri
03-11-2011, 11:50
Приятелят й е турчин.

teodora87
03-11-2011, 11:58
Приятелят й е турчин.
ааааа ЩОО :shock: :shock:

umri
03-11-2011, 12:06
Приятелят й е турчин.
Щот е роден в Турция.

Paramour
03-11-2011, 12:17
еми да, има такова нещо.

RoSKo0o0
03-11-2011, 12:36
За женките има значение... смисъл винаги тряя са с мутра с пари :>

fen7asy
03-11-2011, 13:02
забелязох няколко твои коментара, които казват, че жените мислят само за пари.. мне поне аз не съм такава :) тоест никога не съм гледала дали е богат.. за мене е важно събите му да са красиви :D усмивката да ме пленява.. очите му да ми говорят.. стилът му на обличане.. и т.н., но не и дали е богат :) може и да е от възрастта.. сигурно като порасна по това ще ги оценявам, ноо...

Hilary_
03-11-2011, 14:42
Значи ако нямаш външен вид трябва да компенсираш с нещо друго-има ли такова нещо
сама си отговори на въпроса .. 8)

againstyou
03-11-2011, 14:49
Външния вид е само допълнение.Красотата на човека е душата му.

FuckedUp
03-11-2011, 15:55
Всички знаем колко си вярвате, споко.

TVDQueen
03-11-2011, 16:00

+1

vagarious
03-11-2011, 16:01

Подкрепям. :?

SuperBadSuperFresh
03-11-2011, 16:03
Няма какво да се лъжем-важен си е.Ходила съм с момчета,които ми допадаха повече като хора,отколкото на външен вид.Сега ходя с момче,което има най-невероятната усмивка на света и като го видя,си решавам че е най-красивия. :D

П.П.Аз също не съм с перфектни мерки,но за всеки влак си има пътници. :)

BlueFace
03-11-2011, 16:04
Истината е, че външният вид играе по-голямата роля. А пък красотата за хората е относително понятие.

Sladurchoo
03-11-2011, 17:34
ми ако не е външния вид кое ще е ? нали човекът трябва първо да те привлече по някакъв начин, за да ти хареса .. и в повечето случаи външният вид играе най- голяма роля

nepowtorima
03-11-2011, 17:35
50/50%...
външния вид има значение само за първото впечатление, от там нататък вече се гледа характера..
Да наистина всеки има своите плюсове и минуси... и показва това в, което е добър и набляга на хубавите си качества..
А за това момиче, може да е пълна, може да е интригантка, но ето, че си има гадже.. да и се не чудиш, хубави момичета, свестни и т.н. нямат, а гадните хора имат, брех маааму.. това е да имаш късмет, но може би и е така,.. всяко зло за добро :D

britzy
03-12-2011, 09:19
Да.Не мога да харесам първо нещо,което идва с опознаването,което би било породено от интерес към външния вид.The end

RoSKo0o0
03-12-2011, 09:51
забелязох няколко твои коментара, които казват, че жените мислят само за пари.. мне поне аз не съм такава :) тоест никога не съм гледала дали е богат.. за мене е важно събите му да са красиви :D усмивката да ме пленява.. очите му да ми говорят.. стилът му на обличане.. и т.н., но не и дали е богат :) може и да е от възрастта.. сигурно като порасна по това ще ги оценявам, ноо...

Аз говоря за масата. Далеч съм от мисълта да слагам всички под общ знаменател, а и гледам да ми е фън във форума. Естествено, че като пораснем и станем на по 25-6 години или живееш с половинката си, парите ще са от значение... Зависи колко си материален, защото всички виждаме по телевизията хора, които са избрали беднотията заради любовта си. Затова всички оправдания свързани с материалното, с парите за мен са прикритие на истинските чувства, които не са любов, а по-скоро егоизъм ;)

karito0
03-12-2011, 10:01
Ами, честно казано, аз също мисля , че външният вид играе роля, но не дали си много слаб или, че си по-пълен... :D или пък, че имаш малки очи или нещо от сорта! За мен човек, трябва да се поддържа.. просто да изглежда добре въпреки недостатъците си 8-) 8-) :P Това е :-P

NomNomNom
03-12-2011, 10:12
Важното е да не мирише.

DevilWish
03-12-2011, 10:27
Истината е, че външният вид играе по-голямата роля. А пък красотата за хората е относително понятие.
Така е.
Едни намират един за красив, други друг ;)

againstyou
03-12-2011, 12:07
Вярвам си,защото с момчетата,които съм ходила са ме впечатлили с характера си.Ама както и да е .. само хората,които ме познават могат да го потвърдят.

DarkTemplar
03-12-2011, 15:24
Специално от женска гледна точка (т.е. за мъж) външният вид не е най-важен. Много пъти съм казвал, че има мъжки качества, които впечатляват много повече. Един "мачо" дори да е грозноват и с някои белези привлича женската част със самочувствието и увереността (дори на моменти арогантността) си и в повечето случаи има повече (и като качество) кандидатки от някой метросексуален забил екземпляр.

Естествено, ако си като Франк Рибери (http://2.bp.blogspot.com/_jt0aZ9KQ2eg/S82yoPdGY1I/AAAAAAAALD4/dPIAdxxkH0A/s1600/Franck-Ribery-wife-Wahiba.jpg) или Карлос Тевез (http://www.nevercaptainnickybutt.com/wp-content/uploads/2010/09/Carlos-Tevez-.jpg) е по-трудно, но там играе и парата, и популярността. ;)

babity
03-12-2011, 15:45
Мда, външният вид е на първо място. Умишлено се изразявам така, защото наистина е определящ за това дали ще искаш да опознаеш човека или не. Обаче това не се отнася само до габарити. Външният вид е много повече от фигура. Когато съм с достатъчно добре подбрани дрехи, с подходящите прическа и грим, независимо колко голям ми е гъза пак обирам погледите.

britzy
03-13-2011, 06:40
Да,бе ари моля ви се

сложете 2 нагласени момичета едно до друго -едната пропорционална ,другата с малко повече кг-9 от 10 биха избрали слабото момиче .

Schneeflocke
03-13-2011, 06:56
Да,бе ари моля ви се

сложете 2 нагласени момичета едно до друго -едната пропорционална ,другата с малко повече кг-9 от 10 биха избрали слабото момиче .

ТИ би избрал слабото момиче. Не знам защо толкова много хора тук си въобразяват, че хората са съждадени по техен образ и подобие....

Всеки го влече различно. Това, че ти я мислиш за деела и непривлекателна, не означава, че в очите на нейния тя не е най-красивата жена на света.

И нещо много интерсно по темата "жените са по-дълбоки, а мъже само дупето гледат": http://www.cracked.com/article_18866_5-reasons-women-are-as-shallow-as-men-according-to-science.html

britzy
03-13-2011, 08:45
Кхъм -момиче съм ииии съдейки по момчетата,които познавам-да,избират слабите,ако ще другите да са с дрехи и грим и прическа като за бал.Просто така им е заложено -на повечето,не на всички .Не може да ме убедиш в обратното,колкото и да искаш 8)

Schneeflocke
03-13-2011, 09:25
Кхъм -момиче съм ииии съдейки по момчетата,които познавам-да,избират слабите,ако ще другите да са с дрехи и грим и прическа като за бал.Просто така им е заложено -на повечето,не на всички .Не може да ме убедиш в обратното,колкото и да искаш 8)

Това до някъде е вярно при малките момчета(сиреч, преди да станат мъже). Моето обяснение е, че ги е срам да са с пълничко момиче(какво ще кажат другите деца? тоя няк'ъв смотен само дебелана може да свали). НО...ако погледнеш мъжете над 30...повечето не само нямат нищо против пълнички, но доста ги и предпочитат. Познавам достатъчно мъже и момчета и с доста от тях съм говорила за това. Повечето, да не кажа всички, се съгласяват.

Cybershot
03-13-2011, 13:53
Май авторката е описала себе си и май кг са 90-95-100-105-100 (като аритметична прогресия с коефицент d=5). Трагично е...

fenastz
03-13-2011, 16:36
Аха, за външната си грозота трябва да компенсираш с вътрешна грозота.

pricelessxv
03-13-2011, 17:04
Аз лично ВИНАГИ гледам първо вънщния вид. Може да не е перфектен, но гледам горе-долу да има приличен вид. След това гледам характера. Естествено, не казвам, че ако е хубав, но има лош характер веднага ще се захвана с него - НЕ, РАЗБИРА СЕ! Но пък НИКОГА не бих тръгнала с момче, което има перфектния характер, но е грозно.. просто, не мога да го направя. Може да е НАЙ-МИЛОТО момче, което познавам или изобщо в града, но ако не си поддържа външния вид - no way. Сега може да ме помислите за някаква ''кучка'', но не е така. Не бих била с момче, което е хубаво, но има много, много глупав характер, но със сигурност не бих се захванала и с мило момче, но ГРОЗНОО. :D

nwjsw
03-13-2011, 17:31
Нубаво ли , е едно момиче което си е красиво да се наклепа с няколко ката грим?По хубаво е да си естествен.В днешно време някои момичета като се намaжат с какви ли не гримове загрозяват себе си и се състаряват като някои бабички.И какъе смисъла от всичко това? :grin:

britzy
03-13-2011, 18:19
Е,ако говорим за мъже се съгласявам-Schneeflocke, но пуберите,ясно е при тях :)

peroto
03-13-2011, 18:33
Абе какъвто и да си, никога няма да тръгнеш с грозно момче/момиче. Като видиш някой човек няма как да му разбереш характера. Гледаш му външния вид- ако те кефи давай, ако не отместваш на следващата... Оттам нататък са гледа и характера... Плюс тва много малко са хората, които са си естествено грозни те половината са пишат към грозните щото били дебели и т.н. Всеки човек може да си поддържа формата и да си се къпе редовно, и да не мяза на орангутан, и няма да е грозен... :) :)

sabaton94
03-14-2011, 20:03
Приятелят й е турчин.
Щот е роден в Турция.
Пхахахаха логикааа :razz: :razz: :razz:

drumforyou
03-14-2011, 20:24
Аз лично гледам единствено и само характера. Но съм се уверил, че повечето жени гледат единствено и само външния вид. Естествено съгласен съм че половинката ми трябва да има някаква хигиена. Разбира се че няма да извадя от казана някоя циганка и да `и предложа...

LoveYou95
03-14-2011, 20:29
Каквото и да говорят, аз съм се убедила,
че не е важно как се чувстваш, а как изглеждаш.

nerwna
03-15-2011, 04:45
,вярно че е интригантка и говори зад гърбовете на хората

леле..колко интересно ..

lixofana
03-15-2011, 05:24
Според мен външният вид изобщо не е най-важен. Но има хора, за които не е така. Така че това си е строго индивидуално.

Schneeflocke
03-15-2011, 05:48
Според мен външният вид изобщо не е най-важен. Но има хора, за които не е така. Така че това си е строго индивидуално.

Т.е., ако това момче

http://www.blogcdn.com/www.urlesque.com/media/2008/05/pbuglyguy2.jpg

има страшен характер, би излязла с него и би му пуснала? По името предполагам, че си момиче...

RoSKo0o0
03-15-2011, 08:12
Аз лично гледам единствено и само характера. Но съм се уверил, че повечето жени гледат единствено и само външния вид. Естествено съгласен съм че половинката ми трябва да има някаква хигиена. Разбира се че няма да извадя от казана някоя циганка и да `и предложа...

Оооо, не знаеш колко си прав! Не, пич...нямаш си на идея колко си прав.... (или пичко)

rtpghhfcz
03-15-2011, 10:04

Оооо, не знаеш колко си прав! Не, пич...нямаш си на идея колко си прав.... (или пичко)

самозалъгвайте се , хахаххахаха, гледали били само характер, бягай от тук с тези глупости. Най- важното е да имаш хубав, представителен външен вид. А хигиената е съвсем друга тема

stefan1
03-15-2011, 10:23
Трябва да имаш поне едно от двете - или хубав външен вид, или добър характер.Аз лично гледам второто, макар че и първото не е маловажно

Schneeflocke
03-15-2011, 11:21
Не мога да кажа, че едното е по-маловажно от другото, защото направо ще те излъжа.
Не всеки е красив.
Но всеки може, да прояви себеуважение и да се подържа.
Характерът също е важен.
Трябва да има баланс.
Аз лично никога не съм търсила, кой знае какъв красавец...важното е както казах да се подържа, а също така и да е чаровен.
Всеки търси различни качества, в момчето/момичето.
И рано или късно ги намира. :)

Зависи какво разбираш под "красив". Който казва, че външният вид е без значение, лъже най-нагло. Ако някой не те привлича физически, никога няма да сте с него/нея, дори и да е най-страшотният човек на света...

Shupidub
03-15-2011, 11:46
Зависи за човек, който познаваш вече ли говорим или човек, с който не сте общували много и всъщност се знаете от скоро.
Щото ако е второто, тогава да, важен е. Ако си няква дебела и подчертано неподдържана и си личи, това ще отблъсне хората от теб още в началото и дори да си най-страхотния човек на света, те няма да могат да те опознаят точно заради това, че вече ще са се отбъснали.
Не казвам че трябва да си супер красива, но трябва да се опитваш да си поне "нормална."
Характера играе много важна роля, но просто ття идва по-късно, първо човек оглежда външния вид .
Да не забравяме и, че красотата е доста относително понятие

rtpghhfcz
03-15-2011, 12:06
Не мога да кажа, че едното е по-маловажно от другото, защото направо ще те излъжа.
Не всеки е красив.
Но всеки може, да прояви себеуважение и да се подържа.
Характерът също е важен.
Трябва да има баланс.
Аз лично никога не съм търсила, кой знае какъв красавец...важното е както казах да се подържа, а също така и да е чаровен.
Всеки търси различни качества, в момчето/момичето.
И рано или късно ги намира. :)

Зависи какво разбираш под "красив". Който казва, че външният вид е без значение, лъже най-нагло. Ако някой не те привлича физически, никога няма да сте с него/нея, дори и да е най-страшотният човек на света...

++++ !!!

Schneeflocke
03-15-2011, 12:21
Зависи за човек, който познаваш вече ли говорим или човек, с който не сте общували много и всъщност се знаете от скоро.
Щото ако е второто, тогава да, важен е. Ако си няква дебела и подчертано неподдържана и си личи, това ще отблъсне хората от теб още в началото и дори да си най-страхотния човек на света, те няма да могат да те опознаят точно заради това, че вече ще са се отбъснали.
Не казвам че трябва да си супер красива, но трябва да се опитваш да си поне "нормална."
Характера играе много важна роля, но просто ття идва по-късно, първо човек оглежда външния вид .
Да не забравяме и, че красотата е доста относително понятие

Мнееее. Питай колко от приятелите ти мислят, че гаджетата им са грозни, но са с тях, защото ги карат да се смеят. Бас, че всички ще кажат, че гаджетата им са хубави/секси/привлекателни.

mrazqkindergarten
03-15-2011, 12:49
За мен е по-важен характерът, НО.. трябва да има и външен вид, поне симпатичен и да ме привлича с нещо.

DarkTemplar
03-15-2011, 13:29
А защо винаги тоя въпрос трябва да се разглежда едностранно? Какво пречи човек да се старае да има приличен външен вид, известна доза интелект и сравнително поносим характер?