Влез

View Full Version : обичам го

jeni4kata
03-11-2011, 11:28
Здравейте,запознах се с едно момче още преди 3 години лятото.Първо си писахме по скайп и после се видяхме.Аз тогава бях на вълна метъл облекло и все се обличах така.Лятото в най-големите жеги - с кубинки и до днес си се чудя на акъла,но както и да е.Запознахме се,първо ходихме на кафе,после ме заведе в един парк и пихме бира.Той беше и все още е метъл и аз си мислих,че ще го впечатля с някви метълски дрехи,кубинки и така нататъка.Но уви,той каза,че не харесва такива момичета,смисъл не знам как подхванахме тази тема,може да си слушат метъл,но дане се обличат като такива.Аз още от първия момент го харесах.Казах му още същата вечер в скайп,той каза че съм се излъгала.А преди това същия ден като се видяхме ми говореше,че нямал гадже от девети клас-тоест някъде пет години.Каза също,че харесвал едно момиче,но нещо не ставало между тях.И че за него музиката щото свири в една дет метъл банда била на първо място за него.А и това,че прекалено много пие.И така..целувахме се,държеше ми за ръката ..искаше да идим утях..,но аз не исках.Беше ми много яко,не исках този момент да свършва никога.Тръгнахме си,после не знам какво стана,но той не влиза много в скайпа и не си писахме много време.Един път му предложих да пием кафе,съгласи се отидохме инищо ала,бала само тва.А аз бях лудо влюбена в него и продължавам да съм..Тогава аз бях втори курс,а пък него пъкмо го бяха приели в музикалната академия и беше много щастлив.Аз също бях на седмото небе щото биологическия факултет и музикалната академия са едно срещу друго.Мислех си че ще говиждам по-често но уви..До сега някъде 5-6 пъти сме се засичали.Преди една той седмица в един клуб имаше концерт с неговата група.Навих братчеда да идем,но на 15-тата минута той се отказа зарди погото и аз много се отчайх.А предишния ден го видях въпросното момче в едно кафе,където ме водеше като се запознахме и ме попита дали ще хода на концерта.И отидохми си и аз цяла нощ ревах,не мога да спра да мисля за него не знам как да го впечатля.Той може да не ме харесва,доре да ме намира за неприятна или не ама поне не ме харесва.Съгласна съм поне да сме приятели,да пием бири мири но да съм с него,да знам какво прави,къде е...Какво да паравя ??

П.С извинете за дългата тема,но не знам как по-кратко да я формулирам

teodora87
03-11-2011, 11:40
Пиши му по-често,покани го да излезете и така

Paramour
03-11-2011, 11:45
щом те е целунал преди явно е изпитвал нещо към теб.
Какво можеш да направиш сега? Когато се засечете го попитай дали иска да излезете, поискай му телефона. Излезте пак и повдигни темата, попитай го дали си има приятелка, дали харесва някое момиче. Ако си няма приятелка му намекни, че го харесваш. Виж как ще реагира и си направи изводите.. :)