Влез

View Full Version : Да ви поразпитам

SummerSmile
03-11-2011, 11:51
Здравейте! :)
Преди 2 дена се премеситих от София да живея в Панчарево (по-точно вилна зона Градище). Не съм обикаляла из Панчарево и се чудех, ако някой е по-запознат с Панчарево и нещата, които могат да се правят там нека сподели. Тук почти никой не познавам и ми е още малко странно. Въведете ме моля ви ...кои са хубавите места за ходене и изобщо какво може да се прави, понеже около мен са предимно пенсионери и няколко момчета ...сиреч прекалено малко хора.
Също така си търся приятели, които живеят наолколу. Аз съм момиче на 18 с много интереси и изобщо мога да говоря за всичко и да се разбирам с всеки.
Другият ми въпрос е, ако сте се местили да живеете на ново място за колко време се климатизирахте? У нас имаме гости всяка вечер, разбираме се със съседите и все пак като всяко друго момиче имам нуждата да се откъсна от баща ми и гаджето и да изляза навън да се забавлявам, а за това ми трябват хора от околията.
Тук около мен няма един салон, ресторант, клуб,бар или каквото и да е ще умра...моля спасете ме от скуката!
:D