View Full Version : помощ !!!! моля
момчето ми е добър приятел и той прекарва най-монго време с мене и с нито едно друго момиче.Преди време му казах какво чувствам и той се отърва с споко много са ми го казвали така направво...сега от училище тичаме за да хванеме предния рейс за да сме сами и на вссичкото отгоре тойй ме кара да го правиме,но напоследък не си говориме защото няма за какво...просто мълчиме!Разбра,че харесвам едно момче и само ми се подиграва в смисъл на един пищов по история тойй се правеше че чете " ...много те обичам...ти си единствен..." в продължение на 15 мин.Доверяваме се един на друг за всичко!Вички с който съм говорила за тва казват,че просто ревнува!!? Възмоно ли е и можете ли да ми дадете някакви съвети какво да правя :(
aHuMaToP
03-11-2011, 14:44
Ъм..?! Сега последно кой харесваш, приятеля си или онуй момче? Ако харесваш този твой приятел, го питай направо дали има чувства към теб, защото можеш да се чудиш колкото си искаш..Ако няма..сори майка, но ако има, значи просто ревнува.. :)
Paramour
03-11-2011, 15:11
Има те за даденост.. в момента се подиграва с теб, мисли си, че си хлътнала здраво по него и той може да ти казва каквото си иска..
а всъщност ти по него ли си падаш или по другото момче, че и аз не разбрах? 8-)
aHuMaToP i Paramour-haresvam i dvamata no obi4am priqtelq mi i iskam da sum s nego a drygi prosto e ... dadenost i az neznam gotin pi4 s koito se svalqme :))
SolemnityOfDeath
03-11-2011, 18:10
аман от 'харесвам/обичам' две момчета/момичета.
такива филми са басимайката, а за обичането е абсурдно твърдение.
а и това, е ревнува, не означава, че той те обича. доста често срещано е, не е някакъв фактор.
аз предлагам да се изясниш едно хубаво със себе си, пък после да действаш където и каквото и да е.