Влез

View Full Version : Болка.. :)

BriNGeR
03-11-2011, 15:54
Знам, че не е тук мястото да попитам и да ще ходя на доктор в Понеделник, но някой да е имал проблема като моя? а той е боли ме малко по към левия тестис като свършвам.. просто ако някой има представа е така да знам какво да очаквам..

straus
03-11-2011, 16:12
Ако си задържал свършване. Примерно някоя мацка да те възбуди и после да те остави на сухо. Мен ми се е случвало няколко пъти, понякога болката спира до 3-4 часа, понякога ме боли с дни и не само тестис, направо семепроводите ме болят.

BriNGeR
03-11-2011, 16:33
Не съм задържал просто ме боли всеки път.. даже някой път ме поболва е така без да съм бил или да съм правил сеск ..

straus
03-11-2011, 16:36
Ти си ходи на лекар, ама аз мисля че ще се окаже нещо незначително което ще си мине с времето. Аз имах подут скротум, пакета ми беше като ябълка, 3-ма лекари ме гледаха и накрая ми писаха алергозан. Уж алергия към прах за пране, омекотител или нещо подобно.

Falashk0
03-11-2011, 19:09
Ако си задържал свършване. Примерно някоя мацка да те възбуди и после да те остави на сухо. Мен ми се е случвало няколко пъти, понякога болката спира до 3-4 часа, понякога ме боли с дни и не само тестис, направо семепроводите ме болят.
+1

Falashk0
03-11-2011, 19:09
+1