PDA

View Full Version : Стахливото момче... За Бога, та това съм аз!



Fly320
03-12-2011, 11:34
Здравейте! Момче съм, скоро правя 16. И, както можете да се досетите от раздела, си харесвам едно момиче. :) Явно е, че не съм и безразличен - примерно, когато и честитих рождения ден преди седмица и се прегърнахме, тя ме целуна по бузата. Също така, леко се изчервява, когато ме вижда.

Проблемът е един - умирам си от страх да направя първата крачка към нещо сериозно! Може би защото първият ми опит с момичетата беше адски болезнен (не, не съм ял бой... в друг смисъл), та затова сега толкова се притеснявам. Притеснявам се да изляза с нея... Дълго се чудих защо... Може би защото ме стрряска идеята за първа целувка? Горе-долу имам представа, какво се прави, ала как да стигна до докосването на устните? Давам си сметка, че не е задължително да е още на първата среща, ала прекаленото бавене също не е добро...

Та, как е най-добре да преодолея тези притеснения? Някакви техники, или...? Как сте го правили вие?

Предварително благодаря за помощта!

lubomirky
03-12-2011, 11:41
само без притеснение. харесва те. покани я да излезете. нататък надявам се да си наясно какво да правиш. ако не си пиши, с радост ще помогна.

GLaDOS
03-12-2011, 14:31
Напълно те разбирам ,приятел .
Кофти шега ти е изиграл "Първия опит" ,предполагам са те заебали и това те дърпа надолу ...
Постарай се да го преодолееш ,малко кофти е ,но престрашиш ли се ,ще видиш как нещата ще се наредят ...
Ключа е да не му мислиш много - видиш ли подходящия момент (ще го видиш със сигурност) НЕ мисли ,награбвай и да не ти пука !
Успех \:D/

BlueFace
03-12-2011, 15:50
С притеснения и несигурност няма да стигнеш далеч. Прекалено много мисъл влагаш и се филмираш. Няма от какво да те е страх, покани я на кафе, излезте, разходка може би... А относно целувката- всичко ще си стане от само себе си. Ти само трябва да събереш смелостта да я целунеш, след това просто не му мисли. Но ако момичето случайно те отреже продължаваш напред, има още много други ;)

Fly320
03-12-2011, 16:02
Благодаря ви за подкрепата!

предполагам са те заебали и това те дърпа надолу
Дори по-зле... Жестоко разиграване беше, ама айде, карай...

И така, кофти начало... Поканих я, ама била заета всичките близки дни. Изброи ми милион неща, които трябва да прави, ама... И аз съм много зает, така че я разбирам, ама дано е само това... На предложението да се срещнем някой почивен ден отвърна: "ОК, може би... ще видим.". От едно училище и един випуск сме, но в различни класове. Та се чудя, докато дойде моментът за среща, как мога да се сближа с нея?

katericArofl
03-12-2011, 17:04
НЕ искам да те обезкуражавам, но това „ заета съм (ред причини), може би някой път.. “ не е никак добре.. т.е. вероятността да те реже деликатно огромна. Пробвай пак и акоо отново не иска я оставяй. Запази си достойнството .
п.п. а вие чатите ли, тя търси ли те, какви точно са ви отношенията, че не разбрах? :-o

Fly320
03-12-2011, 17:18
Ами, понякога си говорим в даскало, често си чатим... в скайпа понякога тя ме търси първа, друг път - аз нея.

w0sh
03-12-2011, 17:18
Това "заета съм" е стар номер. Може все пак да е вярно, но можеш да се убедиш само ако и напомниш и през уикенда.

Fly320
03-12-2011, 17:53
Отчаяно ми се ще да вярвам, че наистина е така, както го описва... в такъв случай, наистина надали би се отказала от урок заради среща, да речем. И двамата спадаме към "отличниците" и чувството ми е познато до болка. Нищо, другият уйкенд - нов опит! Юнак без рана не може... :(

Bolux
03-12-2011, 20:00
Всички жени са еднаква приятел, отреже ли те втори път просто я зарежи, като види зора после ще те търси ама не и позволявай да те разиграва :)

DesireToFire
03-12-2011, 20:14
Това "заета съм" е стар номер. Може все пак да е вярно, но можеш да се убедиш само ако и напомниш и през уикенда.
Ем аз често съм казвала, че съм заета и наистина съм била :Д Но има случаи и в които не съм. Затова ако има интерес към "заета съм" се добавя и "може би някой друг път" или нещо от сорта :Д

RoSKo0o0
03-12-2011, 21:20
Пъзльо!

DevilWish
03-12-2011, 21:51
Изглеждаш ми свястно момче това го мисля, заради начина, по който пишеш, подписа ти дори. . всичко.
Както ти казаха пробвай още един път ако пак е 'заета', значи няма да стане оставяш я и продължаваш напред.Ама ако реши да се видите, значи наистина е била заета и то там нататък се пробваш.Виждаш какви са ви интересите ако имате общи - супер, ако не така е по-трудно, но не е невъзможно.
А целувката е най-лесното. ;) Първо бъди сигурен, че няма да те отблъсне.И по-добре я остави за втората среща тая целувка освен ако не видиш явни знаци.
Дано съм ти помогнала.
Желая ти много успех :-)

eXxXciTeD
03-13-2011, 10:50
"Давай уверено, и напредвай" (music) :D Следвай песента, усетила е, че си колеблив, така няма да я спечелиш никога. Най-много да те отреже, е и? Нима имаш какво да губиш. Ако не последваш съвета ми не приемай сериозно последвалите, "имам да уча", "чувствам те като приятел", и дори по-бруталното "много си мил, но не си мой тип" :grin: Ако пък нищо не стане, карай си джета дааай дай :grin:
П.С. В супер настроение съм!!

bloodyred
03-13-2011, 11:14
Бъди по-уверен в себе си. Според това, което си написал - явно е, че те харесва момичето, така че .. Само не избързвай с нещата, но това не означава, че трябва да те е страх от нещо. Просто излезте един-два-три пъти .. опознай я по-добре и й сподели какво чувстваш .. Хайде, пожелавам ти успех :)

trackmaniafan12
03-13-2011, 13:43
както каза потребителката по горе, свястно момче си. може да я подсетиш че искаш да излезете, ако тя сама "не се сети", но недей да досаждаш. иначе ако се страхуваш от рязане, можеш да поднесеш информацията, че искаш да сте заедно по много начини. може да и го разкажеш като история (имало едно време едно момче, което срещнало едно момиче.....хващаш идеята, като гледаш да покажеш че всъщност момичето за което става дума в историята е тя, а момчето си ти.). Ако не ти допада да и го кажеш директно, има начини, пък понякога и момичето не би искало да е директно, особено ако не те харесва. А колкото до първата целувка. Повечето пъти става в момент в който заради нещо сте по близо от обикновено. Примерно при мен се е случвало така - тя изпуска нещо, и едновременно се навеждаме и както са ни близо главите тя ме поглежда и се усеща че това е момента за целувка...смисъл, и ти ще го усетиш (малее, тая ситуация много като от филмите). Имай предвид обаче че при всеки се получава различно. Недей да търсиш ТОЧНО момента който съм описал. при всеки се получава различно :) надявам се да разбереш нещо от написаното че много разбъркано се получи
успех! :)